Zdr vsi4ki;]Iskam da vi spodelq moq problem i da mi dadete nqkakav syvet.Obicham edno mom4e ot dosta vreme.Ne sme bili zaedno nikoga.Pravila sam nameci,pogledi i takiva neshta,no nishto.Beshe qsno ,4e ne me iska.Tova si go znam,no super mn si go obi4am.Predi okolo 1 mesec edin nash ob6t poznat mi kaza 4e ne me iska.Kogato mi go kaza mi stana mn gadno.Bqh se depresirala i nemojeh da namerq reshenie na problema.Kak da go pogledna ot tuk natatyka?Kakvo da napravq?Kak da se dyrja s nego?Ni6to ne mi e qsno... Mislela sam mnogo,no ne moga da namerq otgovor na tezi vyprosi.Bih vi bila blagodarna ,ako mi dadete syvet.
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body
ами... струва ми се, че няма вече пречина да мислиш за него! Гледаш го съвсем нормално! Няма смисал да се задълбочваш там кадето не е имало нищо... приеми нещата и продалжавай напред, преди да е станало по-лошо.
Какво можеш да направиш...да се опиташ да продължиш напред и да не си спомняш за него, защото единственото, което си получила от тази любов, е болка.Ще ти бъде по-добре да го забравиш, а не постоянно да се убеждаваш как той не те иска.
Ами когато го видиш се дръж все едно нищо не е станало, знам че е трудно, но не и невъзможно!А относно любовта ти - спокойно ще го забравиш, няма да е скоро най-вероятно, но повярвай ми времето лекува всичко дори и любовта...уверила съм се в това!
когато едно момче те е одразяло не значи, че е нещо повече от теб! така че дръж се и към него, и към всички останали напълно нормално, сводобно и естествено! нека разбере, че не е ли той, ще бъде някой друг и ти няма да си сама вдигни гордо глава и продължавай смело напред, защото нали знаеш: "съдбата обича силните"
prodaljavai na pred.prosto mu pokaji 4e nezavisimo dali s nego ili bez nego ti moje6 da jivee6.i az bqh na skoro v takava situaciq i v momenta pravq sa6toto...mnogo e trudno da se zabaravi 4ovek kogoto tolkova mnogo obi4a6 i da preglatne6 4uvtsvata si,no kakto be6e kazano po nagore-vremeto lekuva!toi ne e edinstven,taka 4e badi silna.
Здравей мила.Трудно е когато обичаш някой,а той не отвръща на чувствата ти,но не забравяй че има още много момчета,които само седят и чакат твоята любов!По-добре остави това момче-трудно е,но времето заличава всичко-дори и любовта.Огледай се,може би някой друг заслужава тази обич,а не точно това момче!!!УСПЕХ!!!