Bolka...pare6ta, neveroqtna bolka, koqto bavno me obzema den sled den
... Kazavm si 4e ne go obi4am..no ne e taka..kazvam si 4e ne mi puka za nego
daje da e nai-krasivoto i dobro mom4e koeto sa6testvuva kazvam si i xilqdi
drugi ne6ta. No ne stava..boli me vse pove4e i pove4e..Praznota...
gadna...depresira6ta praznota..i toi ne se obajda...razbiram go. Az sa6to nqma6e da se
obajdam. No v momenta umiram za nego iskam da sam blizo do nego da go dokosna makar i za
malko pone da go vidq, znam li.... Naposledak jiveq v edin film za koeto sam si
absolutno vinovna az i samo az i nikoi drug. Ponqkoga si mislq 4e go zalujavam i
zapo4vam da se samosajalqvam a po princip ne sam nqkakfa revla..daje naprotiv...
vazpitali sa me taka - da bada MAJKO MOMI4E i v kraina smetka kakvooo?!?!?
Ami priznavam si (pone vednaj v jivota si mislq 4e imam pravoto da bada slaba) -
DA boli me du6ata za nego, DA sajalqvam zaradi vsi4ki otxvarleni razgovori,
DA sajalqvam i 4e e 4 godini po-golqm ot men i ve4e jivee po drug na4in, DA
sajalqvam i 4e moite pubertetski raboti ne go valnuvat i 4e ponqkoga sam go
oteg4avala, DA i vinagi 6te go pomnq...vinagi 6te bade 4ast ot men i ot
spomenite mi toi 6te bade nai-qrkiqt. ZAVINAGI!!! Ne samo za6toto be6e
parvoto istinsko mom4e v jivota mi a i za6toto dosega ne bqx sre6tala
4ovek koito da me privli4a po tozi na4in. Da, otnovo da i da, znam 4e ako go
pro4ete 6te mu stane sme6no, taka kakto na men mi stava6e predi kogato se darjax s
mom4etata po na4ina po koito toi se darji sega s men...no pone se nau4ix da ne mi puka...Ne znam dali tazi prostotiq
nqkoga 6te stigne do nego i dali izob6to 6te mu trepne ne6to ako stigne
no znam...znam pone 4ee..nqkoga sam bila mnogo blizo do 6tastieto i sama sam se precakala jestoko i sega stradam
zaradi samata sebe si, zaradi maniqta za prevazxodstvo, zaradi nepukizma si i za6toto sam sviknala da polu4avam
vsi4ko koeto si pojelaq v golemi koli4estva...moje bi za6toto sam sviknala i mom4etata da ti4at sled men bez da mi
pravi vpe4atlenie...ili zaradi 10000 drugi pri4ini. Ne znam..ne znam...Iskam samo da mi prosti zaradi vsi4ko tova koeto sam
i ne6tata da badat kakto predi. IZVINQVAI!!! Ne si misli 4e ne mi puka za teb..qsno e 4e opredeleno ne e taka.
Sega pone e qsno......