- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Къде са най-надутите момичета?
От кой град са най-надутите момичета според вас? А момчета? Днеска си говорихме с едни приятели за това и топ 3 на класацията ни бяха:
1.Варна
2.София
3.Бургас
А според вас? Айде ако не топ 3 то поне топ 5?
Уцелили сте 1то място
Тва бях азПървоначално написано от Анонимко
по принцип не може да се каже къде точно. но като цяло - все в големите градове![]()
Hahahha, shtoto ne ste bili v STARA ZAGORA da vidite za kvo stava vapros...![]()
![]()
Аз съм от София,обаче имам роднини в провинцията (Дупница).Просто там има надути пуйки на килограм.Е, има и готини момичета,ама са много малко.И все пак ги има!!!
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
То във всеки град има надути момичета.Мисля че не е лошо да се надуваш,но когато има за какво и когато това самочувствие е с покритие.. :P Но така или иначе мисля,че в София са най-надути,повечето момичета си мислят,че като са от столицата са нещо велико,всъщност са доста по-повърхностни от хора от по-малки градове![]()
![]()
f@nt@zi@
На всякъде ги има,но в големите градове в по голямо количество!!!
na sushtoto mnenie sumПървоначално написано от bawdy talk
![]()
Много малко хора са наистина кореняци и там са живели и дядовците и прадядовците, но веднага говорят, че били от София.Може би тук са най-надути, защото постоянно парадират с това.Но пък са дошли от по-малките градове.Но като цяло и в малки села има надути хора, както и в големи градове.
Hi all
Iskam da vi kaja che tova za koeto govorite e nishty elate v Targovishte da vidite za kvo stava vapros kak se naduvat tapite selqnki
)))))
xaxaxa ami na vsqkade gi ima...osobeno po 4alga partita i diskoteki...
навсякъде има надъти хора,но най мн според мен са в София..
ама чевъпрос и си изредил само 3 града.мн ясно,че навсякъде има мн.и в моя роден град не са на изчезване-а трябваше да са!
няма любов
Според мен града няма значение. Надути девойки има навсякъде. Така се държат комплексираните момичета, по този начин, с това пуешко държание се опитават да изглеждат много готини в очите на другите и по този начин да избият дадения комплекс.
В Петрич![]()
![]()
![]()
Несебър..
според мене няма по-андути и най-надути поне относно градовете. Във всяко училище си има такива даже в най-малките градчета.
Според мен това е мн тъпа тема !!! Неможе да се определи !