- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Как да разбера дали гаджето ми иска секс?
kakda razbere dali gadjeto mi iska sex![]()
![]()
Moderated by koalka
т.7 от Правилника!
наблюдавай жестовете ... ако те докосва , целува те нежно по врата или нещо такова значи може би иска![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
Съгласна съм, така според мен ще разбереш.Първоначално написано от tequila
I az sum suglasen s tova tvurdenie pone az togava razbiram 4e iska krevaten sport \Първоначално написано от tequila
/
Love House Music !!!
Koe momche ne iska sex?! To i obratnoto pak vaji.. Koe momiche ne iska sex?! Napravi si sama izvodite...
Вече не е ли модерно да си говорите? Попитай го!
ее...че кой не иска секснамекни му че ти искаш, той със сигурност ще ти отвърне със същото
Тази висша форма на общуване вече определено не е толкова популярна.Следвайки сентенцията,че совите не са това,което са,бих заключил,че вербалното общуване посредством думи или,невероятно,но факт,понякога и цели изречения,далеч не е на почит у днешната младеж.Вече не е ли модерно да си говорите? Попитай го!
Мой близък приятел,оторизирал ме да бъда негов рекламен агент,се занимава с продажба на революционния уред "Сексометър".Той представлява изкорубена боклукчийска кофа,свързана с източник на променлив ток и разполагаща с два тръбовидни накрайника.Те се пъхат в ушите на "обекта",вследствие на което кофата започва да свети в резултат от сексуалното желание на въпросния "обект".Колкото по-ярко свети,толкова по-голяма степен е достигнал първичния полов нагон в мозъка.kakda razbere dali gadjeto mi iska sex
еми ако го попиташ нищо няма да ти стане![]()