- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- dali 6te izburzaam ako q popitam !?!?!?
poznavame se ot ne mnogo vreme 3 sedmici...bqhme na kafenca bqh v magazina v koito raboti....ei nikoga ne sum se 4uvstval talka s momi4e...na 18 sum bil sum s drugi predi neq ama neznam imam 4uvstvoto 4e v neq ima ne6to ne6to koeto me kara da ne se strahuvam ot ni6to...ne6to koeto mi dava sili...dori celiq den da mi ebil skapan kakto se slu4i onzi den samo kato q vidqh i mi greyna usmivkata do u6i...mani mani.....a i drugoto neznam kato otideme nekade si gultam gramatikata a ina4e ustata nemoe mi se zatvori....
purvo zapo4na taka da ne mi pi6e tolko 4esto sled edin den q pokanih da izlezeme pak bqh i podgotvil super iznenada...i tq se suglasi....sled nqkolko 4asa mi prati sms 4e ne mogla da doide....kazah ok nema problemi....sled tva se vidqh s edno momi4e koeto ni zapozna i q pomolih da mi kaje kakvo i e kazala za mene 6toto te sa nai dobri priqtelki i tq mi kaza 4e sum super sladuk super simpati4en sum i i e mnogo zabavno s mene....kvo da pravq neznam kak da postupq....tq si ba4ka momi4eto skoro be6e skusala s edno mom4e....e skoro skoro neznam 1 mesec mina ve4e mai i neznam sega dali da i kaja ili 6e izburzam....a ako mi otreje 6e se sasipq ...da kaja samo 4e e s edna godina po golqma ot mene ako ima zna4enie de....re6il sum kato se vidime da i kaja si4ko taka da i go izstrelqm i ako stane kef neopisuem ako ne stane mnooogo mnoogo alkohol![]()
![]()
![]()
![]()