.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Moderated:Kaкво да направя, за да не я нараня!

Едно момиче много си падна по мен... до някаде аз съм виновен, но мислех, че ще е лек флирт обаче тя излезна доста повече от това което съм предполагал. Така се задълбочиха нещата, но едввали имаме шанс заедно, защото аз вече съм обичал...(сигурно все още).Обясних и всичко. Не искам да "избягам" от нея просто защото мисля, че ще я нараня още повече. От др страна и немога да и обещая нищо, но немога да кажа твърдо НЕ! Вече сам попадал в подобна ситуация и просто вдигнах раце и не се появих повече, обаче тя не е човек на които бих го сторил...
    Моля за мнение... какво да направя, за да не я нараня?
    Тя ми каза, че неиска да ме забрави защото много ме цени кто човек и иска да подържаме поне приятелска връзка(не мисля ,че ще е приятелска защото тя ме превлича)! От подобно нещо аз все още си патя обаче не ми стига кураж да изчезна просто ей така.... ако и дам надежда може да стане много лошо....

мерси предварително!

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!

Мега фен Аватара на koalka
    Защо да нямате шанс, като вече си обичал?Това не можах да го разбера.Първо си изясни чувствата и ако има такива бъдете заедно.Никой не говори за любов.Може и да се влюбиш, но може и да не се.Достатъчно е да я харесваш и да бъдете щастливи заедно.Но ако не си сигурен, не й давай напразни надежди, защото момичето ще бъде наранено.

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Защо да нямате шанс, като вече си обичал?Това не можах да го разбера
    ми много си глупава обяснението на такива като теб е, че момчето вече знае какво значи истинска обич и именно затова е наясно, че не изпитва нито пък може да изпитва подобни чувства към това момиче! веднъж обичал ли си, не можеш да сбъркаш любовта с никоя друга емоция!

по темата: единствения вариант е да си останете приятели! говори отново с нея, покажи й, че не си променил решението си и заставаш твърдо зад него! при положение, че не я обичаш, а тя теб да, трудно ще направиш крачката да си тръгнеш, а същевременно да не я нараниш... помисли първо за себе си

Guest
    Обяснявам: "Кйто е обичаЛ - не обича...

съгласен сам ,че трябва да сме малко по егоистични в някои моменти!

мерси!!!

По-добре поговори с нея-щом тя има чувства към теб,бъди внимателен да не я нараниш,но и покажи,че между вас не може да има нищо.От там нататък ти си знаеш какво точно да правиш,но каквото и да предприемеш УСПЕХ!

6tom si obi4al vednuj zna4i poznava6 lubovta ako ne izpitva6 lubov kum tova momi4e po dobre pogovori s neq i i go obqsni ne i davai naprazni nadejdi za6toto tq 6te bude naranena

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    "Който е обичал - Не обича ! " - Хм .. интересна мисъл пишеш , но не мисля , че е много вярна . Ако ти си затвориш сърцето за момичетата само защото едно от тях те е наранило ( или каквото и да е станало ) - просто губиш много . Помисли си малко само ..

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

:P

Най-тъпото нещо което можеш да направиш е да си тръгнеш!!!И това ,че сега не изпитваш обич към нея не означава ,че след няколко месеца гори може би след години няма да я обикнеш и да съжаляваш за решението си!!!Не знам то си е твоя живот ти решаваш сам ...но момичето щом те обича и ти имаш някакви симпатии към нея рано или късно ще я обикнеш и ти ,винаги става така...КРАГОВРАТ ...Може на някои да му е много смешно моето мнение ,но е така..[/b]

Супер фен
    Град
    София
    А дали просто не те е страх,че могат да се получат нещата м/у вас...Това,че те привлича и това,че не искаш да я нараниш значат повече отколкото ти си мислиш.Този страх ми е познат до болка.Най-лесното нещо е да избягаш.Но ако избягаш и решиш по някое време,че искаш да се върнеш- може да нямаш повече шанс да бъдеш с нея. Наистина седни и се изясни със себе си. Оттегли се за няколко дена и й кажи,че трябва да обмислиш положението примерно...успех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си