- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как да кажа...
Как да кажа на майка ми да не мляска по време на ядене?Доста ми е неприятно,но не искам и да я засегна!
Сложи си тапи в ушите![]()
боже![]()
в кви отношения сте с майките си ...![]()
още малко на Вие ще говорите.. какво толкова ще се засегне ако просто й кажеш '' можели да не мляскаш''
аз бих казала.. ''ей момиченце..стига преживя''![]()
ама явно при тебе не е така ///
ние тука сме се събрали група веселяци![]()
Awe ei stiga si mlqskala maSigurno shte podeistva a i e dosta crazy nqq nachin da q zasegnesh !!!
![]()
![]()
Ae prosto si govori estestveno kvo kak she q zasegnesh po-tochno ne mi e qsno
![]()
Obi4am momichetata poveche ot vsichko...
"Мамо,не мляскай,ако обичаш." Не вярвам да се засегне![]()
Ти пак си плакала,нали?! Не свивай устни от досада. Усмихвай се,когато те боли,понякога и щастието страда...
"Стига си мляскала." .![]()
Кажи й го съвсем нормално и спокойно,би трябвало да те разбере и да спре.Не вярвам да се обиди.Баща ми от време на време мляска(ама тва много рядко се случва) и аз му казвам "Не мляскай де" и той спира![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
XAxa ..interesna tema...e qvno otno6eniqta s maika ti sa nqkvi po-osobeni..6tom se spitesnqva6 da i napravi6 zabelejka ili prosto da i dade6 syvet....
Az imah podoben problem s mama..tq syrba kato qde supa...men tova me iznervq6e ..i prosto i kazah 4e ne e prili4no da se syrba ili da izdava6 nqkvi zvuci kato qde6...tq prosto mi se usmihna i prodylji da si syrba...tai de i o6te si syrba...![]()
Saska
ХахаПървоначално написано от GLeZoRanA
![]()
БебЕтатаа мииии![]()
![]()
Абе кво толко-та тя ти е майка се пак живеете заедно!Кажи и мамо не ми е приятно ии..ако не се разбере отиди увеличи до дупка ТВ-то/ако имате в стаята/
direktno
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре