- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "NAI-DOBRATA" mi priqtelka....
ами вече ми е светвала два пъти и мога да кажа, че с такова песимистично отношение не се живее пълноценно... все пак не сме сами на тоя святПървоначално написано от svetlidim
![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
Не сме сами!Аз лично си имам сестрица и на нея мога да се доверя,а не на някви долни подмазвачи.Моята най-добра приятелка замина надалече и откакто я няма аз истински добри приятели не съм срещала.Може би ги има , ама начина да ги намериш не е като се доверяваш на всеки за щяло и нещяло,а като ги изпитваш.Досега доста са минали през моя "изпит",обаче за жалост никой не можа да вземе диплом...Първоначално написано от tequila
![]()
В чужда скръб мене ли ще утешиш?
повярвай ми много съм се парила от тези тъй наречени "най- добри приятелки" ... и точно затова вече не се доверявам на всеки за щяло и нещяло... при мен само един човек взе диплома но за това трябваха 3 годиниПървоначално написано от svetlidim
но съм сигурна, че мога да й се доверя напълно защото и тя може... едно приятелство изминава дълъг път и сега дори и да се караме понякога знаем , че се обичаме и това в скоро време няма да се промени
![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
Сама го каза...a i tq vinagi e imala vle4enie kym tova mom4e...dori i da ne si priznava6e az znaeh...vijdah pogleda s koito go gleda, no ne o4akvah 4e 6te mi zabie noj v g1rba po tozi na4in!
Всички се нахвърляте на другото момиче, ама замислете се за едно.
Явно и двете го харесват. И е голям проблем, че другото момиче се е целувало с въпросното момче. Я да питам авторката ако беше тя на мястото на приятелката си нямаше ли да направи същото?
Сигурна съм, че ще се забиеш с него при първа възможност, но след като ти не можеш значи и тя не може така ли? Глупаво е...
Ако ти имаш шанс няма да го пропилееш. Защо и тя да пропилява нейния?
I love you...
Най-добре седни и поговори с нея.Кажи и какво са ти казали.Може и да не е вярно.Клюкарите си измислят какви ли не тъпотии.
ne e taka be hora az imam tolkova blizki priqteli koito do sega ne sa me podvejdali ili mamili i se nadqvam ne6tata da ostanat takivaПървоначално написано от ATAKABG
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
Не смятам, че приятелката ти те е предала. Ти сама казваш, че и тя го е харесвала. Следователно, и двете имате правото да се борите за това момче. И или приятелството ви ще оцелее въпреки че искате един и същи човек, или ще се обвинявате и ще загубите доверие една в друга. Не ти е казала по няколко причини - може би се е чувствала виновна, не е искала да се скарате... Просто женското ти самочувствие не може да понесе, че момчето се е заплеснало по приятелката ти. Само че в живота стават такива работи и ще трябва да го преглътнеш и да подредиш приоритетите си. Говори с приятелката си.
nai-dobre...Първоначално написано от the_marshal
Най-добре за тебе е да говориш с нея.Не се знае дали е истина или лъжа![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
малии да не ти е и на тебе приятелка онаяПървоначално написано от naia
... леко брутално прозвуча
![]()
poneje v byrzinata dokato pisah temata zabravih da spomena edna vajna podrobnost, 4e az hodih s tova mom4e okolo 3 meseca i tq otli4no znae6e 4e o6te imam 4ystva kym nego...ne q opravdavam po nikakyf na4in, izob6to daje!I ne moga da ne otgovorq ne vyprosa na Alerta, ako imah vymojnost bih go napravila za6toto imam istinsku 4ystva kym nego a ne samo jelanie da e porednata mi broika, kakto e pri neq!A i ne e li malko podlo da se zabie6 s biv6iq na nai dobrata si priqtelkaПървоначално написано от Alerta
Alerta q da te pitam ti bi li go napravila, a???
![]()
Първоначално написано от Lambo
ш'съ гърмим ли ся?
ама ти ся на кораво копеле ми се правиш тей кат гледам...
Някои индивиди по-лесно се поддават на алкохола
и почват да вършат 'умнотии'
Ламбо, мамбо, ти кат искаш се напии, после не те знам с какви очи ще погледнеш приятеля си.
Тука става въпрос за една конкуренция.
Оня младеж не ходи с нито една от двете.
Следователно всяка от тях има право да прави каквото си иска.
То ако тръгнем всички да се съобразяваме с другите, няма да оцелеем, бе. Хората са прикрити егоисти.
Ай ся не ми казвайте, че не сте.
вашите отговори за съвет не стават много, ама поне ме разсмяхте.
продължавайте така ;]
Може би приятелката ти не помни.Често се случва след много алкохолизирана вечер да нямаш спомени на сутринта.Най-добре поговорете двете с нея,но без да се карате спокойно.Ако от нейната реакция си проличи,че съжалява и прости,а ако ти го каже някак си безразлично: 'еми да май имаше нещо такова' и бий шута и я зарежи,такива приятелки не ти трябват![]()
Абсолютно същото се случи с две мои приятелки. Едната на някакъв купон се беше натискала с гаджето на другата. И това не и е за първи път. Винаги се е смятала за най-хубавата и се нахвърляла на момчетата на нейните приятелки. До сега сме говорели много пъти за това, но при нас не подейста и я отрязахме тотално. Оставихме я сама, за да осъзнае, че е пълна нула без приятели и че за имаш приятели трябва да си приятел. Сега ще я видим как ще се оправя. Лично аз не вярвам да има промяна, но поне вече знам, че нямам нужда от такива лицемерни "приятелки". Не тъжи за нея, а разбери, че щом е постъпила така с теб, никога не ти е била истинска приятелка. Не я оправдавай, че била пила или нещо такова. Дори пиян човек трябва да се контролира. Все пак е добре да поговорите и да й кажеш как се чувстваш, за да разбереш дали поне съжалява. Успех!![]()