.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: mn me drazni

vanq`d4
    Guest

mn me drazni

s gadjeto mi sme ot skoro i toi postoqnno govori za nqkvi filmi osobeno za priqteli 6toto tva e negoviq lubim film a sy6to i jeneni s deca gleda daje stava v 8 i ne6to sytrinta da gi gleda i sq kat si varvim na razhodka i toi postoqnno mi govori za tva kvo kazala fiibi ili 4andlyr i im znai si4kite repliki
    i men me e sram primerno ako se saberem taka po golqma metylska kompaniq i toi da ne zeme da kaje pak nqkva glupost ot roda na neska 4andlyr tva kaza i tva naprai kajete mi ko da praq

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Смени гаджето.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Мега фен Аватара на iiirish
    има два варианта: или му казваш точно и ясно, че това те дразни и се притесняваш от неговите реплики, или се разделяте с мисълта, че не трябва да съжаляваш за нищо

Guest
    spored mene e nai dobre da mu kaji6 4e tova adski mnogo te drazni.ne mislq 4e ima nujda da se razdelqte ,a prosto mu kaji 4e se pritesnqva6 i te drazni psotoqnno da govori za tova.

Говори открито с него.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Голям фен
    просто му кажи че не ти е особено приятно да говори през цялото време за филмите които гледа...но ако не те разбере и продължава просто му кажи че искаш да скъсате и тфа е...обаче ако го обичаш вече е по сложно...но едва ли ако го обичаше толкова щеше да му намираш кусури...смисъл щеше да го харесваш такъв какъвто е нз

Guest
    e do predi malko bqhme zaedno ot na4alo si4ko be6e ok
    no kato po4na da govori za nqkvi filmi i naprao se pobyrkah edvam izdarjah i si trygnah prosto se 4uda ot kade toi znai si4ki filmi i replikite na geroite

Мега фен Аватара на koalka
    Кажи му какво мислиш и според мен ще те послуша.

Голям фен Аватара на ice_cream_f
    Emi ako naistina go obi4a6 mnogo po-dobre mu kaji 4e te drazni kato po4ne da govori za filmi!No v kraina smetka nego tova go vulnuva(filmite)!
    Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!

Еее Чандлър и Фибии са толкова готинки !
    Гледай сега ...тва е глупост просто.Ти как си го харесала като той няма нищо общо с теб и твоите приятели?Еми да ..случило се е .Тогава трябва да го приемеш за такъв какъвто е .Лесно е да му кажеш ,че искаш да ти обръща повече внимание и да не говори само за филмите ,които гледа!!!!!!!!!
    Наистина да слушаш реплики от "ЖЕнени с деца "е кошмар!ГОВОРЕТЕЕЕЕ! УСпех
    If it is crime to loving you then Im guilty !

Град
    zimbabve
    ako mu go kaje6 napravo 6te se qdosa kaji mu "ohhh ti i tfoite filmi kaji ne6to razli4no be bebo" ako e umen 6te shvane nameka

Град
    zimbabve
    pa moje i toi samiq da si misli 4e jivee v nqkoi ot filmite oreji mu kabelnata

Супер фен
    Е нали сте метълска компания? Трябва да се говори за нещо че да не ти прави толко впечатление миризмата.
    2т. системно

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами поговори с него, обясни му какво те дразни, а той ако те обича ще го вземе в предвид

Повече от фен Аватара на svetlidim
    Град
    in his mind
    Лелелеее Човека се притеснява ма жено!Като не искаш да ти говори за филми ,му говори ти за нещо там ,което те вълнува...Той ти говори за Чандлър и за Фийби , щото ти нещо си глътваш граматиката покрай него..и за да няма 'неловко мълчание' ти говори 'глупости'.Ясно?
    В чужда скръб мене ли ще утешиш?

Фен Аватара на juSTkiddy
    Град
    away from life.. disconnected from love..
    Цитирай Първоначално написано от svetlidim
    Лелелеее Човека се притеснява ма жено!Като не искаш да ти говори за филми ,му говори ти за нещо там ,което те вълнува...Той ти говори за Чандлър и за Фийби , щото ти нещо си глътваш граматиката покрай него..и за да няма 'неловко мълчание' ти говори 'глупости'.Ясно?
    Мечтая за целувки
    като капчици от дъжда по кожата ми ...

Супер фен
    MI kaji mu che te drazni kato govori za filmite koito gleda.
    Обичам те <3 !!!

Guest
    Поговори с него и му обясни какво те притеснява.А защо не гледате заедно някой от неговите любими филми,така ще имате нещо общо и няма да ти говори с часове какво е казъла Моника,защото и ти ще си го гледала и ще знаеш вече

Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Е нали сте метълска компания? Трябва да се говори за нещо че да не ти прави толко впечатление миризмата.
    izwinqwai mnogo, ama az se dwija w kompaniq na metali i ne moje da se kaje, 4e sa mirizliwi! towa po-skoro e za pankarite(s izwinenie), poneje prewedeno na balgarski punk ozna4awa parcal
    na sweta ima tolkowa 4udesa,kolkoto zwezdi ima na nebeto.ako go otre4e6, ti ili si slepec, ili glupak

na4i, macka, twa e meko kazano otwratitelno.ima nqkolko warianta.moje da munamekne6 takti4ni4ko, 4e ne ti se slu6a to4no za towa w tozi prekrasen slan4ew den w parka...moje da zagowori6 za nqkakwi drugi filmi moje da ne mu obra6ta6 wnimanie, dokato gowori i da widi6 koga 6te zabeleji moje sa6to taka malko da se pogawri6, kato go ironizira6(razbira se s mqrka) no nai-dobre si e da gowori6 s nego otkrito, za da si sigurna, 4e ne6tata sa nared.
    a, i samo da kaja, 4e dori i da sa wliubeni jenite winagi namirat kusuri.razbirate li...trqbwa da ima za kakwo da se hwane6 da mu na6oka6 repi4kata :P hahah
    na sweta ima tolkowa 4udesa,kolkoto zwezdi ima na nebeto.ako go otre4e6, ti ili si slepec, ili glupak

Супер фен
    Град
    Bourgas
    смятааааайй.....лапетааа
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

OTREJI MU RUKATA!!
    Дъ бест аватар от галерията

Супер фен
    и за твоя проблем решението е спокоен и искрен разговор.. това всъщност е решение на почти всички проблеми..

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си