- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свирки на 15год. - нормално ли е?
Аз правих свирки на един футболист в една стая на стадиона.Беше миналата година и бях на 15г., а сега съм на 16г. Той беше много доволен нищо че на мен ми беше за първи път.Много ли съм малка и мен ли ще наречете "курва" след като съм правила свирки на 15г. и половина????????![]()
![]()
![]()
![]()
Mi vij sa 6tom si mu pravila svirki ne zn 4e trea da si kurva e tfa e problema na vsi4ki.Nqkoi razbira 4e nqkoe momi4e e pravila svirki i vednaga po4vat ti si kurva kak 6te mu pravi6 svirki i t.n. Tova si e tvoe re6enie a i ti kato zn 4e ne si kurva togava kakvoto i da mislqt drugite tfa ne trea da ti pre4i.Ti zn 4e ne si kurva i tova si e![]()
Love House Music !!!
Що не му пусна?Първоначално написано от kotencetoOoOoO
![]()
Левски шампион але але!
Напълно те подкрепям! Наистина си прав! =D>Първоначално написано от qwertyo
Нужно ли беше да му пусна??? Той поиска само свирки! Ако е искал още нещо тои е на 21год. и е щял да си го поиска. Поне аз така смятам! А вие?![]()
mi ako e iskal spored men e 6tql da ti kaje![]()
Love House Music !!!
Ами според мен е нормално! Защо не? Аз започнах да правя свирки на 13 и не съжалявам за това!![]()
NA nekoq macka pravqt li i se svirki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Samo pitam![]()
![]()
![]()
![]()
Love House Music !!!
Една свирка не те прави к*рва. Понятието к*рва според мен идва след поредица от неморални постъпки.
KotencetoOoOoO vzemi se reg ni pa posle 6te go doobsudim stava li???![]()
Love House Music !!!
целунах се в дискотеката с едно момче курва ли съм?![]()
и на 15 години поне според мен е нормално![]()
Първоначално написано от malka_sladuranka
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
не не .. к*рва е състояние на душата , тва е начин на мисленеПървоначално написано от malka_sladuranka
Значи да го дефинираме цялотоПървоначално написано от OtherDimension
К*рва - Състояние на душата, което представлява типичен за това състояние начин на мислене и поредица от неморални постъпки.
kotencetoOoOoO живота си е лично твой. Винаги ще се намери някой, който да реши, че си курва дори и без да си правила свирки на 15. Какво мислиш ти самата и как се чувстваш, само това има значение.
А и 15 си е една добра възраст![]()
Sleeping in my car - I will undress you
Sleeping in my car - I will caress you
Staying in the back seat of my car making love with me, oh yeah!
Nqma ni6to lo6o da napravi6 na nqkoe mom4e kef v slu4aq s duhane az li4no nqmam ni6to protiv i tfa 4e spored drugite si kurva te tfa go kazvat malko ili mn ot zavist 6toto te sa nqmali taq vuzmojnost ili izbivat kompleksi![]()
![]()
![]()
Love House Music !!!
Не си курва,споко. Не си правила свирки на целия отбор по ред,нали?
Първоначално написано от HoT_1992
![]()
![]()
![]()
[!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]
Виж са , ако искаш да си готяна тряяша мноу по рано да почниш бизнаса , шот са сички те имат за стара мома .. ако тва е проблема направо звъни ако не е така просто не знам кво да кажа вече днешната младеж..![]()
![]()
И аз подкрепямПървоначално написано от NESSY
![]()
нз дали си курва..но аз свирка едва ли някога ще направя...нз нз не мога да те съдя тфа си е тво проблем...според мен за свирката няма възрастхах
zna4i .. ako gi pravish tezi svirki pod put i nadput zna4i si kurva.. i spored men ako pravish svirki na nqkoi samo zashtoto trqq sushto si takava sajalqvam za kriti4nia otgovor no tva e moito mnenie!
Какви са тия въпроси - "к*рва ли съм?!" Аз какво, боб ли да хвърлям, че да ти отговаря?! Ти такава ли се чувстваш?
Ако ни питаш морална ли е постъпката ти - не, аз не я намирам за такава, не виждам причина 15 годишно момиче да прави свирки по съблекалните. Но след като си го направила, не би трябвало да се съмняваш в действията си и да пускаш подобни теми.![]()