- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- bremenna sum
За съжаление, след убийството на невинното и дете Господ никога вече няма да е с нея. Съжалявам-тя направи своя избор.Първоначално написано от Анонимко
zdraveite na vsi4ki..aborta mina...s leki yslojneniq sled tova..no mina..blagodarq na vsichko koito me podkrepiha..ako moje da zakluchite temata,zashtoto sega naistina nqmam nujda ot upreciblagodarq oshte vednuj na vsichki
човешки съдиа, направи своя избор и МЛАКНИ !!!
а по темата: не се безпокой, това е било правилният избор, надявам се да си добре и да го преодолееш по скоро!
Първоначално написано от Анонимко
Tova E i vinagi shte BADE GRESHNIA IZBOR.
Човешки съдия, опитваш се да се правиш на БОГ ли ?
Богохулстваш в момента.
Анатема, мизернико.
Никой не е човешки съдия на Земята. Той е там горе и ще те съди.
Няма какво повече да кажа.
Самоубийството е решение. То е за теб.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
АБОРТА е убийство ! Попринцип съм против абортите ,но ако се налагадано да се оправиш
Ако не беше абортирала,нямаше да е щастлива неука тя и детето й.Какво образование ще получи,докато изгледа бебето си?И аз съм против абортите по принцип,но в нейния случай ЗА.Дано се оправиш по-скоро.И все пак,разбраха ли родотелите ти?
Аз казах това,което знам. И източника ми е изключително достоверен.
Но няма да ви кажа кой е той.
Относно самоубийството- ако имахте малко мозък в кухите си глави щяхте да знаете,че Бог забранява и убийството,и самоубийството.
Затова аз няма да се самоубия.
Чао.
be ti si dai adresa,nie shte te oturveme ot greha na samoubiistvotoПървоначално написано от човешкия съдия
![]()
a i drugo 'Kogato ti govorish s Bog - tova e molitva.Kogato Bog govori s teb - tova e shizofreniq.'..tui che mi e qsen iztochnikut ti..![]()
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
=D>Първоначално написано от ABSOLUT`me