- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кое е най-секси при мъжете?
deusex батка,имаш що годе тяло,няма от какво да се оплакваш,обаче има и какво да доизкусуряваш.наблегни на гърдите повечко,още малко маса им трябва,което ще рече повече флайс и средна,горната прави с дъмбели и си номер едно.Така като гледам имаш малка предмишница,което ме навежда на мисълта,че и ръката ти ен е особено голяма,но то си звиси от ръста дали ти утива.На релеф го докарваш,спор няма,ама е някакси тъпо да се превъзнасяш,и да пращаш снимки насам-натам,с цел да ти рпавят комплименти.
Как няма да го докарва от релеф като тежи 60 кила с мокри гащи. Трябва момчето да качи още 15-на кила, за да изглежда нормално.Първоначално написано от doky
usmivkata,o4ite-
,sled tva tqlo-ne mn klio6tav no ne i debela4ko...of....
ustnite-
ima i o6te ama me murzi da plqmpam
![]()
ObI4KaM~yOuR~eYeS~zA6ToTo Te Sa~VeRy~NicE~.
VeDnUj~LoOk~At~Me~I pOsLe~DoN't~FoRgEt~Me~.
MoEtO sUrCe~TiK~tAk~FoR~yOu~Za6ToTo~I~LOVE~YOU~~
за мен определено ръцете на първо място... Пристрастена съм... Гърбът също.Но много са важни и очите.
Оле аз обожавам рацете,гърдите,корема... абе всичко на гаджето си той има супер тяло![]()
![]()
![]()
аз съм момче по принцип![]()
ама браво deusex добри плочки вадиш, и аз ходя на фитнес ама корема не мога да го направя много (преди време имах добри плочки) ама аоткакто пия бира и подобни нещо съм се отпусналти какво правиш за корем ако не е тайна и пиеш ли ?
поздрави
+ менПървоначално написано от even_in_death
![]()
според мен най-секси е погледа когато излъчва сексапил.. след това устните - плътни и сочни.. след това като цяло тялото което да е стегнато да .. но не с много мускули
обаче мисля че тая тема е безмислена щото секи си има различен вкус![]()
ХАхаахахах , ша ме разбиете ос смях , момичета кво ва кефи толкова в тялото на снимката на пича бе , баси щеката , да го духнем и ша са счупи.Тоя става само за някоя 35кила. Сигурно има ръка 28 =D>
Пича може да има релеф , но с една тениска ще изглежда точно кат щека![]()
деа тука само фитнес разбирачи... Момчето си е направил тялото и са ви е яд, че вие нямате такова и дайте да го насолиме едно хубаво... Мноо ясно, че ще си раздава снимките на ляво и на дясно, като има кво да раздава... И аз да имах такава преса и аз ше се фукам... Ходя на фитнес малко повече от година, тежа 90 кила не съм мазен, но ако тряяя да си говориме истината на релеф пичагата ме бие от всякъде![]()
Благодаря ви за съветите приемам ги на сериозно защото наистина имам нужда от маса и от малко флайсПървоначално написано от doky
Въпреки че снимката ми е от преди 1 година сега съм малко по-здрав (както се вижда имам мартеница на ръката)
Но не искам да ставам на бабанка целта ми винаги е била просто съразмерно и здраво тяло.
Снимката я пост-вам защото по добре да се хваля със себе си отколкото да извадя няква яка снимка от нета...
исках да видя дали ме харесват дамите и останах изненадан че ми се кефят защото във фитнеса има къде къде по мускулести и готини от мен![]()
assd - питаше как съм правил корема - нищо особено обикновени преси но редовно това значи поне веднъж всеки ден... най-добре в комбинация със специален уред за странични преси (има ги по фитнесите)
и още една идейка: по добре 10 серии по 20 (с тежест) отколкото 2 серии по 100 !
Животът е обидно кратък - забавлявайте се!
При мен е малко странно - между пръстите на ръцете и китката![]()
стига там да няма космииииииии![]()
Nobody likes you, everyone liked you, they're all out without you, HAVING FUN!!!
Добре си duesex, важното е ти да се харесваш, и аз тренирам има няма 3 години, както и да е. Истината е, че има разлика между това, това което харесват момичетата и това към което се стремят повечето момчета( Да стаат животни ), в което няма нищо лошо в край на сметка, все пак това е целта на bodybuilding-a to Build a Body. Но от общите ми впечетления и писаното до тук момичетата си падат по по-слабите ( както изглеждаш на аватара, без да се убиждаш ) и по-релефните, което е много лесно като си 45 кг ( не визирам теб ). За това дето ти пишат другите, да тренираш здраво да праиш гарди и прочие, това е от тяхната гледна точка, а от гледна точка на момичетата виждаш какви са възклицанията имИ аз да не оставам назад прави кофички ( ще ти помогнат ) Прави флайс, избягвай уредите, наблегни на свободната тежест ( дъмбели, щанги ). Останалите уреди ( според мен ) са за доуформяне на мускулите ( като пек-дека например ), храни се добре тренирай здраво и по-здрави !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
ami za 4ast....nz moje bi....gyrba i korem4eto....
ae ddzn ama tfoito tqlo si go biva :P
Едит
az haresvam 6irok grub i golemi ruce i estestveno perverzen pogled
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
ami spored men malko pove4e trqa da oformi6 presata i gyrdite i moje bi malko pove4e masa ...nz ae vajnoto e ti da si go haresva6 ne drugite![]()
Вълка,Първоначално написано от Вълка
Ами това,което се вижда изглежда много добре, но скритото ...![]()
Най си обичам пънкарчетата, на тях всичко им е секси![]()
Nobody likes you, everyone liked you, they're all out without you, HAVING FUN!!!
ZADNIKA I H*Q![]()
Не е важно дали ще ебеш или ще те ебат, важното е да си в секса!