.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: VUZMOJNO LI E ????

Hybrid View

VUZMOJNO LI E ????
    Guest

VUZMOJNO LI E ????

pravih sex bez prezarvativ i nakraq priqtelq mi se izprazni no ne v men.. vuzmojno li e pri samiqt polov akt da e popadnalo sperma.. dori i predi da se e izpraznilo mom4eto.. nqkyde 4etoh 4e mujut otdelq mn malki 4astici sperma kogato e vazbuden i vse pak se pitam dali tva e vqrno i vyzmojno li e sperma da e popadnalo v men?

Супер фен
    Ami az ot dosta vreme go pravq bez prezervativ i do sega ne e imalo problem,no vse pak nikoga ne mojem da budem sigurni...vinagi ima risk,dori i minimalen.

Re: VUZMOJNO LI E ????

Цитирай Първоначално написано от VUZMOJNO LI E ????
    pravih sex bez prezarvativ i nakraq priqtelq mi se izprazni no ne v men.. vuzmojno li e pri samiqt polov akt da e popadnalo sperma.. dori i predi da se e izpraznilo mom4eto.. nqkyde 4etoh 4e mujut otdelq mn malki 4astici sperma kogato e vazbuden i vse pak se pitam dali tva e vqrno i vyzmojno li e sperma da e popadnalo v men?
    ami spored men ne ako se e izpusnal malko da no ina4e ne
    slu4va se da se izpusne pri povtarqne 6tot ostava malko sperma v kanala
    [!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]

Възможно е.
    Малко вероятно е.
    87% От жените в света са курви, ако си от останалите 13% - Прати ми ЛС !

Повече от фен
    Сексапилна кукла, хах, как го каза "до сега не е имало проблем". Аз мисля че този тип "проблем" веднъж да се случи е ПРЕдостатъчно. По темата - това за малкото отделяне аз винаги съм бил доста скептичен, но момичета които са били с мен са ми го потвърждавали (при орален), така че не е само до четене ами наистина е така. Дали има сперматозоиди вътре не мога да кажа, уж има. Най-сигурния начин е - просто спрете с това "абе без капут е по яко"! Кое е по-гадно - с капут или татко на 15?

Мега фен Аватара на koalka
    Не мисля, че си бременна, но има малка вероятност.

ss
    Guest
    blagodarq vi mn se uspokoih..
    ta po temata za tatkovci ala bala.. nqma da e tatko na 15 a moje bi tatko na 20.. kakto i da e prosto nqmahme prezarvativ pod ruka i za tova go napravihme bez 4e koi e kazal 4e bez prezarvativ e qko .. na men mi e po gotino i spokoino sys!

Възможно е ...

Spored e vyzmojno!Ako ima6 sumneniq za bremennost pusni si edin test!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си