- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- gorene na krai6tata na kosata...
predi nqkolko dena hodih pri edna mn dobra friziorka i tq mi kaza 4e imam mn nacuftqla kosa i moje da premahne pove4eto cuftene...pokaza mi edna sve6t ,s koqto obgorqvala kosata i taka premahvala cufteja ot na4aloto na kosuma...fitila na sve6tta ne bil obiknoven,v protiven slu4ai cqlata kosa plamvala...kaza 4e tozi metod lekuval kosatasigurno utre 6te go probvam za6toto vidqh 4e efekta e strahoten
ako nqkoi e 4uval pove4e imformaziq za tova neka da spodeli
![]()
Как си мислиш, че ще си гориш краищата и няма да ти изгори цялата коса???Виждала ли си коса как гори.Не прави такива експерименти, а просто отиди при някоя фризьорка да ти подреже краищата.
Аз съм чувала за този метод. Една френдка имаше кичур коса, който беше много нацъфтял и не растеше (точно отзад на тила). Когато отишла при фризьорката, тя намазала кичура с нещо, увила го и го обгорила леко. До колкото знам имало ефект, но това е един кичур, а представи си цялата косаНай-добре наситина я подрежи леко.
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
Kakvo li ne izmislqt veche![]()
Po.Sveta.Ima.Tolkova.Mnogo.Stradanie.I.Vinagi.Se.N alaga.Nqkoi.Da.Go.Ponese!
таков нещо въобще не бях чувала до сега
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Аз съм чувала,даже по едно време се бях навила да пробвам,но се отказах.Незнам,но аз многго не вярвам,че "горенето"може да е безопасно за косата.Временно може и да оправи положението,но аз съм твърдо за честото подстригване на краищата.![]()
male minalata sedmica kak si izgorih kosata ne e istina... ako ne e nqkoq naistina dobra friziorka nedei... za6toto kosata gori za sekundi bokvalno...tq se topi napravo... podstrigvaite se ne se gorete![]()
Love you Kris !!!
Абе вие знаете ли как смърди изгоряла коса? Няма измирисване... Успех
izmih se i ne mirishe ve4e...kvi gluposti govorishПървоначално написано от Анонимко
Love you Kris !!!
Според мен това си има и лоши странии ми изглежда доста опасно
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.