.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Страх ?

Guest

Страх ?

Ще започна отначало обичам едно момиче което преди искаше да ходим но заради мен не стана нищо не бях готов.
    Сега тя има приятел които обича но мисля че има още чуства към мен но я е страх да започне всичко отначало и може би не е сигурно че ще се получи нещо с мен и не иска да рискува неината дългогодишна връзка?
    Какво мислите?
    Вече ми е писнало!

Мега фен Аватара на koalka
    Говори все пак с нея, но не съм сигурна, че ще има ефект, тъй като тя е от доста време с това момче и щом до сега нищо не е направила...Но пък нищо не е сигурно.За това по-бързо ставай готов за връзки, защото обикновено после ти започваш да я харесваш, но тя, както виждаш, е заета.

Мисля, 4е с това моми4е няма да се полу4ат не6тата м/у вас и просто трябва да си я избие6 от главата
    Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!

Guest
    Забравих да добавя че те не са в отлични отношения с него.

А и директен подход според мен ще е втората ми грешка...

Nai dobre pogovorete i se izqsnete!!!Nqma smisul ot dogatki.. Uspeh :P :P :P
    Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!

Супер фен
    izlezte samo dvamata i pogovori s neq,no az mislq che nqma smisal tyi kato ti sam kaza che tq obicha priqtelq si i ne iska da riskuva.Ama nishto ne gubish ako opitash .. taka che deistvai.
    Обичам те <3 !!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от honda^
    Мисля, 4е с това моми4е няма да се полу4ат не6тата м/у вас и просто трябва да си я избие6 от главата
    Просто имам чуството че трябва да опитам.
    А и никоя друга неможе да ме "зариби".

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Като начало нема да е зле да се научиш да слагаш препинателни знаци, щото тряяше пет пъти да ти прочета написаното, за да го разбера..

Уотевър, според мен най-правилно е да не им се месиш докато не се разделят окончателно, все пак нямаш прави да им се пречкаш..
    а пък и не си сигурен в чувствата й, така че може и да се заблуждаваш.. с една дума, не прави прибързани неща.. изчакай да видим времето какво ще покаже
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Най-хубаво наистина да приказваш с нея...и подяволите не може да обича хем приятеля си хем теб!!

Мега фен Аватара на iiirish
    нищо не губиш ако опиташ поне да говориш с нея и да й изясниш чувствата си. дори и да те отреже поне съвеста ти ще е спокойна, че си опитал, а не един ден да се чудиш "ами ако й бях казал какво щеше да стане!?"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си