- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За свободните какво?
marche i az kato teb 6 se nadqvam na valentinka,no mn malko veroqtno.vapreki tova uspeh \/
FuCk Is GoOd,FuCk Is FuNny,A LoT Of PeOpLe FuCk FoR MoNeY.If YoU ThInK ThE FuCk Is FuNny,FuCk YoUrSeLf AnD KeEp YoUr MoNeY!!!______________________________________
ponqkoga e mnogo dobre da si sam za6toto nikoi ne te zadarja pravi6 si kakvoto iska6 i napravo si...![]()
oba4e ima momenti v koito vseki samotnik jaduva za malko nejnost i vnimanie...![]()
Вече и аз съм сама...ми ще се напиваме! \
/
![]()
In Search Of Sunrise 7 Asia
Ем...да понякога е яко , но иначе някфо самотно...![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Аз в момента си и имам, така че ще го празнувам.
Мисля че когато си нямаш гадже понякога е готино, а друг път не. Защото гадно е да гледаш влюбена двойка, а ти си толкова самотен.
абе тва понятие ''сдухан'' го кривите здраво вечеПървоначално написано от {Sweety_f}
![]()
Ох аз как искам да си седя вкъщи , да си лежа на Св. Валентин . Честно казано мн ме мързи , като си представя че треа излизам... Касметлий сте тия дет няма какво да правите на Св. Валентин , радвайте се ! (мразя го тоя празник
)
Понякога е самотно
Ми незнам , ама на мен ми е гот самичка . Можеби си бях свикнала сама и сега ми е малко сранно![]()
mi az ot predi dosta vreme sam si sam ama sega se vlubih v 1 momi4e i na sv.valentin sam mu namislil ne6to ama da viim kak 6a se razviqt ne6tata
Първоначално написано от ThePainIsReaL
Ми касмет . Я кажи какво си и намислилПървоначално написано от CrIsTiaNo_
![]()
Не признавам Свети Валентин, първо задади това, че е католически празник. Пък и кво толкова сте развълнувани от тоя празник, все едно не можете да се радвате всеки ден на половинките си, да им казвате, че ги обичате и прочие.. а и за всяка двойка специален ден би трябвало да е нещо от рода кога са се запознали или някакво такова индивидуално нещо.
Ако и тая год съм сам се хвърлям от моста..... базикам се споко... Ми самотно е и е тягостно ако се замислиш колко се радват несамотните на тоя празник
![]()
Е как какво!?Ще се накълвеееееееем!Кефи ме да съм сама,понякога направо е супер!Хора,оценете свободата,която имате!
vie svobodnite 6 pi6ete na dqdo koleda
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
14-ти февруари е просто поредния повод да си изкараш яко, с който ти е най-якохахаха
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Първоначално написано от TreeHill
Ще го обмисля това предложение...не е лошо...
![]()
В чужда скръб мене ли ще утешиш?
parvo 6te se otpraznuva podobava6to trifon zarezanПървоначално написано от svetlidim
vtoro 6te se zabiem s nai qkite svobodni...
az li4no...prosto 6te kuponqsvam![]()
ше лапате бахура, че лошо ли е?![]()
опа имах в предвид че ше лапате бахур като мезе с винцето бре![]()
![]()
ne e nujno da imash priqtel za da imash kakvo da pravish.spored men tova s praznika e super izmisleno,zashtoto ako imash nqkoi kogoto obichash ne e nujno da e sv valentin ili nqkoi dr.kato nqmash gadje zdrave da e.vse pak shte ima oshte mn dr praznici na koito mioje da si imash gadje i to mn po vajni ot tozi den(koito spored men e izmislen za da izkarvat pari nqkoi xora)
Shte praznuvame trifon zarezan!Kvo mu e loshoto da si sam pravish kakvoto si iskash i posle na nikoi nikvi obqsnenieq![]()
xaxa Shte piem za tezi koito obi4ame,za tezi koito ni obi4at no tyi kato tezi koito obi4ame ne ni obi4at ... mainata im .... shte piem za nas si!!! \
/ \
/ \
/ \
/