.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52
    Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..

Да ви имам проблемите обаче..

Абе... чета аз тука темичките от сорта "Кво да купя на гаджето си за Св. Валентин, Тя ме харесва, ма я е срам да ми го каже, Приятелят ми замина - край с мене.." и се замислих..

Знам, че това е форум за проблеми на тийновете, но замислете се - какво са тези проблеми ... Някои хора нямат покрив над главата, безработни са, гладуват.. а вие се вайкате за /с извинение,но../ пълни глупости.

Не искам да ви критикувам, напротив, и аз ги имам същите глупави проблеми, но просто следващия път като си помислите колко сте нещастни се сетете за всичките наистина нещастни хора по света..

С една дума искам да ви кажа да се радвате на безгрижните си години / хахахах как звучи само/, а не да страдате.. обичайте се!

Та, ако нещо темата е безмислена нека се локне, благодаря на всички които отделиха малко внимание.
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Мега фен Аватара на koalka
    За тях тези проблеми не са малки, както ти се струват на теб.Така погледнато-да, малки са, но от тяхната гледна точка не са.Това е форум и всеки иска съвет какво да направи в дадената ситуация, никой не е казал, че това са голееми проблеми.

Мега фен Аватара на iiirish
    има нещо вярно в думите ти, но не напълно. със сигурност тези проблеми са дребни и незначителни в сравнение с много по-големи и мащабни проблеми, но един тийн няма за какво друго да мисли освен за учене, купони и любов нали така на тази възраст това е нормално. разбира се, че има и много глупави теми (което не спестявам в нито един мой пост), но всеки пише там където иска

Мега фен
    Град
    Е, да.. но принципно говоря. Понеже на мен ми се случиха некви шитове, които не касаят любовта и затова тези проблеми ми се сториха маловажни. Естествено на тая възраст е нормално да ги приемаме като нещо много важно.. но темата ми беше с цел едно добро послание към всички, да не се 'отчайват' толкова бързо от живота, заради някакви..дреболии.
    Така стоят нещата,
    cамо силните оцеляват!

Е, това са проблемите на тийновете. Всичко, за което мислим е отношенията ни с хората и по - специално - с другия пол. А гладуването, бездомността.. това са проблеми на по - зрелите и по - големи от нас хора. Всичко с времето си.

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Колкото и пъти да го обясниш, по какъвто и начин да го напишеш, никой няма да те разбере, докато не го настигне и него. В крайна сметка всеки знае, че има и по-нещастни от него, но ние хората сме алчни и искаме от всичко по много. И аз се чудя как може повечето да обръщат внимание на такива дребни неща от сорта на това, че няма да виждат гаджето си 2 седмици, че няма какво да му купят за Св. Валентин, че правят 12 дни 8 часа и 5 секунди и му търсят подарък но... това е магията и чара на тази възраст

Супер фен
    Za tebe moje s nishtojni problemchetata mi,ama shtom puskame temi i iskame syveti - qvno ne sa!Pyk i vseki si ima razlichni problemi.Ako sedna da gi mislq sichki deto nqmat pokriv nad glavata,nqmat kakvo da qdat,nqmat akkvo da oblekat i t.n. .... mi vqrno po neshtastni sa ot nas,ama tova che nie imame i pokriv i hrana i drehi ne oznachava che nqmame problemi.I dokato za edni tova sa nqkvi glupavi problemi,za drugi ne sa.I m-u drugoto kazvash da sa obichame,emi nie iskame tova da pravim,ama procheti povecheto temi,che ediniq obicha,a drugiq ne.E kak da se obichame i da nqmame problemi???Leko typo sa izkaza ..
    Обичам те <3 !!!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Прити , права си , но темата ти ще остане глас в пустиня . Знаеш го ..

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Мега фен
    Град
    ThePainIsReaL, знам го, за жалост.

Файър Лейди, не казвам, че нямате проблеми де.. не ме разбирай погрешно са.. казвам просто да не се отчайвате едва ли не от живота, защото още нищо не сме видели от него, за да го смятаме за гаден и несправедлив, само защото любовта ни е несподелена ! Тва е всичко...
    Така стоят нещата,
    cамо силните оцеляват!

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Не се опитвайте да спасите света не можете

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Цитирай Първоначално написано от priti_kiti
    казвам просто да не се отчайвате едва ли не от живота, защото още нищо не сме видели от него, за да го смятаме за гаден и несправедлив, само защото любовта ни е несподелена ! Тва е всичко...
    Тва са твойте виждания-ма аз примерно мисля по глобално...повярвай ми много неща съм видяла...няма значение за кво ти говоря-няма да разбереш

Мега фен
    Град
    Говоря масово за тийнеиджърите.. малко са видели много неща /както ти се изрази/, но има и такива като теб разбира се - единични случаи Поне според мен..
    Така стоят нещата,
    cамо силните оцеляват!

Повече от фен Аватара на svetlidim
    Град
    in his mind
    Да бе, 'видяла всичко '.Тя е 'единичен случай' . Ако не си на 40,не можеш да го кажеш.Има още много да видиш.Ако ли не,ако си видяла всичко-лягай и мри!За кво да си губиш времето???
    В чужда скръб мене ли ще утешиш?

абе хора я се успокоите малко всеки има проблеми и някои си мислят че техните проблеми са най-големи и най-трудно разрешими,но всеки има право да мисли каквото си иска.Аз поне като чета някои теми мн се смея,но на други не им е смешно защото все пак това са си техни проблеми,всеки се опитва да си разреши "големите проблеми" и мн се нервя когато някои 14-15 годишни пишат мисля че срещнах голямата си любов и след време осъзнават че не е така ама...кво да се праи всеки е минал през тези проблеми така че по-добре всеки да си гледа живота и тва е
    ShTe Te ChAkAm 0t tyMn0 Do TyMn0 i DoRi Da Ne Se PoQviSh ZnAm ChE BeZ TeB i MeN ShTe Se SyMnE No EdVaLi BeZ MeN ShTe ZaSpIsH ......

Re: Да ви имам проблемите обаче..

Не искам да ви критикувам, напротив, и аз ги имам същите глупави проблеми, но просто следващия път като си помислите колко сте нещастни се сетете за всичките наистина нещастни хора по света..
    Чуждото нещастие не трябва да те успокоява.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Фен
    Град
    На далече
    Наистина _candy_girl_ има много заблудени хора, които си мислят, че те имат най-големите проблеми на света. От сорта вкара ми го два пъти дали съм бременна и още куп тъпи простотий.

Мега фен
    Град
    ^ за тфа говоря..

Dr. Kazimbutt, да съм казала да се успокояваме от това, че някой друг е по-нещастен от нас? Не мисля..
    Исках да кажа, че не трябва да се отачайваме заради някакви глупости, а напротив - да гледаме напред. Примерът с много нещастни хора по света с много по-сериозни проблеми беше, за да покажа, колко са нищожни нашите .. Никъде не съм казала, че трябва да се радваме на чуждото нещастие
    Така стоят нещата,
    cамо силните оцеляват!

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    ^ за тфа говоря..

Dr. Kazimbutt, да съм казала да се успокояваме от това, че някой друг е по-нещастен от нас? Не мисля..
    Исках да кажа, че не трябва да се отачайваме заради някакви глупости, а напротив - да гледаме напред. Примерът с много нещастни хора по света с много по-сериозни проблеми беше, за да покажа, колко са нищожни нашите .. Никъде не съм казала, че трябва да се радваме на чуждото нещастие

Guest
    6toto tuka e forum za lubov i si4ki tyrsqt syveti
    Cherkeza otnosno tva "vkara mi go dva pyti dali sym bremenna" mi tva dan bi da ne e problem we ??ako momi4eto e bremenno i naprimer ti si ba6tata togaz golqm problem sh ti sa stori

Moderated by koalka
    т.2 от Правилника!

I love elena
    Guest
    Не смятам че любовта е малък проблем.Човека който пусна темата на колко си???? Каквото и да прави един млад човек не трябва да бъде отговорен за лошата съдба на другите.Човек трябва да отговаря за единствено за своя живот.Да съгласен съм че трябва да помага на приятелите си но да бъде отговорен за нещастието на другите хора. Любовта не трябва да бъде сметнат за малък проблем защото чувствата на човек са важни

Guest
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    има нещо вярно в думите ти, но не напълно. със сигурност тези проблеми са дребни и незначителни в сравнение с много по-големи и мащабни проблеми, но един тийн няма за какво друго да мисли освен за учене, купони и любов нали така на тази възраст това е нормално. разбира се, че има и много глупави теми (което не спестявам в нито един мой пост), но всеки пише там където иска
    I az sym teen, ama da ti kaja ne mislq za nito edno ot 3te neshta deto kaza

Да права си. И тези.които пускат темите са си прави за себе си. Но винаги съм се дразнела като прочета тема "ама той ме харесва ама аз не" "ама дали да му звънна" "ама .. еди си какво си" - смисъл че се пускат по хиляда теми за едни и същи ЕЛЕМЕНТАРНИ проблеми, които всеки има. Не знам но повечето ми звучат като "Мамо напишках се ела да ме обършеш". Да, любовта ни интересува в тази възраст. Но не мисля че повечето теми са сериозни. А най-много ме дразни това че се обръща внимание именно на тези несериозните теми, а хубавите, наистина сложните въпроси не се коментират чак толкова много.
    Не казвам че нямам проблеми от рода на "Дали да му се обадя", но наред с тези елементарни проблеми съм се сблъсквала с далче по-сериозни и пак свързани с любовта. Няма да давам примери. И наистина такива темички ми звучат ... смешни.

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Значи да оставим любовните си проблеми, да сме сами и НЕЩАСТНИ и да почнем да се вайкаме за гладуващите хора. Какво по дяволите може да направи ведно например 15 годишно момче или момиче по тези проблеми. Нищо! Не съм съгласна с темата. Не мисля, че малките проблеми са незначителни. Ако човек не е с половинката си която обича...за къде е...за никъде..Без любов не може.

leko_nebrejna
    Guest
    Aide za tova da sprem da pi6em vyv foruma. ''Vseki s problemite si'',kakto mu se vika,sq,tva,4e na teb vsi4ko ti se struva malovajno,za6toto ima i mnogo po-stra6ni ne6ta,ne zna4i,4e 6e sprem da pi6em,kogato ne6to ni trevoji ,osven tova,horata,koito pi6at tuk,ne pi6at,za6toto iskat da se oplakvat,a za6toto tyrsqt syvet,ne se li zamisli v/u tova?? Taka 4e nqma da sprat temite ot sorta na ''off ot4aqna sym za6toto gadjeto mi me zarqza i trygna vednaga s druga'',6toto na 4ujd gryb i 100 toqgi sa malko, za teb tova ne ozna4ava ni6to,no na momi4eto i e kofti i nqma ni6to lo6o v tova da spodeli ili da poiska syvet. Tova ne ozna4ava,4e e ot4aqna i pro4ie,a 4e prosto izkazva na glas(pi6eiki),mislite si. Ni6to lo6o zasega:nqmam ni6to protiv horata da si kazvat za bolkite,men tova ne me natovarva ili oteg4ava. Taka 4eee temata ti otide po dqvolite meko kazano =D>

никой не е казал да оставяте любовните си проблеми,но мамка му само любовта ли ви интересува това ли е най-важното еми аз не мисля така според мен има мн по важни неща,но има някои хора които даже не осазнават че проблемите им са смешни,значи според вас най-важно е да не си сам на свети валентин и винаги да имаш гадже лелеее докаде стигна хте напрао ви са чудя на повечето то бива то може ама чак пък толкоз бива ли да се излагате бе хора нямам думи просто значи любовта е по-важна от приятелите и семеиството така ли мислите вие? пфф незнам незнам толкова сам вазмутена от някои пуберчета че просто нямам думи някои ден ще се осазнаете...дано да не е мн късно
    ShTe Te ChAkAm 0t tyMn0 Do TyMn0 i DoRi Da Ne Se PoQviSh ZnAm ChE BeZ TeB i MeN ShTe Se SyMnE No EdVaLi BeZ MeN ShTe ZaSpIsH ......

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си