.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    justaguest
    Guest

Проблеми с бъбреците?

Мастурбирането има ли някакъв ефект върху бъбреците? Питам сериозно, защото имам едно заболяване (нефротичен синдром) и трябва да знам дали мастурбирането влияе лошо на бъбреците ми...

Благодаря предварително

Ordained (High Priest)
    Guest

Re: Проблеми с бъбреците?

Цитирай Първоначално написано от justaguest
    Мастурбирането има ли някакъв ефект върху бъбреците? Питам сериозно, защото имам едно заболяване (нефротичен синдром) и трябва да знам дали мастурбирането влияе лошо на бъбреците ми...

Благодаря предварително

Nishto protiwoprirodno ne ostawa nezabeliazano i nenakazano. Savetvam te da spresh nezabavno s masturbaciata i ako ne mozhesh da si udarzhash strastite da si namerish priatelka.
    Savsem seriozen sam- nadiavam se da me poslushash.

Мега фен
    Град
    SF
    Ъхх... пак проповеди!!!

Към автора - попитай някакъв лекар да ти каже със сигурност. Така по форумите не е ясно колко може да ти се помогне

Робинята на Quench

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Ъхх... пак проповеди!!!

Към автора - попитай някакъв лекар да ти каже със сигурност. Така по форумите не е ясно колко може да ти се помогне
    ako masturbiraneto beshe 'protivoprirodno' i grqh,gospod nqmashe da ni suzdade rucete tolkova dulgi
    a inache SINDEL e prava-po-dobre se konsultirai s lekar,tuk nikoi ne e kompetenten i samo gluposti shte chuesh
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Мега фен
    Град
    SF
    Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Ъхх... пак проповеди!!!

ako masturbiraneto beshe 'protivoprirodno' i grqh,gospod nqmashe da ni suzdade rucete tolkova dulgi
    Готино!

Робинята на Quench

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Проблеми с бъбреците?

Цитирай Първоначално написано от justaguest

Благодаря предварително
    ПОЛ и ГОДИНИ?

никакъв ефект, който да представлява опасност за теб, пък и за когото и да е не съществува при мастурбация.

а що се отнася до просташките проповеди за "противоестественото" - и да се комуникира с хората през стъкления екран на монитора е противоестествено, пасторе. и бог няма да забрави да те накаже, но не за това, а защото като юродив си тръгнал да плашиш децата

justaguest
    Guest
    Хаха, естествено, че не приемам всичко, което чета тука насериозно Стига сте се палили за едно коментарче Иначе съм момче на 17 (почти 1... Писах тук, защото случайно може някой по-вещ да прочете... Малко ми е кофти да говоря с доктори за тва... Знам, че е сериозно ама...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си