.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Guest

Кола маска

Нали като си махате космите освен тях има и мъх.Колата маска хваща и мъха.После мъха като порасне може ли да стане по-тъмен и по-дълъг или ще си стане същата дулжина?

Guest
    И още нещо - космите могат ли след кола маска да достигнат по-голяма дължина?Ако е така по-добре да не се пипат/

avril_lavinge_n1c
    Guest
    1. da kola maskata mai xva6ta i maxa
    2. da max4eto staa po tamno
    3. da kosmite stavat po tamni i dalgi NOO QSNO
    p.s
    az moite kosmi na krakata gi maxam s epilator
    a ti za kade ima6 predvid

Еми хваща и мъха.Но кво да прайме?Да не се обезкосмяваме ли?Ми то с квото и да си махаш космите,ще ти се хваща и мъха,освен ако не ги махаш с пинсета,но ако става въпрос за краката или за ръцете мисля,че ще е доста трудно и ще изисква доста търпение.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Еми хваща и мъха.Но кво да прайме?Да не се обезкосмяваме ли?Ми то с квото и да си махаш космите,ще ти се хваща и мъха,освен ако не ги махаш с пинсета,но ако става въпрос за краката или за ръцете мисля,че ще е доста трудно и ще изисква доста търпение.
    Dobre de ,hva6ta go,ama dali 6te stane po-gaden?

Еми да,ще стане по-гадно.

Ти до сега не си се обезкосмявала,така ли?

Guest
    космите и мъхчетата не стават по-дълги и черни, ТИ растеш, заедно със теб и те, като станеш на 20 вече няма да виждаш подобни брутални сцени...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    космите и мъхчетата не стават по-дълги и черни, ТИ растеш, заедно със теб и те, като станеш на 20 вече няма да виждаш подобни брутални сцени...
    Аз нещо не можах да те разбера Как така не ти растът космите,а ти?Аз ако си обръсна краката след два дни космите ще са ми пораснали,а аз едвали ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си