Пфффф НЕ Е ИСТИНА какво ми се случи вчера. По принцип леля ми идва понякога в нас да пият кафе с майка ми и да си лафят. Тя е на 37,много е печена, с много добре запазена фигура и страхотни гърди - много добре уформени, леко увиснали абе страхотна е. Аз съм на 18. Та вчера леля ми пак дойде, но майка не се беше върнала от работа и леля реши да се изкъпе преди да се видят. И хуу нали, влезе тя и аз кво-кво и реших да си набия 1 чекия докато я гледам в банята. Открехнах леко вратата и почнах да я гледам как се съблича. Обаче кво стана, залисах ли се нещо и тя ме хвана. И тука простоооооо.... НЕЗНАМ. Вместо да почне да ми вика нещо тя само ми се усмихна и без да каже нещо почна да ми го лъска. От начало незнаех кво става, но съвсем скоро ми стана невероятен кеф. Свърших по плочките в банята. Беше най-страхотното сексуално изживяване, което съм имал някога - леля ми беше толкова страстна, пъшкаше много сладостно. После не смеех да погледна леля ми и майка ми обаче. цела нощ не съм спал, днеска на даскало бех като пиян. Обаче ми се ще да го повторим това упражнения, даже ми се иска да я....