- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Приятелят ми замина за 2 седмици :(
Zdraveite ... mn mi e kovti sega , zashtoto gadjeto mi zamina na po4ivka s texnite i sled se varne sled 2 semdici moje bi .. Az mn go obi4am , adski mmnogo i sega samo edinstveno mojem da si pishem sms-i ili da si govorim... no az iskam da e do mennn!!!! na vsi4koto otgore skoro e i praznika 14 fevruari a nego shte go nqma do men .. Predi da tragne mu kazax ako moje da ustane pri men , no toi mi kaza 4e tqxnite sa platili ve4e i ne moje da ostane taka ili ina4e .. znam 4e ne mojete da mi pomognite s ni6to no vse pak nqma s koi drugo da go spodelq osven s vas i s priqtelite mi .. MNOGO SI GO OBICHAM I MNOGOO MI LIPSVAAA ....... ISKAM GO!!! {{}}![]()
Iskam pak da go usetq do men , da go cunkam no 4ak sled 2 sedmici ..... :{{
Мoderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
mn si nahalnaaz sum s moq priqtel ot 3 godini,a ot oct2006 jiveq v chujbina,prosto zashtoto ucha.do sega se pribirah 2 puti,kato posledniq put beshe uj samo za koleda de,ama mi se naloji da poostana
![]()
predstavi si na nas kvo ni e gadno i shte razberesh,che nqmash problem![]()
puk i az na 14ti vinagi sum praznuvala sv.Trifon,shtoto nie taka ili inache si se obichkame ujasno mn prez cqlata godina![]()
aide i po-krotko,skoro shte se gushnete![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
ama kvo se pritesnqva6 moq priqtel sega e v gurciq za 3 meseca 6te se varne kraq na mart za 10 dena i aide pak za 6 meseca v gurciq.taka 4e ne se pritesnqvai 2 sedmici sa ni6to i 6te minat eisega...spokoino![]()
znam 4e ne sa mnogo 2 sedmici , no za mene sa shtoto mn si go obi4am.. xodim ot 1 godina i 2 meseca po4ti a se poznavame ot 4 godini. no vse pak mersi 4e spodelixte i vashite neshtica
Спокойно мацка, знам че две седмици ти се виждат ужасно много, но ще видиш, че бързо ще минатИмай търпение просто
![]()
понякога растоянието и кратката раздяла подсилват чувствата. както се казва "всяко зло за добро". сега може да ти е трудно, но опитай се да излизаш с приятели, забавлявай се и ще видиш как бързо ще мине времето. а когато се видите ще е по-хубаво от всякога![]()
ti za 2 sedmici li si
moqt priqtel e v kazarma i go vijdam prez mesec i to samo za 2 4asa?predstavi si kakvo e!
Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...
Случвало се е и на нас и разбирам как се чувстваш.Но така като отсъства все повече ще мислиш за него и ще го заобичаш още повече.Така че говорете си, пишете си и ще видите как бързо ще минат тези две седмици, защото ще имате желание да се видите и времето лети бързо.
На мен постоянно ми се случва да заминавам.. такова ми е семейството и гаджето ми много се цупи ии сърди и тъжи за мен. Имам чувството, че всеки път, в който заминавам я разочеровам все повече и повече. Много тежко приема тези мои макар и кратки заминавания. Ама нямам какво да направя.. за съжаление. Нямаш и ти какво да направиш, освен да чакаш.
ех колко си зле моето момиче.някои хора не могат да са с хората които обичта изобщо.а ти ми страдаш,че няма да го видиш 2 седмици.гррр я по-добре млъквай там,че ставаш за смях!ПОРАСНИ!
буффф, госте, не си прав според мен. И аз страдам, когато дори 1 ден не го видя, а при 2 седмици вече съвсем... Но въпросът не е в страданието, а в пускането на такива глупави теми и оплакването на другите. АЗ лично такива "раздели" ги изживявам супер дълбоко, но не бих тръгнала никога да занимавам с такива неща околните.
Не знам от колко време сте заедно, но по този начин може и да разбереш дали държи на теб и колко често ще се сеща за теб.
И моя приятел като беше в казармата не го виждах по 2 месеца. Видим се за 1 ден и то не целия,а да кажем 3-4 часа и пак 2 месеца раздяла. 2 седмици са нищо. Знаеш ли аз как съм се радвала като си дойде за 1 ден,а когато оставаха 2 седмици до уволнението бях на 7-мото небе. Ще минат. И аз миналата година не бях с любимия на св.Валентин,не бях на годишнината ни,на нова Година също-не съм умряла както виждаш!
spokoino az znam 4e 2 sedmici sa mnogo vreme i e uajsno.moqt priqtel e na 50km. ot mene i se vijdame na sedmica po 1 pyt.vinagi kogato si tragva mi stava mnogo kofti i mi stava tajno.s netarpenie o4akvam sledva6tiq i sledva6tiq pat.nqkoi pat sme nqmal vazmojnost da se vidim na trite sedmici i 1 pyt daje...i az mnogo go obi4am i uajsno mi lipsva,no znam 4e lubovta 6te pobedi.
izlez i se raztovari i 6te vidi6 kolko barzo 6te minat![]()
ми вярно е ние не можем да ти помогнем но тфа е положенито какво можеш да направиш - нищо...знам че ще ти е мн гадну но ще трябва да изкараш някак си и без него какво да се прави![]()