.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Moderated: Вярно ли е, че преди да ти дойде се подуваш и...

zdraveite purvo na vsi4ki
    Az imam edno vapros4e....i taka:
    Zna4i bqh na dieta(ne to4no dieta,qdqh po-malko i za edin mesec svalih samo 4-5 kg ) ot tuk pravq izvod 4e nqma da ima io-io efekt. Ne sum bila na nqkva 4udotvorna dieta ot roda na "5 kg za 7 dni". Mislq 4e be6e zdravoslovna moqta i se nadqvam da zadurja rezultatite....
    Takaaaaa i dotuk dobre,ama skoro zabelqzah 4e makar i da ne sum qla koi znae kolko ( zna4i produljavam si dietata - zdravoslovno hranene) sum ka4ila 1 kg
    Prosto nemojeh da povqrvam.....
    Mama kazva 4e tova e poneje skoro 6te mi idva i zatova ne6to si tam....organizma zadurjal te4nosti i se podduval. T.e. bilo normalno v denq okolo i po vreme na menstruaciqta tqloto da se ponaduva i da se ka4i do 1-2 kg... i vaprosa mi e Nqkoi znae li ne6to po tozi vapros i dali moje da e vqrno tova koeto maika kazva za podduvaneto?
    4akam mneniq i blagodarq vi predvaritelno

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!
    ....Jiveqt samo vlubenite,ostanalite prosto su6testvuvat....!!!!!!

Guest
    da,vqrno e.

Ами да и аз така съм чувала Но ако продължиш да качваш килограми по-добре започни да ходиш на фитнес или да правиш някви упражнения в къщи
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Фен
    Град
    Varna
    ne trqbva da se pritesnqva6
    6tom o6te si spazva6 dieta i qde6 zdravoslovno nqma kak da nadebelee6 tolkova mnogo....
    a tova za menstryaciqta moje i da e vqrno..
    a 6tom si spazva6 dietata 6te si zapazi6 kilogramite. A puk za6to ne iz4aka6 da ti svyr6i i da vidi6 dali 6te svali6 posle...
    Only God can Judge me... Be the Best!

..

I a ztaka sum 4uvala,che tezi dni predi cikula se zadurja voda v organizma i ot tam 1,2kg si v +.
    Dori da iskam az nemoga da buda Angel.....

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    да,абсолютно вярно е
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

vqrno e no i sled dieta ,vupreki 4e vse o6te produljava6 zdravoslovnoto si hranene,trqbva mn dobre da se zahrani6 i taka nqma io io efekt

Мега фен Аватара на koalka
    Може и от това да е.И аз съм чувала за това.

Мега фен
    Град
    SF
    Оо, вярно е! Всеки месец преди да ми дойде ка4вам по 1-2 килца, но като ми свърши съм си пак същите килограми.

Робинята на Quench

Наистина се задържа вода в организма малко преди да ти дойде, но ако напълно избягваш солта през тези няколко дни, няма да имаш кой знае какви проблеми.

Е солта не може на пълно да се отбягва .Тя си е полезна и спирането й ще доведе до проблеми...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мда, права си...за 3-4 дни ще умреш...

Guest
    az puk predi da mi doide podpuhvam cqlata ((((( ujasno e ( i pod o4ite podpuhvam kato s torbi4ki,mn e gadno i se 4uvstvam zle,razpusnata i debeloguza, a vsu6tnost sum si drebni4ka |

Голям фен Аватара на Alex_f
    Град
    PLEVEN
    da tova za poduvaneto e vqrno.az predi i po vreme na cikal se 4uvstvam kato "kiufte".imam 4uvstvoto 4e se poduvam kato poni4ka!
    Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!

Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Наистина се задържа вода в организма малко преди да ти дойде, но ако напълно избягваш солта през тези няколко дни, няма да имаш кой знае какви проблеми.
    Всъщност натрият в обикновената сол води до водната задръжка. Хубаво е да се употребява калиева сол. Тя има 3 пъти по-малко натрии от обикновената. Много полезна е за сърцето освен това, поради завишеното ниво на калия. Има я в магазините, марка CALLAS обаче струва 4-5лв, но си заслужава.
    „Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“

Фен
    Град
    България
    Да, до колкото знам е така!Започваш да задърбаш течности и се подуваш и то малко в повече!нормално е да качиш един килограм точно в този период!Не се безпокой за това.
    Един съвет :Не се вманиачавай в теглото си!!!!!Така винаги ще си мслиш, че си напълняла!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си