Цитирай Първоначално написано от svetlidim
Ами има и други неща,но точно ти ли ще определяш кой проблем е номер едно?!? И много ме издразни това за Св. Валентин ,щото пуснах подобна тема и искам да ти кажа,че за мен най-важното нещо НЕ е дали ще съм сама на Св. Валентин или не.С нито едно изречение не съм и намекнала за такова нещо.
Мога да ти кажа,че дори и да се мислиш за умна си доста ограничен човек.Как можеш да погледнеш света през очите на един бедняк и да си мислиш:"Ооо,горкичкия!Няма какво да яде,няма къде да спи.." , а когато става дума за любов да се смееш ехидно?Дори и да имаш купища пари,нямаш ли любов,нямаш ли кой да обичаш и кой да те обича ,ти си по беден от бездомния и гладни скитник!Това не можа ли да го проумееш?
Друг е въпроса,че докато ти обсъждаш бедняка,той продължава да скита навън и да гладува.С нищо не му помагаш!И си пускаш тука размишленията,ама пак не осъзнаваш нещо много важно-никой от тук присъстващите не може да помогне.Не изкарваме ние парите в къщи.Нали сме 'тийн'.
Не мога да разбера,какво изобщо си въобразяваше ти,пускайки тая тема?
Абе човек спореад мен ти никога не си работила парите които харчиш ги получаваш с усмивка пред родителите си и съм сигурен че предпочиташ да си купиш няква простотия с парите които можеш да помогнеш на бездомния и също "Дори и да имаш купища пари,нямаш ли любов,нямаш ли кой да обичаш и кой да те обича" е тва ме издразни ужасно много ти ако си мислиш че нежните ласки на ближния са смисъла на живота се лъжеш ужасно много аз не съм мноу възрастен не мога да заявя че имам много опит но със сигурност мога да заявя че съм изживял едни от най-приятните моменти които човек може да усети но също и съм усетил едни от най-горчивите и според мен трябва да си кух като градинска лейка за да си мислиш че си нищо ако блежния ти не е при теб/ако въобще няма такъв или това което е най-кофти никога да не си усещал любовта