.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

gorene na krai6tata na kosata...

predi nqkolko dena hodih pri edna mn dobra friziorka i tq mi kaza 4e imam mn nacuftqla kosa i moje da premahne pove4eto cuftene...pokaza mi edna sve6t ,s koqto obgorqvala kosata i taka premahvala cufteja ot na4aloto na kosuma...fitila na sve6tta ne bil obiknoven,v protiven slu4ai cqlata kosa plamvala...kaza 4e tozi metod lekuval kosata sigurno utre 6te go probvam za6toto vidqh 4e efekta e strahoten ako nqkoi e 4uval pove4e imformaziq za tova neka da spodeli

Мега фен Аватара на koalka
    Как си мислиш, че ще си гориш краищата и няма да ти изгори цялата коса???Виждала ли си коса как гори.Не прави такива експерименти, а просто отиди при някоя фризьорка да ти подреже краищата.

bqhme s fr mi i friziorkata mi pokaza vurhu neinata kosa...po princip gori znam no s toq fitil obgorqha samo nacuftelite krai6ta...tq hva6ta ki4ur,zavurta go i taka gori samo izli6noto..ne moga da obqsnq to4no no kosata stava mn meka

Фен
    Град
    VraCa C1ty
    За първи път чувам за такова нещо, но ми е интересно... :> а пък и щом не подпалва цялата коса сигурно е ефикасно
    Кучка съм, но не твоята...

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    Аз съм чувала за този метод. Една френдка имаше кичур коса, който беше много нацъфтял и не растеше (точно отзад на тила). Когато отишла при фризьорката, тя намазала кичура с нещо, увила го и го обгорила леко. До колкото знам имало ефект, но това е един кичур, а представи си цялата коса Най-добре наситина я подрежи леко.
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Kakvo li ne izmislqt veche
    Po.Sveta.Ima.Tolkova.Mnogo.Stradanie.I.Vinagi.Se.N alaga.Nqkoi.Da.Go.Ponese!

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    таков нещо въобще не бях чувала до сега
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    Аз съм чувала,даже по едно време се бях навила да пробвам,но се отказах.Незнам,но аз многго не вярвам,че "горенето"може да е безопасно за косата.Временно може и да оправи положението,но аз съм твърдо за честото подстригване на краищата.

otidoh predi nqkolko dena pri friziorkata.razdeli mi kosata na desetina ki4ura,navi gi kato plitki i suvsem leko gi mina s nqkakva spezialna sve6t.sled tova q v4esa dobre...spored men nqma golqma razlika i ne sam mn dovolna a struva 10 lv. e leko sujalqvam no nqma smisul ve4e :]

samo da popitam vqrno li e 4e izgorenata kosa osven 4e ne cufti i ne raste burzo ?

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    male minalata sedmica kak si izgorih kosata ne e istina... ako ne e nqkoq naistina dobra friziorka nedei... za6toto kosata gori za sekundi bokvalno...tq se topi napravo... podstrigvaite se ne se gorete
    Love you Kris !!!

Guest
    Абе вие знаете ли как смърди изгоряла коса? Няма измирисване... Успех

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Абе вие знаете ли как смърди изгоряла коса? Няма измирисване... Успех
    izmih se i ne mirishe ve4e...kvi gluposti govorish
    Love you Kris !!!

Според мен това си има и лоши страни и ми изглежда доста опасно
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си