- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля за съвет
Здравейте на всички.Бих искала съвет от вас как да постъпа.Така аз съм на 16 и много обичам едно момиче от някъде 5 месеца.Тя е от моя клас вече 3 години но никога не сме били близки.Тази година обаче незнам как стана но се влюбих в нея.Може би подобно на повечето момчета на моята възраст съм много срамежлив и не мога нищо да и кажа.Ако набера смелост малко не мога да кажа едно смислено изречение.Усещам че не мога да живея вече така.Побъркал съм се по нея и лека-полека губа всичко което съм завоювал досега.Повечето приятели не ми обръщат внимание а даже най-добрия ми приятел вече не ми говори.Също така оценките ми се понижиха с 2 единици защото нямам желание да уча.Вече и музика не искам да слуша,.Няма 2 мин без да мисля за нея.Мн искам да ви помоля за съвет,бих искал да направа някаква изненада за Св.Валентин дайте съвет как да я изненадам.Става дума за нещо което няма да разбере че е от мен. [-o< .Моля ви за съвет. 10х предварително
Най-добре първо се вземи в ръце и си оправи отношенията с приятелите и оценките.Опитай се да спечелиш това момиче, покани я да излезете, недей да се срамуваш толкова, няма от какво.И тя е човек, така че ще те разбере.Но недей любовта ти да става повод за разваляне на отношенията ти с приятели и ти развали оценките.
stra6no mnogo sajalqvam za tva koeto ti se slu4va....
1 te syvetvam da nameri6 dr koeto da te zanimava!tq ne biva da ti e edni4koto ne6to na sveta...tva se prevry6ta v maniq!postarai se da se otkysne6..za6toto moje da te boli pove4e ot normalnoto!
2...mislq 4e e prekrasno da i na pi6e6 1 karti4ka prosto i da i q ostavi6 na 4ina predi 4asovete..bez podpis,bez ime..pomoli nqkoi priqtel izvyn daskalo da q nadpi6e za da ne poznae po4erka ti..napi6i i 4e 1 4ovek misli za neq na tozi den...napi6i tova koeto iska6 da i kaje6 a ne moje6...ne smee6..taka pone tq 6te se zaradva garantiram ti!
az sy6to imam namerenie da go napravq samo 4e toi e nepoznat...ot moito daskalo e...i 100% me e zabelqzal no nqmam sili da napravq ne6to...oba4e iskam da go zaradvam za praznika....i sam mn navita da napravq tva...dano i na teb ti pomogne taq ideikauspeh!!!!
"Be the change you want to see in the world!"Mahatma Ghandi
Хахаха,крий си чувствата още,мой човек...крий си чувствата,пък после очаквай да стане нещо...КАК по дяволите някой с магическа пръчка да й влезе в съзнанието и да я накара да се влюби в теб ли?!?!Значи слушай ме добре,на Свети Валентин надписваш една картичка с нещо мило и красиво,И ОТДОЛУ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СИ НАПИШИ ИМЕТО.Мушни я в чантата й,а на другия ден я дръпни настрани,седнете на някоя пейка,кажи й съвсем трезво и спокойно,че я харесваш...големи хора сте би трябвало да те разбере.Тогава тя ще ти каже има ли шанс между вас или не.Поне ще спреш да се тревожиш и да се чудиш...бъди малко по-решителен,иначе няма как между вас да се получи!
Мерси за съвета мисля да го използвам,успех и на теб дано и двамата имаме успехПървоначално написано от ferendzia