.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: o4na liniq

Guest

o4na liniq

emi da mi obesnite razlikata mejdu o4nata liniq i moliv za o4i kakva e razlikata v postavqnety i izob6ty?

Re: o4na liniq

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    emi da mi obesnite razlikata mejdu o4nata liniq i moliv za o4i kakva e razlikata v postavqnety i izob6ty?
    Молива си е молив, а о4ната линия е те4на. Също така, тя се слага след молива (нали?) и дава по плътен цвят. Май не се сизразих както трябва, но дано си ме разбрала!

Мега фен Аватара на koalka
    Очната линия до колкото знам се слага на клепача, а с молива очертаваш окото.

Голям фен
    Mmm..mislq 4e o4nata liniq se slaga na klepa4a nad miglite a moliva pod okoto

Голям фен Аватара на Alex_f
    Град
    PLEVEN
    o4nata liniq е te4na i pove4eto jeni si q slagat na klepa4a.moliva se postavq otdolu.az li4no si slagam ponqkoga i moliv otgore.no se razmazva po-barzo ot o4nata liniq.
    Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!

Повече от фен
    Град
    Ei TuKa ;)
    Ооооо боже....как черния молив да не се слага и на горния клепач?!?! Не казвам че е задължително, но е възможно. С какво мислите че древните египтяни са си очертавали очите в черно(всъщност са използвали нещо като въглен, но важното е че не е било очна линия?! Така, разликата е, че молива си е твърд и с него по-лесно се рисува,стои по-меко, но и е по-нетраен. Очната линия е течна, дълготрайна и прави по-наситен цвят. Но се използва доста по-трудно, защото при най-малкото трепване се получава неравност. И още нещо от мен - по-добре използвай молив, очната линия, особено черната, стои много тежко и не отива на младото лице. Разбира се зависи колко дебела линия ще нарисуваш, но не ти препоръчвам да я използваш за дневния си грим. Виж за вечерен грим е перфектна
    y0u LoV3 m3 bUt YoU dOn'T kNoW wHo I aM, s0 LeT m3 g0...JusT Let Me Go... {}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си