.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    malkata_ani
    Guest

Ako e s men samo za sex

Zdraveite!
    Silno sam vlubena ili pone taka si mislq v edin maj,za koito neznam po4ti ni6to.Po-skoro ne sam sigurna v po4ti ni6to,koeto mi e kazval za sebe si.Toi e s 10 godini po-golqm ot men i go poznavam ot okolo 2 godini. Ot samoto ni zapoznanstvo toi iska6e sex.Az se vlubih i zapo4nahme da se vijdame.No sega ne sam sigurna kakvo iska toi-da e s men(toest obi4a me) ili prosto sex.Ne e imalo pat kogato da sme se vidqli i da ne sme pravili sex i sled pove4eto pati ostavam s 4uvstvoto 4e tova e nai-vajnoto za nego....Istinata e 4e sam go idealizirala i opravdavam vsqko negovo deistvie dori i da me naranqva....Molq da me posavetvate kakvo da pravq....Ne iskam da se razdelqm s nego,no normalno li e da imame takava vrazka i ako se razdelq s nego kak da go zabravq? Toi neprekasnoto e v mislite mi....
    Blagodarq Vi!

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA
    Nikoi tuk ne moje da ti kaje,zashtoto nikoi ne e naqsno kak stoqt neshtata,vupreki razkaza ti. Ti sama trqbva da precenish,shtom si reshila da puskash tema,zanchi imash sumneniq-opravdai gi ili gi othvurli,no ne mojem tuk da ti kajem :"ostavi go ,s tebe e zaradi sexa', ti si tazai koqto trqbva da preceni taka li e,pogovori si snego i se izqsnete! i USPEH

ти единствена го познаваш и трябва да прецениш,а и сама си го каза 'идеализирала си го и го оправдаваш"... мисля че си стигнала да заключение и ти е ясно и без да питаш,просто търсиш подкрепа за да си сигурна че това е правилното решение... моят съвет е да помислиш освен секса кво друго ви свързва,как се държи с теб когато не се е..те ... прецени дали имаш повече полза от тази връзка или само те нараняват и освен това имай в предвид че той е по голям и опитен едва ли му е трудно да си изиграе ролята така че да те омая ...а и се огледай колко още мъже има около теб...може да има някой който да е готов да ти даде много повече ...

а между другото ... човек прощава когато обича,но съмнява ли се значи нещо не е наред... още една причина да мисля,че този мъж не е за теб ... а колкото до втория въпрос на който забравих да отговоря ... как да го забравиш:прекарвай повече време с приятели,запознай се с нови хора най вече момчета,все някой ще привлече вниманието ти.не бягай и не се страхувай от общи спомени те са неизбежни,просто бъди уверена че искаш промяна и тя ще се получи от самосебе си

Мега фен Аватара на koalka
    Много хора поддържат връзки основани само на секс и това е често срещано.Не знам на колко си, но ако не ти харесва да е само секс и нищо повече можеш да се разделиш с този човек, ако желаеш.Не е зле да поговориш с него, относно темата за чувствата и да му споделиш притесненията си, защото за теб е важно.

чеки ся... и аз имам неангажиращи връзки основани само на секс но тя е влюбена ... знаеш ли кво е да те ебат и да знаеш че не те обичат - тва е жива агония ! знам го изпитала сам го затва мн силно стискам палци случаят да не е такъв... кофти е да си използван

ami spored men go zareji, toi ne te obi4a sled kato samo za sex misli tfa e moeto mnenie,trudno 6te ti e da go zabravi6 no po dobre sega da sloji6 krai otkolkoto po kasno i da znae6 4e te izpolzva kato igra4ka.Nameri si priqtel koito da te obi4a,uvajava,ceni i d1rji na teb a ne ti da si parcal s koito "da si iztrie h*q" s izvinenie.
    [!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]

Повече от фен
    Не знам какво да ти кажа... Бих ти предложил да го пробваш като му оставиш период на сухо, обаче ако не си единствена боли го гъза него. Да го забравиш ще е трудно, освен ако не е наранил ужасно много. Вече си помисли кое ще е по-малко мъчително - да го забравиш или да си с него докато тотално погази чувствата ти и не искаш да го гледаш повече. Това са ти вариянтите според мен....

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Цитирай Първоначално написано от Snoopy_
    Не знам какво да ти кажа... Бих ти предложил да го пробваш като му оставиш период на сухо, обаче ако не си единствена боли го гъза него. Да го забравиш ще е трудно, освен ако не е наранил ужасно много. Вече си помисли кое ще е по-малко мъчително - да го забравиш или да си с него докато тотално погази чувствата ти и не искаш да го гледаш повече. Това са ти вариянтите според мен....
    Мм така е! Откажи му и в зависимост от реакцията и от това кога ще те потърси пак, ще си направиш изводите окончателно. (Не казваш дали се виждате само за секс или излизате нормално и после вече приключвате в леглото... )И ако се окаже, че му трябваш само за едното е**не... трябва да го оставиш, за да запазиш себе си. Игнорирай го!
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

angelka
    Guest
    [Spored men trqq da zapazi6 i malkoto dostoinstvo koeto ti e ostanalo...ako toi iska samo sex mi mainata mu ti si dostoen 4ovek i trqq da darji6 na sebe si 6tom iska nqkoia prosto za ednoto ebane da si nameri ku**a...za6toto ti ne si takava...moje da ti e trudno no po dobre sega ot kolkoto sled vreme kogato 6te te boli mn pove4e! K1smet![/b]

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Толкова ли е трудно да си говорите? Нормално е 1 двойка да прави секс. Това е нещо много хубаво,НО когато извън сексът няма нищо друго-това не е връзка. Сексът не означава връзка и сексът не е тъждествен с любовта. Идеята за известно време на сухо е добра. Просто казваш-днес искам да отидем на концерт,театър,клуб нещо такова. Или си организирате разходка сред природата,ама не да тръгнете да правите секс там де. когато правиш САМО секс с 1 човек ти не можеш да го обимчаш,а да обичаш секса с него и тялото му. Изчерпвайки връзката само със секс не можеш да опознаеш самия човек и да го обикнеш!

Майн
    Guest
    Я колко гллупости има изприказвани нагоре.
    Колко от гореизредилите се компетенции са имали връзка с мъж 10 години по-голям от тях. Защото аз пък съм имал връзка с момиче 7 години по-малко от мен, което много обичах, и въпреки всичко скъсахме защото тя твърдеше, че не съм проявявал чувствата си достатъчно. Ще ме прощавате, но когато ти си на 16-17 а той на 26-27 всеки вижда света по съвсем различен начин. За 16-17 годишно хлапе света е розов, всичко което лети се яде, всеки се чувства безсмъртен и най-големия проблем е класното в края на срока. Улегналия вече поел живота си в ръцете човек има съвсем друго виждане. В неговия свят повечето неща са гадни, и трябва постоянно да е на четири очи за да не му подложи същия този живот крак. По цяла седмица ходи на работа от сутрин до вечер, и често иска просто да се отпусне. Някои би ли ми обяснил на какво точно би се базирала една възвишена любов в този случай освен на хубав секс. Да, момичето (в основния случай то е на по-млакото години) ще намери сигурност, и обръгнал на проблемите човек, който не пада при първия повей на вятъра. А какво точно може да даде тя на такъв мъж. Разбиране ?!? Не мисля, че би могла да разбере напълно проблемите които го притесняват него. Любов ?!? Висненето с него по дискотеки, разходките из парка и прочее съвместни дейности понякога са си живо бреме след тецък работен ден и понякога изглеждат като дразнещо задължение. Остава само секса и в това няма нищо лошо, но един трезвомислещ мъж на 24-5-6-7-8 години е напълно ясно, че дори да е лудо влюбен в някакво такова хлапе, то това е обречено, защото за него времето си напредва, а пред нея тепърва се открива света. И какво ?! Ще имат 2-3 годишна връзка, той ще почва да наближава 30 и да започне да мисли за деца, а девойката тъкмо влязла в университета ще залитне по някой колега, който я е завел на сладолед. Тъй че не се учудвай, че не се е хвърлил с отворени обятия в теб. Просто израза на чувства не е толкова спонтанен. Лиготиите с държане за ръчичка, цуни-гуни пред цялата компания одавна не са израз на чувства за него. Просто незнам как да ви го обясня така, че да го разберете.
    Просто си поговори с него и сама прецени, но някак си статистиката показва, че тези връзки в повечето случай са обречени.

malkata_ani
    Guest
    Zdraveite! Mnogo vi blagodarq za otvgovorite i vsi4ki saveti. Ve4e govorih s nego po vaprosa i spored nego daje bilo glupavo da mislq 4e ne me obi4a....to4nite mu dumi bqha 4e 6te mi pokaje kolko me obi4a ....i za nego lubov zna4i leglo+men+laski+sex,pone tova mi pokaza....Istinata e 4e Майн e mojebi nai-prav v slu4aq....vij az ne o4akvam ot nego da me zavede na razhodka v parka ili nqkade na kafe i da me celuva pred kompaniqta si.Otli4no osaznavam 4e vrazkata ni si ostava samo za men,nego i nqkoi nai-blizki priqteli.Tai kato v slu4aq e komprometira6ta v malkiq ni grad,kadeto mnogo hora go poznavat i rabotqt s nego ili za nego.
    Vse pak mislq 4e izpitva ako ne silna obi4 pone privarzanost kam men.Dnes be6e mnogo mil i kraqt se otlaga....I ne mislq 4e ako naistina izpitva 4uvstva kam men vrazkata ni 6te prodalji 2-3 godini-kakto kaza Майн,prosto za6toto do sega nqkolko pati sme se razdelqli,imali sme drugi partniori i otnovo nqkoi ot nas tarsi drugiq i otnovo sme zaedno...Tai 4e iskreno se nadqvam da prodaljim za dalgo.
    Mnogo vi Blagodarq!!!!

malkata_ani искрено ти пожелавам това , което си мечтаеш да се сбъдне... но едва ли.Майн наистина ме накара да се замисля какво е общото между един тинейджър и между един зрял човек-нищо.Трудно е! И аз съм го изпитала. Била съм с човек 6 години по-голям и наистина така е, трудно е! Както Майн каза, едно е да си с човек около твоята възраст а друго с толкова по-голям или малък.Когато си тиин ти се вълнуваш от купони, дискотеки, кафета ... а когато си след 20 живота става малко по-различен.Започваш да се сблъскваш с мног опроблеми и отговорности.Един тийн трудно би разбрал тези отговорности и когато зрелия се е сдухал тийна пак ще му говори за приятния купон миналата вечер ... Така че , всяка жаба да си знае гюола както се казва. Зралите със зрели , тийновете с тийнове!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си