.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: BitComent/Filmi

Guest

BitComent/Filmi

Slojih si ot data.bg da mi se tegli n film 4rez BitComent.Filma se iztegli i kogato vleznah da go vidq/tam,kadeto trqba6e da e/go nqma!?
    Tova ve4e 2 pati mi se slu4va
    Nz kade moje da e
    Probvah v tarsene-nikade ne moje da gi otkrie
    Kade li e

Еми виж ! то малко "литераура" трябва да се почете и малко из форумите да се потърси.

Kak ti izliza filma prosto failove ili prosto eto taka http://img255.imageshack.us/my.php?image=film1ir1.png na tebe bi trqbvalo da e beli list4eta ili cvetni kni6ki"kakto ediniqt fail pri mene".Ako e taka ili ako ima6 samo beli "list4eta" si svali WinRar.Kato go svali6 otiva6 na tezi beli "list4eta" dava6 desen buton i dava6 Extract files... sled tova izbira6 kada da ti se zapi6e,tova e

Guest
    Male
    ni6to ne razbrah

пффф nemise pravqt snimki ! are utre 6oto sega nqmam vreme

kak taka nqma ni6to vyv papkata ima tam ednapciq na bitcomet Otivi Papka im kaji kakvo ima tam.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Отваряш си BitComet и натискаш един път вътху филма. Отдолу ( е едно поле) ще ти даде информация за файла: средна данлоуд скорост, уплоуд, брой файлове, колко си изтеглил, колко ти остава, време до края И КЪДЕ Е СВАЛЕН ФАЙЛА

Когато теглиш филм от които и да е тракер и ако не му задаваш каде да се истегли тои отива в папка БитКомет/Даунлоуд ... еи там тарси торента

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си