.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София

Любовта-красиво чуство,а не сълзи и страдания

Всички пишат тъжни теми."Защо така стана" "Помогнете моля ви" айде стига вече.Тука пишете всички весели случки.Искам една тема със смях и романтика.
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Milichka.. horata tuk si izlivat mykata.. spodelqt.. iskat syveti.. vednaj napisah tema v koqto iskah horata da se poradvat s men.. a te go prevyrnaha v problem.. taka che ...

Мега фен Аватара на iiirish
    ми когато хората са щастливи и нямат проблеми с любимия човек рядко се сещат да влязат в някой форум просто за да споделят щастието си. тук се искат съвети, подкрепа, внимание... ако ти искаш да го привлечеш към себе си - не успяваш! не пускай безмислени теми, защото поста ти е крайно глупав!

да е любовта е яка работа,ама кой щи седне да пише колко му е яко в момента,аз бих предпочела по интересни занимания с любимото същество \/ а и освен тва наистина форума е мястото,където просто всеки споделя душевните си терзания /последиците...болката която остава след красотата и магията на любовта понякога../ (лели как прозвуча ) за да му олекне ... иначе айде да те зарадвам последните няколко месеца откривам че все повече и повече от моите познати са се влюбили и в момента имат задоволително стабилни връзки.набива ми се в очите колко са щастливи всички двойки които виждам по улиците и тн и това ме радва.а най важното е че и аз съм с сериозно и добро момче,с което се чувствам изключително приятно.фактът че правя някой щастлив ме кара да се усмихвам,а това че ме правят щастлива ме кара да забравя всичко лощо и неприятно...хмм трябва да благодаря на приятеля ми !!!!
    надявам се повече хора да се чувстват така

Браво! Свежа идея за тема наистина, но за съжаление немога да се похваля със такива случки...

Мега фен Аватара на koalka
    Разбирам, че искаш да разведриш мнението на хората, но повечето тук са с проблемите си и главно искат помощ.Но се срещат и весели темички от време на време.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    ми когато хората са щастливи и нямат проблеми с любимия човек рядко се сещат да влязат в някой форум просто за да споделят щастието си. тук се искат съвети, подкрепа, внимание... ако ти искаш да го привлечеш към себе си - не успяваш! не пускай безмислени теми, защото поста ти е крайно глупав!
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Цитирай Първоначално написано от gerinceto
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    Съгласен съм. Когато си тъжен, ти си сам и искаш да споделиш, да излееш мъката, а в такъв момент форума се явява най - доброто решение.

Фен
    Град
    Софеа
    Аз искам да кажа на приятелката си едно голямо БЛАГОДАРЯ за всичко което направи и прави за мен. Много те ОБИЧАМ бебчо, мога много пъти да ти го казвам, но няма да е достатъчно.
    На шибаните времена като тези, хубавото е едно, виждаш кой ти е приятел братче и кой е лайно

Повече от фен Аватара на svetlidim
    Град
    in his mind
    Щастлива съм когато тези,които обичам са щастливи,независимо дали те ме обичат или не.Просто факта,че грее усмивка на лицата им ме изпълва с радост. \/ А и мисля,че точно това е любовта.
    В чужда скръб мене ли ще утешиш?

Mn hubava ideq za tema..Malko da se razvedrqt neshata :P Az sega si imam rd i neshata za sega vurvqt mno dobre Dano nqkoi den vs namerite istisnakataliubov i da ne stradate Gledaite po pozitivno na neshata...
    Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Щастливите хора кви проблеми имат , че да се сещат за форуми на име теенпроблем.нет . Вие наред ли сте , бе . Кви са тея теми , дет ги пускате . И ако сега за тебе любовта е щастие и радост , когато тя си отиде , ще бъде сълзи и страдание ... и тогава ще си говорим пак

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Абее имало е такива теми много даже...
    Обаче мисля,че когато си щастлив нямаш нужда да го разгласяваш из някакъв форум...например като някой пусне тема "Щастливо влюбен/а съм"..ние тук какво друго можем да й кажем,освен да почнем с пожеланията да са още много дълго заедно и т.н...и какво ще го сгрее това момче/момиче,като ние му пожелаем много любов,като той/тя вече си я има...Друг въпрос е обаче,когато си тъжен...много хора,нямат с кой да споделят..и за това пишат тук,за да поискат съвет..Пък и мисля,че много повече бихме помогнали със някакъв съвет,отколкото с едно пожелание..защото и с нашето пожелание и без него,тези,които наистина се обичат са истински щастливи:}}
    f@nt@zi@

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си