- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кое е най-секси при мъжете?
Що винаги трябва да има малоумници?!И да ебеш,само аз и още едно моче изказахме мнения,защото според мен съм значително компетентен,със стаж от почти 4 години,така че има с какво да помогна на момчето.Никъде не съм целял да го обидя,даже се радвам,че се е захванал да спортува,отколкото да деградира в обществото.Просто има неща за доизкусуряване,които ти няма как да разбереш.Това че има преса е мн хубаво,но какво от това,след като,ако сложиш дна хубава тениска,ще ти стои като на закачалка,работата е да я изпънеш,да си личи от всяка фибра,че ходиш на фитнес,чаткаш ли за какво ти говоря,това исках да кажа и на момчето,а не да му се подигравам или нещо подобно.Първоначално написано от Анонимко
Какво тяло бе пич, ти си кожа и кости....Първоначално написано от Вълка
еее хора да знаете че много се амбицирах покрай мненията ви тука и сега започнах една нова система за трениране да видим след месец-два дали ще има резултати
Вълка, давай баце!
добро тяло имаш но и на двамата ни трябва маса
успех с тренировките и нали знаеш "no pain no gain"![]()
Животът е обидно кратък - забавлявайте се!
Братиня, вземи си
1.METANDROSTENOLON
2.DECA-DURABOLIN
3.PROVIRON
4.Хубава диета
5.Добро възстановяване
п.п. Ако добави +зоб-а хр. добавки ефекта ще е още по голям.
И за 8 седмици поне 10кг ще качиш \/ \
/ \
/
Едит
evalaПървоначално написано от cool__BitCh
![]()
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
Първоначално написано от Вълка
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Много добро тяло имаш за възрастта си - 17 години.Първоначално написано от deusex
Ако продължаваш така, след 5 години ще бъдеш с перфектно такова.![]()
Момчета за какви тела говорите.И аз съм слушал и взимал съвети за тялото,за плочки,гръб,корем,крака,но всъщност всички тези жени дето ми разказват мечтите си,разбирам в следствие с какви мъже ходят.Ходят с безформени "много забавни типове".
Най-много да ти кажат много си готин и след това да ти разправят как са се ебали и ти като видиш с кого са се ебали...
Така че не знам жените какво точно искат.Аз познавам мъже с красиви тела като манекени или като аполон,но въпреки всичко са нямали късмет.Жените могат само да те разиграват и да ти развалят настроението.Някои искат плочки други добичета трети всичко четрърти не знам какво.Докато ние искаме просто да уважат труда ни и вместо дебелите или гърчавите егоисти да предпочетат нас.Но както вече сами сме разбрали от живота-жената е тъпо копеле,но има путка.![]()
НАС-всъщност аз вече не съм толкова атлетичен за какво и кого да го правя
Ауууууу чесно да ви кажа имам супер голяма слабост към мъжките коремчета...особено на моето момче супер много ме възбужда коремчето и няма как да не отбележа и очите..![]()
Майко само като чета си падам от смях колко тъпи момичета има некв пише че хуя и гъза друга тялото верно секи с вкуса си , ама това не го ли правят само курвите, земете гледайте момчето да държи на вас и да ви уважава независимо дали сте неква не много яка и така нататак това е най-секскито в един мъж а не кви глупости хуй гъз крака тва само една курва може да го гледа , такаче земете се гръменте с тия глуапави коментари че ще падна от стола още малко от смях
![]()
Да и не.Не върви някаква красавица с някакъв дебил дебел или кльощав или каквото и да било.Ти харесваш хубави жени нали или просто си търсиш някоя да държи на теб?За всеки влак си има пътници,но експреса не спира на всички гари.
горе - долу е така наистина. Има нещо вярно в думите ти.Първоначално написано от Анонимко
МОЗЪКЪТ де*а, думите понякога възбуждат повече от ръце и пръсти, иначе косатаПървоначално написано от deusex
![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
zna4i
1. korema-->onzi otgore e zadovolqwa6t![]()
2. liceto... su6to doska ok
3. dlanite.... izvrateno
Гадно е да намериш червей в ябълката, но още по гадно е да намериш половин!
ДУПКАТА НА ГАЗА! иначе казано ЦИФУНЯКА или ЦФАЙТЕРА!
амии може би широки рамена.. гръб![]()
Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P
Такааа.... Хайде сега първо ще се опиша накратко, а после ще ви кажа нещо интересно:
Висок и доста слаб съм. Не тренирам, нямам плочки, нито стегнати бицепси, но пък имам устни като на кака ви Джоли. Имам дълга шия, много дълги крака, много тънки китки и дълги пръсти на ръцете.
Звучи сигурно гейско за вашите мачо представи, но една жена, по-възрастна от вас и доста по-опитна от вас ми каза, че жените намират гореописаното за много интересно и секси, навявало им всякакви други асоциации...
Та ставаше дума за жени, не за тийнейджърки, но ми е интересно какво мислите вие по въпроса.
гръбчето,ръцете и коремчето![]()
Хлад и злоба ще се влеят...черни мисли ще се възнесат..птиците с кървящи устни ще попеят
Ангелите в ада ще умрат!!!
Такъв тип, не може да се хареса на доста създания от нежния пол, независимо от възрастта!Първоначално написано от Анонимко
Слабите момчета/младежи, мъже/ са по нехаресвани, дори от дебелите!
Докато за една дама се търпи (донякъде), ако е слаба, то хилав мъж е пълна трагедия!
Час по-скоро да напълнееш, че никой не ще ти обърне по-cериозно внимание.