Predpolagam 4e s moqta istoriq edva li bih otvoril o4ite na nqkoi,taka 4e minavam posu6testvo:V rezultat na umopomra4itelno vlubvane az izpadnah v situaciq,grani4e6ta s nerealnoto-jiveeh v edin izmislen svqt,v koito bqhme samo az,TQ i NA6ATA LUBOV!!!4uvstvali li ste se nqkoga kato gospodari na sveta-e az se 4uvstvah taka prez vsi4kite 6 godini,koito bqh s NEQ.Kakto se izrazi edna priqtelka:"ti jivee6 v prikazka" i be napulno prava,no prikazkata svur6i.Svar6i taka vnezapno 4e vse o6te ne moga da go proumeq-kak 4oveka za kogoto si bil vsi4ko,izvednuj izstiva kum teb do bezumie.Otvratitelnoto v slu4aq be 4e osven "Lubovta na jivota mi",TQ be i moqta nai-dobra priqtelka!!!Neiniqt izbor me zavari absolutno nepodgotven,no taka e:koito obi4a bezumno,izgarq v plamucite na svoqta lubov.Ottogava izmina izvestno vreme i moga sus sigurnost TQ uspq da mi ostavi nezabravim spomen:"nevazmojnostta da se vlubq pove4e ".Zvu4i perfektno,a?Tapo e no e taka-ne moga da se opla4a ot lipsa na jensko vnimanie/daje mi lepnaha edin mnogozna4itelen prqkor/,no fakta si e fakt.Sled NEQ ne saumqh da po4uvstvam privli4ane kum koqto i da bilo.4uvstvoto ili po-to4no lipsata na kakvoto i da bilo 4uvstvo e otvratitelna.Praznota,bezrazli4ie,oteg4enost-tova izpalva i obezsmislq ejednevieto mi.Dostigam do dunoto i vijdam 4e ima o6te edin izhod...Izhodut,4rez koito 6te zabravq vsi4kooo...edinstveniqt priemliv za men..."6ekspir e kazal:EDINSTVENO VLUBENITE JIVEQT,ostanalite prosto sa6testvuvat"!!!Saglasen sum s poslednoto!!!