.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Фен
    Град
    сф
    za sveti valentin nqma da praznuvam 6toto za sega sum sama,osven ako ne se povredq do 14ti i ne se hvana s nekoi...malko veroqtno no nqa zn...nai-veroqtnp 6te se razkyrtq ot piene s frends nqkade zatrifon zarezan,ama ob6to vzeto tfa nqma da e ne6ty po-razli4no ot tova koeto pravq seki den...

Голям фен
    6te prekaram o6et edin romanti4en den s priqtelq si!no 6et se postaraq da se naslajdavam na prazniak za6toto do sega na vseki sv valentin sam bila ot4aqna i sama!

pojelavam na vsi4ki mn qko da si izkarat i dvata praznika!!!
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

Ми както обикновено-ше излезем някъде с приятели и ше си направим кефа.

Фен Аватара на minimalist
    Град
    EU

-

Като един от най-старите и активни /отново/ форумисти и следител на страницата от самото и създаване, когато беше съставена от няколко статии през 2001-2 година, до превръщането и в огромен портал какъвто е в момента, след дълъг и тежък размисъл по темата в главата ми се развиха следните варианти:
    - заетите съфорумисти не ги бараме изобщо - свободни са да празнуват по двойки /а може и по тройки ако имат желание/, я Свети, я Трифон, като единственото условие е, на следващия ден да предоставят ако не снимков матрял, то поне кратко резюме за развитието на вечерта в устен /писмен, форумски/ вид.
    - свободните, в това число и аз, се сформиране и преглеждаме бавно и внимателно темата "Кой от къде е", след което по най-бързия начин заформяме локални групи /по градове, всяка от които се отцепва на две подгрупи - такива, които имат желание да празнуват Свети, и такива които искат да празнуват Трифон (трябва да има толерантност все пак и с цел угода на всеки) /имайки се предвид, че всеки на тая среща ще е свободен откъм партньор, едва ли ще са много тия, на които им се празнува Трифон.../
    Мисълта ми е да стане нещо като дейтинг среща по градове /ако има харесали се, естествено/, и то организирана от самите нас...
    Всъщност сега като се замисля срещата /като цело, но имам предвид всичките локални/ искаме, неискаме ще започне по Трифоновски, с цел поотпускане на участниците, ако дай Боже станат заварки по-късно, вследствие на Трифоновската част, да пристъпим към Валентиновската...
    Естествено, следващите неколко дни кореспонденти от целата страна, за всеки град ше изразят глас как е минало...
    Изложената по-горе идея мисля че би била добър начин да отпразнуваме подобаващо и двата празника, без да има недоволни...
    И въпреки всичко, смелото решение което предлагам, колкото и да ми се иска, едва ли било възможно да се осъществи за 4 дни, па било то и локалкно /по градове/ понеже все пак би станал доста голем проект и осъществяването му би било физически невъзможно от гледна точка на организация за такъв период от време /по моя гледна точка, биха били необходими поне 2 месеца предварителен период, в който да се доизпипат нещата до към най-малки подробности.
    Естествено, вече ми е пределно ясно, че тоя проект за Трифон/Валентин '07 не би бил изпълним, НО идва тъкмо навреме като идея за Трифон/Валентин '08.
    Така че, живот и здраве, след изкарването на Новогодишната нощ 07-08 можем полека-лека да се настройваме на организационна вълна.
    П.П.1 - Супер много ме е яд, че тва хрумване ми дойде толкова късно преди празника, било то Трифон или Валентин. Признавам си - хвана ме малко яд, че не ме осени по-рано.
    П.П.2 - Искрено се извинявам ако съм допуснал правописни грешки, тафтологии или неточности, ноо след 4 чаши изпито вино /понеже ше празнувам Трифон, та започнах да се тренирам още отсега/ е възможно да съм допуснал някоя друга грешка или неточност...за което моля да ми бъде простено
    И така, като за финал, най-после обявявам стартирането на проекта SELF DATING TRIFON/VALENTINE 2008 за официално открит... =D> =D> =D> =D> =D> =D> \/ \/ \/ \/ \/
    "When a true genius appears in the world, you may know him by this sign, that the dunces are all in confederacy against him."

shte praznuvame sv. valentin.. no s edni priqteli.. nai veroqtno tai shte stane

Супер фен
    Град
    Bourgas
    ами ...за съжаление няма да съм с мойто милу..за6тото той е за 10 дена В Казанлък на някакъв турнир и нз какво 6те правя...може със {Sweety_f} да празнуваме Трифон Зарезан поне да се напием хаха :P
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Ще излезем с приятеля ми на ресторант... само тва можах да измъкна от него като информация защото уж щеше да е изненада .. а пък след това не знам ...
    >>> House Music <<<

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Свети Валентин ще празнувам. Засега плановете са да сме с милото в тях...надявам се няма да се развалят
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Голям фен
    Град
    trqvna
    хаха еми май и аз ще се присъединя към пияниците и псуващите

Guest
    Ще излезнете с любимия/любимата си и ще сте си най-щастливите, защото ще сте заедно и ще сте на някое романтично място..

\/

mi 6te sum s gadjeto,koyto mi obe6ta 4e 6e e bojestvovarsko \/

Супер фен
    ami ili 6te sybera smelost ili 6te se ot4aqm

2v1 6te pieme s gadjeto... kakto sqka subota

Цитирай Първоначално написано от vvs_go
    ami ili 6te sybera smelost ili 6te se ot4aqm
    suberi smelost, ni6to ne gubi6

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове