.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40
    _pReDaDeNaTa_
    Guest

"NAI-DOBRATA" mi priqtelka....

predi nqkolko dni razbrah 4e nai dobrata mi priqtelka...e hodila na kupon bez men..dotyk dobre..no razbrah i drygo!Na tozi kupon e bilo i mom4eto koeto ne samo haresvam, no i obojavam.Tq e bila piqna i se e celuvala s..nego i dori e bila na kra4ka da prespi s nego...ne mojah da povqrvam kato mi go kazaha...ot 3-4 dni se dyrja uj na nivo ne i pokazvam 4e znam..no nz kakvo da pravq Ve4e zagubih doverie v neq...ne moga da si obqsnq 6to za priqtelka e bila...a nai interesnoto 4e dori ne mi kazva..myl4i si...i nai me boli zatova ne 4e go e napravila s tova mom4e, a zatova 4e ne mi kazva V bezizhodna sityaciq sym priqtelka mi e, ne iskam da q gubq, no nz kak da i prostq tova ..tq daje ne mi kazva.ne si priznava...4ydq se kak li me gleda v o4ite nz...KAK bihte postypili vie???

Отиди при нея и й кажи,че те е предала и няма да и го простиш... Накарай я да се чувства виновна и след това не я търси повече.... Кофти е наистина да останеш предаден от човек, на който си разчитал толкова много....

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    много малко са приятелките
    по добре говори със нея и земи да и набиеш една тупалка

Мега фен Аватара на iiirish
    хората говорят и истини и лъжи. хубаво запомни това! докато не говориш с нея самата няма да разбереш със сигурнос какво е станало. може би е истина, може би не, може би има нещо вярно, но е преувеличено... така че съвета ми е да седнете и да разговаряте като големи хора и да се разберете! а съответно след разговора ще решиш какво да правиш по-нататък!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ох ами мацко наистина е много кофти това, което е направила приятелката ти Най-лошото е, че не си е признала...ако на мен ми се случи това с най-добрата ми приятелка бих прекъснала всякакви контакти с нея, докато не преценя заслужава ли да и простя някога или не...а и тя щом си мълчи и не ти казва може би ще прави така и занапред..гадно е това, което е направила наистина, но понякога в живота най-близките ни хора ни забиват нож в гърба!

Guest
    От личен опит ти казвам - ПРИЯТЕЛИ НЯМА! Аз съм момче и също бях предаден от най - добрия си "приятел". Само с тази разлика, че той ми сподели това, което е направил и някак си му простих Ама това в твоя случай... малко е тъпо наистина... Според мен трябва да спреш контактите си с нея, защото щом сега не си признава не искам да си представя как може да те предаде в бъдеще... и тогава ще те заболи още повече... По - добре и кажи, че знаеш и нищо повече не и казвай. Ако тръгне да ти обяснява не се карай с нея. Просто я отмини сякаш не я познаваш. Ще видиш колко по - добре ще се почувстваш Успех!

_pReDaDeNaTa_
    Guest
    problem1t e v tova 4e 4oveka koito mi kaza tova ne6to, mi kaza da ne kazvam...vse edno ne znam...za6toto sy6to e fr na priqtelkata mi...t.e na6 ob6t fr i ne iska da se kara s neq, no ne odobrqva tova koeto e napravila...a i anito.sl nqma kak da e l1ja pri polojenie 4e i drugi hora znaqt..a i tq vinagi e imala vle4enie kym tova mom4e...dori i da ne si priznava6e az znaeh...vijdah pogleda s koito go gleda, no ne o4akvah 4e 6te mi zabie noj v g1rba po tozi na4in!prosto ne moga da osyznaq za6to go napravi...mnogo pyti sme govorili po takiva temi i vinagi sme si kazvali 4e nqma da se karame zaradi mom4e, no prosto se 4ystvam predadena i nz kak da i prostq , ako i prostq izob6to Ve4e nz kakvo da mislq, 6tom nai blizkiq mi 4ovek me predade po tozi na4in...to kakvo ostava za drugite...nz prosto A i ne mi e tolkova za mom4eto..gadno mi e za neq,,4e q imah za fr a me predade...6toto nego 6te spra da go haresvam sled 2-3 meseca, a priqtelstvoto si ostava...no v tozi sly4ai........

Повече от фен
    Град
    In Your Mind
    Една история по колкото повече хора мине толкова по искривена и украсена става,такаче може да не е точно така както са ти казали,може той да я е целунал а може и да са те излъгали!!!Говори с нея за да разбереш!!!

Ghahaha!
    Guest
    ... Um...
    само аз ли виждам в 1вия пост една подробност?
    Пияно е било детето.
    А кат си пиян си по-прост и от бастун.
    Даже и от вас.
    Алкохолът отпуска човека. Заминават задръжки и акъл (особено ако ти е липсвал и преди да се наблъскаш с евтин вермут или вино).
    Тя може даже да не помни, ве.

Ама вий едни съвети тръгнахте да давате... Гхаха.
    Ей, начи... късате ме от смях XD

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Sashtata situaciq beshe i pri men predi dosta vreme.Moqta uj nai -dobra fr se zanasqshe s mom4eto koeto haresvah kato si mislishe 4e neznam.Nai gadnoto beshe 4e go praveshe zad garba mi,a pred men vse edno nishto ne e stavalo.Nakraq ne mojah da izdarja i se skarah s neq...v momenta se podminavame kato nepoznati.
    Pri teb e po4ti sashtoto...Kakva priqtelka ti e tq?Nikakva.Ne iskash da si razvalqsh priqtelstvoto s neq,no az smqtam 4e takova nqma.Ti si reshi kakvo shte stava s vashite otnosheniq.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен Аватара на koalka
    Говори с нея и й кажи, че ако ти беше истинска приятелка, поне щеше да ти признае и да се извини.Но не, така че да си гледа работата.Не се занимавай с нея и да прави каквото иска.Свикни с такива изненади от не толкова добри приятелки.

Град
    Пловдив
    В същото положение съм била и аз бяхме в друг град на почивка с наи добрата ми приятелка там беше и момчето което много харесвах вечерта тя се напи ужасно много започна да го целува и преграща аз само ги гледах а тя ми се хилеше насреща сялкаш искаше да ми каже че е нейн а не мой и винаги ще е така.после преспа с него аз бях в другата стая на другия ден ме попита дали се сардя теглих и две маини и и казах че е най кухата путка на тояя свят от тогава не съм я видяла повече а с него излизах 3 месеца след случая и тя ми пишеше смс-и и ми званеше плачеше и разказваше колко го обича олекна ми.зарадва ме факта че тя 3 месеца се чувстваше така както аз онази вечер!
    Две приятелки бяха - сега смъртни врагове! На един чин седяха, сега в различни класове. Едната залюби красиво момче, а другата без да се чуди и го отне!
    Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Lambo
    Отиди при нея и й кажи,че те е предала и няма да и го простиш... Накарай я да се чувства виновна и след това не я търси повече.... Кофти е наистина да останеш предаден от човек, на който си разчитал толкова много....
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Абе за какво предаване и забиване на нож в гърба стаа на въпрос тука??? Разбирам да си ходила с това момче и на този купон приятелката ти да се целува с него, ама ти просто го харесваш...... Ти дори не споменаваш никъде, че приятелката ти знае, че го харесваш. НО ако тя е знаела това, и се е целува нарочно с него, за да ти е гадно като разбереш това - наистина не ти се води за никва приятелка. Земи си поприказвайте двете, а относно това , че нищо не ти казва - едно на ръка, че може да съжалява, щото все пак е била пияна, и ако наистина съжалява, може би не ти го е казалаа, защото не иска да те разтрои (тук вече се води малко приятелка). Просто има много фактори, които тряя да погледнеш обстойно и тогава вече да си водиш изводи приятелка ли ти е, ква е! Тва е моето мнение !

Цитирай Първоначално написано от Ghahaha!
    ... Um...
    Пияно е било детето.
    Даже и от вас.
    Алкохолът отпуска човека. Заминават задръжки и акъл (особено ако ти е липсвал и преди да се наблъскаш с евтин вермут или вино).

Ми то като гледам и ти не си много умен... И кво като е била пияна тва оправдание ли е? Ми дай ся като ми харесва гаджето на някой приятел да се напия и да я изпраскам, нали ще имам извинение, от кво да се притеснявам?...

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Ghahaha!
    ... Um...
    Пияно е било детето.
    Даже и от вас.

Ми то като гледам и ти не си много умен... И кво като е била пияна тва оправдание ли е? Ми дай ся като ми харесва гаджето на някой приятел да се напия и да я изпраскам, нали ще имам извинение, от кво да се притеснявам?...
    Lambo, Те не са гаджета !

Супер фен
    Mi te horata mnogo neshta govorqt.Istini .. lyji ... kakvo li ne.Ne mojesh da im vqrvash 100% dokato ne pogovorish s neq.Te i mene ma bqha izkarali che hodq s edno momche i prez tova vreme spq s drug,ama horata typi i uceliha data na koqto toi dori ne beshe v grana.Taka che ... izlezte i i kaji che znaesh ili po tochno kakvo znaesh.A pyk i imai v predvid tova che e bila piqna ... e dano da e samo sluh tova,koeto sa ti kazali.
    Обичам те <3 !!!

emiii..neznam!!!Postavi se na mqstoto na priqtelkata ti...Ami ako sujelqva? ako se strahuva da ne te izgubi ako ti priznae i zatova si mulchi ?! Mislila li si za tva .. ?! + tova se e napila.. Spored men nai dobre e da si pogovorite i da ne vqrvash na tva koeto ti kazvat..!!Gadno e ot neina strana che go e napravila..obache se postavi na neino mqsto..Dai i vtori shans!!! Upeh i pls posle razkaji kvo e stanalo :P :P :P
    Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Няма значение! Пак е предала приятелката си при това не просто някоя приятелка, ами тази която най-мн държи на нея и най-мн й е вярвала!

Фен Аватара на juSTkiddy
    Град
    away from life.. disconnected from love..
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Говори с нея и й кажи, че ако ти беше истинска приятелка, поне щеше да ти признае и да се извини.Но не, така че да си гледа работата.Не се занимавай с нея и да прави каквото иска.Свикни с такива изненади от не толкова добри приятелки.
    съгласна Една истинска приятелка...особено най-добрата би трябвало да ти го каже...все пак е била пияна и е имало някакв шанс да и простиш....Но след като не ти го е признала а е трябвало да го научиш от други хора..
    Мечтая за целувки
    като капчици от дъжда по кожата ми ...

Фен
    Град
    VraCa C1ty
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Няма значение! Пак е предала приятелката си при това не просто някоя приятелка, ами тази която най-мн държи на нея и най-мн й е вярвала!
    Наистина., няма значение дали са ходили или не.... и на мен ми се е случвало моята уж "най-добра " приятелка направи почти същото само дето тя си ми го каза в очите...и с даже с най-голямото си нахалство ме попита дали нямам нищо против да тръгне с момчето(никога няма да съм пречката двама човека да не тръгнат) ...... така че мацко тфа ти не е никва фр.... опитай се да се отдалечиш от нея и като си харесаш някой не и казвай.... аз така направих и сега ми е много по добре...
    Кучка съм, но не твоята...

[quote="Анонимко"]От личен опит ти казвам - ПРИЯТЕЛИ НЯМА!
    A kamo li priqtelki.. pri momichetata e 5 puti po tupo otkolkoto pri momchetata ama sa ne stava vupros za tva. Ako e za pruv put ti reshi dali da prostish, ama stane li vtori nedei.. shtoto posle veche 100% shte ima i sledvasht. I "nai dobra priqtelka" tva nqma smisul da go izpolzvash veche spored men tq edva li e nai dobrata shtom go e napravila I spoko nqma kvo da se sduhvash, oshte mn priateli she smeniash :P

Повече от фен Аватара на svetlidim
    Град
    in his mind
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    От личен опит ти казвам - ПРИЯТЕЛИ НЯМА!
    Абсолютно... Има интереси само...
    Ееееей!Най-накрая някой да го разбере! =D> Колкото повече се доверяваш на някой,толкова повече си "напъхваш главата в усата на звяра"...ИСТИНСКИ ПРИЯТЕЛИ НЯМААА!!!
    В чужда скръб мене ли ще утешиш?

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    От личен опит ти казвам - ПРИЯТЕЛИ НЯМА!
    Абсолютно... Има интереси само...
    съжалявам , но тук не мога да се съглася ... това , че вие не сте открили истински приятели , не значи , че не съществуват
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Повече от фен Аватара на svetlidim
    Град
    in his mind
    Цитирай Първоначално написано от tequila
    съжалявам , но тук не мога да се съглася ... това , че вие не сте открили истински приятели , не значи , че не съществуват
    Някой ден ще ти светне крушката...Убедена съм!!!
    В чужда скръб мене ли ще утешиш?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си