.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    midnight''''
    Guest

Moderated: Препоръчвам ви две неща против пъпки:...

понеже виждам много теми за акнето мога да ви препоръчам дълбоко почистващия гел на doliva който струва не повече от 8 лева
    също така и бирена мая на хапчета която прочиства кръвта
    наистина тези две неща помагат и лицето се изчиства дори от белези и т.н.

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

А ще можеш ли да ни кажеш колко горе долу струва тази бирена мая ? И как точно трябва да се пие?
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен
    сигурна ли си,че ще премахне акнето..ам черните точки?
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Guest
    бирената мая е евтина тя просто прочиства кръвта пиеш по едно хапче сутрин обед и вечер и така съответно се намаляват токсините

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    сигурна ли си,че ще премахне акнето..ам черните точки?
    черните точки малко по-бавно за около седмица и половина две, иначе изчиства порите и предотвратява появата на нови черни точки

Мега фен
    Град
    SF
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    А ще можеш ли да ни кажеш колко горе долу струва тази бирена мая ? И как точно трябва да се пие?
    Евтина е. Аз си купувам някаква за 5 лв кутийката, ама не си спомням как се казваше
    Ина4е се пие по едно хап4е сутрин и едно ве4ер, като е добре примерно на всеки 1-2 месеца да си правиш по4ивки. Аз примерно пия един месец и след това един по4ивам

Робинята на Quench

Мерси Мисля и аз да си купя

Guest
    Аз напълнявам от бирената мая и затова не я пия.За това си правя чай от коприва-една кутийка листа от коприва е 70 ст.Слагам си 2 литра вода и като заврят слагам 2-3 супени лъжици коприва,махам го от котлона и го оставям да истине и след това се прецежда.Може да се пие по 1 чаша сутрин ,обед и вечер на гладно,а може и вместо вода или поне 1 л на ден.Вкусът му не е неприятен.Така ,че може да опитате и това,няма да ви навреди

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Аз напълнявам от бирената мая и затова не я пия.За това си правя чай от коприва-една кутийка листа от коприва е 70 ст.Слагам си 2 литра вода и като заврят слагам 2-3 супени лъжици коприва,махам го от котлона и го оставям да истине и след това се прецежда.Може да се пие по 1 чаша сутрин ,обед и вечер на гладно,а може и вместо вода или поне 1 л на ден.Вкусът му не е неприятен.Така ,че може да опитате и това,няма да ви навреди
    Упс,тва бях аз де

[quote="Favoritkata"]
    Добре ама от каде да я вземеме тази коприва?Няма ли готов чай от коприва?

Град
    Пловдив
    [quote="sexa_na_kompleksa"]
    Цитирай Първоначално написано от Favoritkata
    Добре ама от каде да я вземеме тази коприва?Няма ли готов чай от коприва?
    В аптеките навсякъде я има,в кутийки сушени листа.За готов чай от коприва не съм чувала

Guest
    a tozi dulboko po4istva6t gel na doliva moje li da go kombiniram s krem Bo4ko da re4em

След какво време рабати тая бирена мая, щото аз ползвах поне 2 седмици и нямаше никъв ефект и после я спрях

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си