.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 99 от общо 99
    Фен
    Град
    У Нас!
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    деа тука само фитнес разбирачи... Момчето си е направил тялото и са ви е яд, че вие нямате такова и дайте да го насолиме едно хубаво... Мноо ясно, че ще си раздава снимките на ляво и на дясно, като има кво да раздава... И аз да имах такава преса и аз ше се фукам... Ходя на фитнес малко повече от година, тежа 90 кила не съм мазен, но ако тряяя да си говориме истината на релеф пичагата ме бие от всякъде
    Що винаги трябва да има малоумници?!И да ебеш,само аз и още едно моче изказахме мнения,защото според мен съм значително компетентен,със стаж от почти 4 години,така че има с какво да помогна на момчето.Никъде не съм целял да го обидя,даже се радвам,че се е захванал да спортува,отколкото да деградира в обществото.Просто има неща за доизкусуряване,които ти няма как да разбереш.Това че има преса е мн хубаво,но какво от това,след като,ако сложиш дна хубава тениска,ще ти стои като на закачалка,работата е да я изпънеш,да си личи от всяка фибра,че ходиш на фитнес,чаткаш ли за какво ти говоря,това исках да кажа и на момчето,а не да му се подигравам или нещо подобно.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Вълка
    еми deusex наистина тялото ти е хубаво а като стана дума за това я кажете как ви се струва мойто и какво би трябвало да оправям върху него(много ми е интересно какво ще кажетЕ ) та това на аватара ми съм аз !
    Какво тяло бе пич, ти си кожа и кости....

еее хора да знаете че много се амбицирах покрай мненията ви тука и сега започнах една нова система за трениране да видим след месец-два дали ще има резултати
    Вълка, давай баце!
    добро тяло имаш но и на двамата ни трябва маса
    успех с тренировките и нали знаеш "no pain no gain"
    Животът е обидно кратък - забавлявайте се!

Братинята
    Guest
    Братиня, вземи си

1.METANDROSTENOLON
    2.DECA-DURABOLIN
    3.PROVIRON
    4.Хубава диета
    5.Добро възстановяване

п.п. Ако добави +зоб-а хр. добавки ефекта ще е още по голям.

И за 8 седмици поне 10кг ще качиш \/ \/ \/

Едит

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от cool__BitCh
    huq
    evala
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

Цитирай Първоначално написано от Sexy Fan
    ZADNIKA I H*Q

AXAXAXAX ебаси курвата , защо направо не му изядеш космите на гъза като си толкова приглъдняла за задник.

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от Вълка
    еми deusex наистина тялото ти е хубаво а като стана дума за това я кажете как ви се струва мойто и какво би трябвало да оправям върху него(много ми е интересно какво ще кажетЕ ) та това на аватара ми съм аз !

Цитирай Първоначално написано от deusex
    еее хора да знаете че много се амбицирах покрай мненията ви тука и сега започнах една нова система за трениране да видим след месец-два дали ще има резултати
    Вълка, давай баце!
    добро тяло имаш но и на двамата ни трябва маса
    успех с тренировките и нали знаеш "no pain no gain"
    Много добро тяло имаш за възрастта си - 17 години.
    Ако продължаваш така, след 5 години ще бъдеш с перфектно такова.

Guest
    Момчета за какви тела говорите.И аз съм слушал и взимал съвети за тялото,за плочки,гръб,корем,крака,но всъщност всички тези жени дето ми разказват мечтите си,разбирам в следствие с какви мъже ходят.Ходят с безформени "много забавни типове".
    Най-много да ти кажат много си готин и след това да ти разправят как са се ебали и ти като видиш с кого са се ебали...
    Така че не знам жените какво точно искат.Аз познавам мъже с красиви тела като манекени или като аполон,но въпреки всичко са нямали късмет.Жените могат само да те разиграват и да ти развалят настроението.Някои искат плочки други добичета трети всичко четрърти не знам какво.Докато ние искаме просто да уважат труда ни и вместо дебелите или гърчавите егоисти да предпочетат нас.Но както вече сами сме разбрали от живота-жената е тъпо копеле,но има путка.

Guest
    НАС-всъщност аз вече не съм толкова атлетичен за какво и кого да го правя

Фен
    Град
    Между Ада и Рая...
    Ауууууу чесно да ви кажа имам супер голяма слабост към мъжките коремчета...особено на моето момче супер много ме възбужда коремчето и няма как да не отбележа и очите..

Майко само като чета си падам от смях колко тъпи момичета има некв пише че хуя и гъза друга тялото верно секи с вкуса си , ама това не го ли правят само курвите , земете гледайте момчето да държи на вас и да ви уважава независимо дали сте неква не много яка и така нататак това е най-секскито в един мъж а не кви глупости хуй гъз крака тва само една курва може да го гледа , такаче земете се гръменте с тия глуапави коментари че ще падна от стола още малко от смях

Guest
    Да и не.Не върви някаква красавица с някакъв дебил дебел или кльощав или каквото и да било.Ти харесваш хубави жени нали или просто си търсиш някоя да държи на теб?За всеки влак си има пътници,но експреса не спира на всички гари.

Голям фен Аватара на PR0
    Град
    Gerena
    Да и не.Не върви някаква красавица с някакъв дебил дебел или кльощав или каквото и да било.Ти харесваш хубави жени нали или просто си търсиш някоя да държи на теб?За всеки влак си има пътници,но експреса не спира на всички гари.
    горе - долу е така наистина. Има нещо вярно в думите ти.

А представаш ли си тоя грозен клющав да земе да фане експресният влак а оная фото модела да го испусне тогава става голям смях принципно няма грозни хубави сички са добре но само че има някой който са по надарени примерно иначе това влака ме уби от смях

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home

Re: Кое е най-секси при мъжете?

Цитирай Първоначално написано от deusex
    Момичета, коя част от мъжкото тяло ви възбужда най-много?
    МОЗЪКЪТ де*а, думите понякога възбуждат повече от ръце и пръсти, иначе косата
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Фен
    Град
    nai-golqmoto selo-SOFIQ

zna4i
    1. korema-->onzi otgore e zadovolqwa6t
    2. liceto... su6to doska ok
    3. dlanite.... izvrateno
    Гадно е да намериш червей в ябълката, но още по гадно е да намериш половин!

Guest
    ДУПКАТА НА ГАЗА! иначе казано ЦИФУНЯКА или ЦФАЙТЕРА!

Голям фен
    Град
    Бургас
    амии може би широки рамена.. гръб
    Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P

Guest
    Такааа.... Хайде сега първо ще се опиша накратко, а после ще ви кажа нещо интересно:
    Висок и доста слаб съм. Не тренирам, нямам плочки, нито стегнати бицепси, но пък имам устни като на кака ви Джоли. Имам дълга шия, много дълги крака, много тънки китки и дълги пръсти на ръцете.
    Звучи сигурно гейско за вашите мачо представи, но една жена, по-възрастна от вас и доста по-опитна от вас ми каза, че жените намират гореописаното за много интересно и секси, навявало им всякакви други асоциации...
    Та ставаше дума за жени, не за тийнейджърки, но ми е интересно какво мислите вие по въпроса.

Град
    in the city of nightmares
    гръбчето,ръцете и коремчето
    Хлад и злоба ще се влеят...черни мисли ще се възнесат..птиците с кървящи устни ще попеят
    Ангелите в ада ще умрат!!!

Фен
    Град
    У Нас!
    Такааа.... Хайде сега първо ще се опиша накратко, а после ще ви кажа нещо интересно:
    Висок и доста слаб съм. Не тренирам, нямам плочки, нито стегнати бицепси, но пък имам устни като на кака ви Джоли. Имам дълга шия, много дълги крака, много тънки китки и дълги пръсти на ръцете.
    Звучи сигурно гейско за вашите мачо представи, но една жена, по-възрастна от вас и доста по-опитна от вас ми каза, че жените намират гореописаното за много интересно и секси, навявало им всякакви други асоциации...
    Та ставаше дума за жени, не за тийнейджърки, но ми е интересно какво мислите вие по въпроса.
    Че си болен от анорексия,или от хипофизна кахексия.Може пък случайно да имаш обратно развитие на някои от половите хормони,при което се получават женски вторични полови белези.Абе отвратителен си с 2 думи.

Такъв тип, не може да се хареса на доста създания от нежния пол, независимо от възрастта!

Слабите момчета/младежи, мъже/ са по нехаресвани, дори от дебелите!

Докато за една дама се търпи (донякъде), ако е слаба, то хилав мъж е пълна трагедия!

Час по-скоро да напълнееш, че никой не ще ти обърне по-cериозно внимание.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си