.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 99
    Фен
    Град
    У Нас!
    deusex батка,имаш що годе тяло,няма от какво да се оплакваш,обаче има и какво да доизкусуряваш.наблегни на гърдите повечко,още малко маса им трябва,което ще рече повече флайс и средна,горната прави с дъмбели и си номер едно.Така като гледам имаш малка предмишница,което ме навежда на мисълта,че и ръката ти ен е особено голяма,но то си звиси от ръста дали ти утива.На релеф го докарваш,спор няма,ама е някакси тъпо да се превъзнасяш,и да пращаш снимки насам-натам,с цел да ти рпавят комплименти.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от doky
    deusex батка,имаш що годе тяло,няма от какво да се оплакваш,обаче има и какво да доизкусуряваш.наблегни на гърдите повечко,още малко маса им трябва,което ще рече повече флайс и средна,горната прави с дъмбели и си номер едно.Така като гледам имаш малка предмишница,което ме навежда на мисълта,че и ръката ти ен е особено голяма,но то си звиси от ръста дали ти утива.На релеф го докарваш,спор няма,ама е някакси тъпо да се превъзнасяш,и да пращаш снимки насам-натам,с цел да ти рпавят комплименти.
    Как няма да го докарва от релеф като тежи 60 кила с мокри гащи. Трябва момчето да качи още 15-на кила, за да изглежда нормално.

Фен
    Град
    У Нас!
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Как няма да го докарва от релеф като тежи 60 кила с мокри гащи. Трябва момчето да качи още 15-на кила, за да изглежда нормално.
    Точно тва е!Майсторлъка е да си голям и релефен,а не 50 кила с плочки,това е нормално за всяка хърба.Така че продължавай да тренираш усилено,и като направиш стаж от 4-5 години,натрупал си маса,имаш сила и изглеждаш голям и венозен тогава поствай снимки.

usmivkata ,o4ite- ,sled tva tqlo-ne mn klio6tav no ne i debela4ko...of.... ustnite- ima i o6te ama me murzi da plqmpam
    ObI4KaM~yOuR~eYeS~zA6ToTo Te Sa~VeRy~NicE~.
    VeDnUj~LoOk~At~Me~I pOsLe~DoN't~FoRgEt~Me~.
    MoEtO sUrCe~TiK~tAk~FoR~yOu~Za6ToTo~I~LOVE~YOU~~

за мен определено ръцете на първо място... Пристрастена съм... Гърбът също.Но много са важни и очите.

Повече от фен
    Град
    Ако всичко свърши утре..искам да знаеш,че днес аз те обичам...
    Оле аз обожавам рацете,гърдите,корема... абе всичко на гаджето си той има супер тяло

"I`m RiCh You`Re a BiTCh"
    ЦЪкНи ТуК ! {}

Супер фен
    аз съм момче по принцип
    ама браво deusex добри плочки вадиш, и аз ходя на фитнес ама корема не мога да го направя много (преди време имах добри плочки) ама аоткакто пия бира и подобни нещо съм се отпуснал ти какво правиш за корем ако не е тайна и пиеш ли ?
    поздрави

Голям фен
    Град
    trqvna
    Цитирай Първоначално написано от even_in_death
    Цитирай Първоначално написано от romantichna^
    Цитирай Първоначално написано от CvEtI`KiSs
    deusex ami tfa na profila ti,ako si ti....zna4i me vazbujda mnogo plo4kite ti mnogo sa qki...a poprincip me kefat mnogo plo4kite i liceto e ot zna4enie no vidq li nqkoi kosmat napravo mi se povdiga...
    и на мен ми харесва тялото му
    Бройте ме и мен
    + мен

Guest
    според мен най-секси е погледа когато излъчва сексапил.. след това устните - плътни и сочни.. след това като цяло тялото което да е стегнато да .. но не с много мускули
    обаче мисля че тая тема е безмислена щото секи си има различен вкус

Град
    In The Heart of Darkness
    Вратът! Лицето, ръцете... и самото държание, което говори колко ме харесва и колко много иска да е близо до мен...
    Cold was my soul
    Untold was the pain
    I faced when you left me...

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    Устните и погледът.

Guest
    ХАхаахахах , ша ме разбиете ос смях , момичета кво ва кефи толкова в тялото на снимката на пича бе , баси щеката , да го духнем и ша са счупи.Тоя става само за някоя 35кила. Сигурно има ръка 28 =D>
    Пича може да има релеф , но с една тениска ще изглежда точно кат щека

Guest
    деа тука само фитнес разбирачи... Момчето си е направил тялото и са ви е яд, че вие нямате такова и дайте да го насолиме едно хубаво... Мноо ясно, че ще си раздава снимките на ляво и на дясно, като има кво да раздава... И аз да имах такава преса и аз ше се фукам... Ходя на фитнес малко повече от година, тежа 90 кила не съм мазен, но ако тряяя да си говориме истината на релеф пичагата ме бие от всякъде

деа тука само фитнес разбирачи... Момчето си е направил тялото и са ви е яд, че вие нямате такова и дайте да го насолиме едно хубаво... Мноо ясно, че ще си раздава снимките на ляво и на дясно, като има кво да раздава... И аз да имах такава преса и аз ше се фукам... Ходя на фитнес малко повече от година, тежа 90 кила не съм мазен, но ако тряяя да си говориме истината на релеф пичагата ме бие от всякъде
    Подкрепям! Напълно прав си

Точно тва е!Майсторлъка е да си голям и релефен,а не 50 кила с плочки,това е нормално за всяка хърба.Така че продължавай да тренираш усилено,и като направиш стаж от 4-5 години,натрупал си маса,имаш сила и изглеждаш голям и венозен тогава поствай снимки.
    Благодаря ви за съветите приемам ги на сериозно защото наистина имам нужда от маса и от малко флайс
    Въпреки че снимката ми е от преди 1 година сега съм малко по-здрав (както се вижда имам мартеница на ръката)
    Но не искам да ставам на бабанка целта ми винаги е била просто съразмерно и здраво тяло.
    Снимката я пост-вам защото по добре да се хваля със себе си отколкото да извадя няква яка снимка от нета...
    исках да видя дали ме харесват дамите и останах изненадан че ми се кефят защото във фитнеса има къде къде по мускулести и готини от мен

assd - питаше как съм правил корема - нищо особено обикновени преси но редовно това значи поне веднъж всеки ден... най-добре в комбинация със специален уред за странични преси (има ги по фитнесите)
    и още една идейка: по добре 10 серии по 20 (с тежест) отколкото 2 серии по 100 !
    Животът е обидно кратък - забавлявайте се!

Град
    Beyond the moon
    При мен е малко странно - между пръстите на ръцете и китката
    стига там да няма космииииииии
    Nobody likes you, everyone liked you, they're all out without you, HAVING FUN!!!

ГъзО
    Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?

IRC - JustBoy
    Guest
    Добре си duesex, важното е ти да се харесваш, и аз тренирам има няма 3 години, както и да е. Истината е, че има разлика между това, това което харесват момичетата и това към което се стремят повечето момчета( Да стаат животни ), в което няма нищо лошо в край на сметка, все пак това е целта на bodybuilding-a to Build a Body. Но от общите ми впечетления и писаното до тук момичетата си падат по по-слабите ( както изглеждаш на аватара, без да се убиждаш ) и по-релефните, което е много лесно като си 45 кг ( не визирам теб ). За това дето ти пишат другите, да тренираш здраво да праиш гарди и прочие, това е от тяхната гледна точка, а от гледна точка на момичетата виждаш какви са възклицанията им И аз да не оставам назад прави кофички ( ще ти помогнат ) Прави флайс, избягвай уредите, наблегни на свободната тежест ( дъмбели, щанги ). Останалите уреди ( според мен ) са за доуформяне на мускулите ( като пек-дека например ), храни се добре тренирай здраво и по-здрави !!!

ami za 4ast....nz moje bi....gyrba i korem4eto....
    ae ddzn ama tfoito tqlo si go biva :P

Едит

Супер фен
    Град
    sofiq
    az haresvam 6irok grub i golemi ruce i estestveno perverzen pogled

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

ami spored men malko pove4e trqa da oformi6 presata i gyrdite i moje bi malko pove4e masa ...nz ae vajnoto e ti da si go haresva6 ne drugite

Цитирай Първоначално написано от Вълка
    еми deusex наистина тялото ти е хубаво а като стана дума за това я кажете как ви се струва мойто и какво би трябвало да оправям върху него(много ми е интересно какво ще кажетЕ ) та това на аватара ми съм аз !
    Вълка,
    Ами това,което се вижда изглежда много добре, но скритото ...

Град
    Beyond the moon
    Най си обичам пънкарчетата, на тях всичко им е секси
    Nobody likes you, everyone liked you, they're all out without you, HAVING FUN!!!

Град
    Shumen
    ZADNIKA I H*Q
    Не е важно дали ще ебеш или ще те ебат, важното е да си в секса!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си