.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Повече от фен

Кое е това момиче ?!?!?!!!!!

Има място, където можех да ида, за да бъда себе си! Сега отивам там, а на моето място седи тя. Имаше тайни, които само аз съм знаела ... сега ги знае тя. Не мога да повярвам! Насилвам клепачите си да се затворят, да не гледат тази гледка, И когато ги отворя всичко изглежда както преди, затварям ги отново а после пак поглеждам, накъдето преди секунди стоеше тя ... и тя отново е там! Уж всичко е същото, а всъщност всичко е променено?! В очите ми проблясва онзи пламък ............ осъзнавам че тя има всичко мое!!!
    Коя е тя, откъде е?! Не, тя не може да бъде единствената, която ти искаш- та тя краде моя свят! Не, това не е истина, това не трябва да се случва, това е моя ден, това е моята нощ, това е моят свят ... НЕ!
    Коя е тя ?! Кое е това момиче, живеещо моя живот!?
    Имаше ли причини да не искаш да си с менн- ти каза че има, а аз незнаех за нея ... мислех че вината принадлежи на мен ... какво стана любов моя?!
    Не... аз вече не мога да мечтая, но това което виждам е че тя е всичко, което аз съм и което искам да бъда ... и това ме убива!
    Повярвай ... аз съм тази единствената, която те прави щастлив, която те кара да бъдеш тъжен, но аз не съжалявам за това, което направих ... за това което ние направихме, защото те обичах!
    Но сега ти имаш другата, която открадна моя живот! ... Да, това все пак беше моя свят, и аз го поделих с теб, дадох половината на теб, половината запазих за себе си, а сега .... ТЯ ИМА ЦЕЛИЯ! Кажи ми кое е това момиче, което успя да открадне моя ден, моята нощ ... МОЯТ СВЯТ!

Това е едно от многото Приемам критика и мнения
    And I don`t want to but I will if I`ve got to ...

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    =D> Браво!!! Много е хубаво!!!

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    МНОГО Е ДОБРО....

Повече от фен
    Blagodaria i na dvete vi Radvam se, che vi haresva

Град
    чукча ( северния полюс )
    qko e dam i men me kefi
    anito.sl = най-сладкото диваче

Фен Аватара на juSTkiddy
    Град
    away from life.. disconnected from love..
    Много е доброо....Напрафу....СУПЕР!
    Мечтая за целувки
    като капчици от дъжда по кожата ми ...

Guest
    Bravo mn mi haresva mn e smisleno :P

Повече от фен

Re: Кое е това момиче ?!?!?!!!!!

Цитирай Първоначално написано от Friend_witH_Benefit
    Има място, където можех да ида, за да бъда себе си! Сега отивам там, а на моето място седи тя. Имаше тайни, които само аз съм знаела ... сега ги знае тя. Не мога да повярвам! Насилвам клепачите си да се затворят, да не гледат тази гледка, И когато ги отворя всичко изглежда както преди, затварям ги отново а после пак поглеждам, накъдето преди секунди стоеше тя ... и тя отново е там! Уж всичко е същото, а всъщност всичко е променено?! В очите ми проблясва онзи пламък ............ осъзнавам че тя има всичко мое!!!
    Коя е тя, откъде е?! Не, тя не може да бъде единствената, която ти искаш- та тя краде моя свят! Не, това не е истина, това не трябва да се случва, това е моя ден, това е моята нощ, това е моят свят ... НЕ!
    Имаше ли причини да не искаш да си с менн- ти каза че има, а аз незнаех за нея ... мислех че вината принадлежи на мен ... какво стана любов моя?!
    Не... аз вече не мога да мечтая, но това което виждам е че тя е всичко, което аз съм и което искам да бъда ... и това ме убива!
    Повярвай ... аз съм тази единствената, която те прави щастлив, която те кара да бъдеш тъжен, но аз не съжалявам за това, което направих ... за това което ние направихме, защото те обичах!
    Но сега ти имаш другата, която открадна моя живот! ... Да, това все пак беше моя свят, и аз го поделих с теб, дадох половината на теб, половината запазих за себе си, а сега .... ТЯ ИМА ЦЕЛИЯ! Кажи ми кое е това момиче, което успя да открадне моя ден, моята нощ ... МОЯТ СВЯТ!

2 и 11т. системни нарушения = бан

Повече от фен

Re: Кое е това момиче ?!?!?!!!!!

Цитирай Първоначално написано от Metoman
    Цитирай Първоначално написано от Friend_witH_Benefit

Интересен начин за изразяване на мнение Това че не ти харесва с нищо не ме трогва Но не смятам че трябва да ме изкарваш мръднала ....... but whateverrrrrrr ...... пиши каквото искаш

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Ами... Като изключим тук-таме граматичните грешчицим мисля , че е добро на фона на последните бозички, които четох из форума. В смисъл, определено има потециал и чувство в тоя, което си написала. Може малко повече , как да кажа... Творчество в изказа да се прояви, да поизбегнеш тук-таме клишираните или сякаш заимствани от някой лош превод от чужд език словосъчетания ( като например " вината принадлежи на мен" ). Та , искам да кажа, че бива, има страст
    На някои места наистина избива малко параноично, ама то е естествено за тийнейджърско съчинение
    Успех занапраед и всичко най-хубаво !
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Град
    sofiq

...

мацка на мен лично мн ми харесва...пълно е с истина..с тъга..с чувства..които малко хора са имали възможността да изпитат и точно по тази причина не могат обективно а си дадъ мнението...но на теб да те ти пука се пак ...евала...
    az sum ambiciozna,i znam kakvo iskam.ako tova me pravi da sum ku`ka.na prav put si..

Голям фен
    Wow!Mn e dobro-brao

Мега фен Аватара на koalka
    И на мен ми харесва много.

Супер фен
    Mdam super e.Mnogo mi haresa.
    Обичам те <3 !!!

Повече от фен
    Да кажа пак, че се радвам, че се възприема толкова добре от всички ви ... Мерси :P

Харесва ми.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си