Ужасно ми е неудобно да питам за това тук, но умирам от страх и трябва да знам.
Преди седмица имаше купон и с гаджето ми отидохме. До тогава бях девствена и в онзи ден..той ме отвори с пръсти. Чувала съм, че и преди същинското изпразване момчетата отделят капчици сперма. Има ли възможност, докато се е пипал да е останало нещо по пръстите му и когато ги "пъхна" в мен да съм забременяла. Подчертавам, че той така и не се изпразни. Пръстите му не проникнаха особено на дълбоко, но дали това има значение. И второто нещо..имаше момент (може би не повече от 20-40 секунди максимум), когато пениса му бе особено близо до влагалището ми(не го е пъхал!)
Треперя от страх. След няколко дни говорих с приятелки и те ме посъветваха да взема от хапчетата за след 72 часа, но на опаковката пишеше, че те са най-ефективни, ако се вземат до 12 часа след акта, а вече бяха минали близо 60. В деня, когато ме отвориха бе последният ден от мензиса ми, знам, че тогава рискът е най-голям.
Не мога да чакам един месец за да видя дали нещо се е случило. Моля ви, тези, които имат повече опит с това да ми помогнат - възможно ли е да съм забременяла?