Здравейте всички.Пиша ви защото направих една голяма грешка:имах приятел,ходехме вече година,почти всичко вървеше добре.Той ме обичаше повече от живота си,обграждаше ме с внимание и любов,но тогава аз реших че ми се скучно,че искам повече тръпка и адреналин.Бивше мое гадже ме потърси-да излезем да се видим и аз приех-всичко си вървеше нормално,когато към края на деня той ме прегърна и целуна.Бях направо на седмото небе,че той пак ме иска,пак иска да се съберем(като не се сещах,колко болка и страдание ми причини,когато ме заряза и когато не му пукаше за мен,как го обичах а той само казваше "Аз не съм на същото мнение").И така аз продължих да се виждам със бившия,но все не събирах смелост да оставя приятеля ми-прекалено много ме обичаше-не заслужаваше това!И така вървяха нещата до преди около месец,когато събрах смелост и оставих приятеля си и се върнах при бившия!И ето един месец е минал и бившия(вече настоящ) почти не ме търси,държи се с мен все едно не съм му никоя....и сега разбирам какво изгубих,но май вече е късно-оставих любовта и доверието заради......една тръпка и едно "лошо" момче.Помогнете ми какво да правя-да поискам ли прошка на приятеля ми или да си остана само със спомените и сълзите,че може би открих МОЕТО МОМЧЕ,но сама се изтръгнах от любящото му сърце