.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

i love ........
    Guest

dali 6te izburzaam ako q popitam !?!?!?

poznavame se ot ne mnogo vreme 3 sedmici...bqhme na kafenca bqh v magazina v koito raboti....ei nikoga ne sum se 4uvstval talka s momi4e...na 18 sum bil sum s drugi predi neq ama neznam imam 4uvstvoto 4e v neq ima ne6to ne6to koeto me kara da ne se strahuvam ot ni6to...ne6to koeto mi dava sili...dori celiq den da mi ebil skapan kakto se slu4i onzi den samo kato q vidqh i mi greyna usmivkata do u6i...mani mani.....a i drugoto neznam kato otideme nekade si gultam gramatikata a ina4e ustata nemoe mi se zatvori....
    purvo zapo4na taka da ne mi pi6e tolko 4esto sled edin den q pokanih da izlezeme pak bqh i podgotvil super iznenada...i tq se suglasi....sled nqkolko 4asa mi prati sms 4e ne mogla da doide....kazah ok nema problemi....sled tva se vidqh s edno momi4e koeto ni zapozna i q pomolih da mi kaje kakvo i e kazala za mene 6toto te sa nai dobri priqtelki i tq mi kaza 4e sum super sladuk super simpati4en sum i i e mnogo zabavno s mene....kvo da pravq neznam kak da postupq....tq si ba4ka momi4eto skoro be6e skusala s edno mom4e....e skoro skoro neznam 1 mesec mina ve4e mai i neznam sega dali da i kaja ili 6e izburzam....a ako mi otreje 6e se sasipq ...da kaja samo 4e e s edna godina po golqma ot mene ako ima zna4enie de....re6il sum kato se vidime da i kaja si4ko taka da i go izstrelqm i ako stane kef neopisuem ako ne stane mnooogo mnoogo alkohol

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    ами според мен ще я изплашиш нз по скоро я покани на среща и давай полека ... ако стане нещо стане , ако не ... ще я преодолееш някакси , но засега работи върху срещата
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Az sum 4oveka koito pusna temata...
    Ta po temata mi kakvo da ti kaja az sre6tata sum q izmislil tq mnogo mi be6e govorila za tva kafence v cum s tigura kaza mi 4e nikoga ne hodila tam i az re6ih da q zaveda tam...a sled tova 6tqhme da hodime na edin kupon i to ne6tata si idvat posledovatelno ma neznam ponqkoga si kazvam ne kato se vidime 6te i priznaq vsi4ko....a sled malko si kazvam za kvo da i kazvam "za kvo da i go kazvam kato moje da iska da sme samo priqteli"........

Град
    София
    мисълта ми беше да не й казваш всичко изведнъж, за да не я уплашиш... карай полека, нежно ... прави някакви малки жестове /леко докосване или нещо от сорта/... нали знаеш , че един жест понякога е равен на 1000 думи
    Внимавай кого МРАЗИШ.

Цитирай Първоначално написано от tequila
    мисълта ми беше да не й казваш всичко изведнъж, за да не я уплашиш... карай полека, нежно ... прави някакви малки жестове /леко докосване или нещо от сорта/... нали знаеш , че един жест понякога е равен на 1000 думи
    mi tuka si prav a kvo 6e mi predlojite da i pratq kato sms4eta 6toto na mene sa mi pra6tali i az sum pra6tal samo takiva liubovni takiva v koito ima dumi koito moje6 da gi kaje6 na 4ovek s koiot si mnogo vreme i neznam kvo da i pratq e sega iskah da i pratq edin za leka no6t ne6to originalno da vidi 4e mislq za neq puk da ne e za leka no6t nema problemi mersi predvaritelno....

Град
    София
    ами момиче съм може да и пратиш примерно .... абе нали ти казвам и най-малкото нещо , което показва привързаност е ценно ... примерно " исках само да ти пожелая лека нощ... надявам се, че ще сънуваш много приятни неща... не всъщност сигурен съм... лека нощ и приятни сънища" не знам може малко банално да звучи ама сега това успях да измисля
    Внимавай кого МРАЗИШ.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от tequila
    ами момиче съм може да и пратиш примерно .... абе нали ти казвам и най-малкото нещо , което показва привързаност е ценно ... примерно " исках само да ти пожелая лека нощ... надявам се, че ще сънуваш много приятни неща... не всъщност сигурен съм... лека нощ и приятни сънища" не знам може малко банално да звучи ама сега това успях да измисля
    Op sorry mi dobre momi4e blagodarq ti za suvetite ako se seti6 dneska utre o6te takiva sms mi gi pra6tai bilo to i na li4ni puk ako jivota e rakul nekoi put da se vidime ima6 bira ot mene nujno mi be6e nqkoi jenski suvet 4e moite priqteli nqma da me raberat a s nai dobrata i priqtelka ne moga govorq za teq ne6ta mersi !!!

Град
    София
    моля... ако имаш нужда от още нещо пиши и аз ще пиша ако се сетя
    Внимавай кого МРАЗИШ.

Guest
    blagofarq pak zna4i na toq svqt imalo i dobri hora

tva bqh az
    leka no6t zasega 6te pi6a po natam kak se razvivat ne6tata

Мега фен Аватара на koalka
    Щом изпитваш такова нещо гледай да не изпуснеш момичето.Просто отиди при нея и пофлиртувайте, направи й комплименти и я покани на среща.Така ще е сигурна, че я харесваш.И на срещата(ако има такава), бъди спокоен и не си гълтай езика, защото ще стане неловко Просто не се притеснявай.

Napravi vsichko bavno..Samo gledai da ne priburzvash Uspeh :P)\ :P :P
    Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Щом изпитваш такова нещо гледай да не изпуснеш момичето.Просто отиди при нея и пофлиртувайте, направи й комплименти и я покани на среща.Така ще е сигурна, че я харесваш.И на срещата(ако има такава), бъди спокоен и не си гълтай езика, защото ще стане неловко Просто не се притеснявай.
    mi tva mislq i da napravq e sega 6e otida do magazina v koito raboti vse edno sum minaval nablizo i sum re6il da mina i ako stane ne6to 6te se razbereme da se vidime nqkude a ot tam kakvoto sabq pokaje....
    A i o6te ne6to molqvi hora kajete mi kvo da kaja na edno momi4e koeto me haresva simpati4no e mnogo no az ni6to ne izpitvam kum neq a ne iskam da q naranq a da sme si prosto priqteli neznam kvo da i kaja prosto do sq ne sum otkazval i neznam....mersi predvaritelno
    re6ih da pi6a v edna tema koqto sum napravil a ne da otvarqm o6te temi mersi

Град
    София
    ами ако тя започне вече явно да ти намеква , че те харесва , просто бъди мил обясни й ситуацията без излишни подробности и я помоли да те разбере... ако не може ти нищо повече не можеш да направиш... вече зависи от нея дали ще те преодолее или не
    Внимавай кого МРАЗИШ.

Guest
    ne be 6toto nie s neq sme si priqteli na edni godini sme i v4era taka mi go izrusiha edni priqteli puk i v interes na istinata zapo4na da se durji mnogo milo s mene i ne iskam da q zaboli....
    A otnosno temata sled malko trugvam kum momi4eto koeto mnooogo haresvam pojelite mi uspeh i mersi za vsi4ko 6te pi6a da kaja kak e minalo vsi4ko

Guest
    na 18 sum bil sum s drugi predi neq ama neznam
    Пише се не знам....сигурен ли си,че си на 18?

Guest
    mi ti ako si trugnal da popravq6 na horata gre6kite da be6e po4nal ot 10 godi6nite v foruma vse taq....ako iska6 ela da ti q pokaja li4nata karta

Hora aide daite nekvi idei kvo sms-4eta da i pra6tam molqvi !!
    mersi predvaritelno

Град
    София
    здрасти пак съм аз хахаха да му втръсне на човек направо ахах значи виж сега намерих страшно много смс-и и се надявам да ти свършата работа. ето ти линкове :

http://forum.dobrich.com/viewtopic.php?t=3042
    http://forum.81vo.com/lofiversion/index.php/t447.html
    http://milas.blog.bg/viewpost.php?id=2860
    http://www.tyxo.bg/?ID=88&show=lastse
    http://sladyr.13.forumer.com/a/_post152.html
    Внимавай кого МРАЗИШ.

Голям фен
    мии може би трябва да опиташ иначе няма начин да разбереш

Guest
    TEQUILA mnoogo ti blagodarq zaduljen sum ti i na vsi4ki vi blagodarq 6te pi6a kak sa se razvili ne6tata po natam obe6tavam

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си