- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 14ти февруари.. планове.. ?
Като един от най-старите и активни /отново/ форумисти и следител на страницата от самото и създаване, когато беше съставена от няколко статии през 2001-2 година, до превръщането и в огромен портал какъвто е в момента, след дълъг и тежък размисъл по темата в главата ми се развиха следните варианти:
- заетите съфорумисти не ги бараме изобщо - свободни са да празнуват по двойки /а може и по тройки ако имат желание/, я Свети, я Трифон, като единственото условие е, на следващия ден да предоставят ако не снимков матрял, то поне кратко резюме за развитието на вечерта в устен /писмен, форумски/ вид.
- свободните, в това число и аз, се сформиране и преглеждаме бавно и внимателно темата "Кой от къде е", след което по най-бързия начин заформяме локални групи /по градове, всяка от които се отцепва на две подгрупи - такива, които имат желание да празнуват Свети, и такива които искат да празнуват Трифон (трябва да има толерантност все пак и с цел угода на всеки) /имайки се предвид, че всеки на тая среща ще е свободен откъм партньор, едва ли ще са много тия, на които им се празнува Трифон.../
Мисълта ми е да стане нещо като дейтинг среща по градове /ако има харесали се, естествено/, и то организирана от самите нас...
Всъщност сега като се замисля срещата /като цело, но имам предвид всичките локални/ искаме, неискаме ще започне по Трифоновски, с цел поотпускане на участниците, ако дай Боже станат заварки по-късно, вследствие на Трифоновската част, да пристъпим към Валентиновската...
Естествено, следващите неколко дни кореспонденти от целата страна, за всеки град ше изразят глас как е минало...
Изложената по-горе идея мисля че би била добър начин да отпразнуваме подобаващо и двата празника, без да има недоволни...
И въпреки всичко, смелото решение което предлагам, колкото и да ми се иска, едва ли било възможно да се осъществи за 4 дни, па било то и локалкно /по градове/ понеже все пак би станал доста голем проект и осъществяването му би било физически невъзможно от гледна точка на организация за такъв период от време /по моя гледна точка, биха били необходими поне 2 месеца предварителен период, в който да се доизпипат нещата до към най-малки подробности.
Естествено, вече ми е пределно ясно, че тоя проект за Трифон/Валентин '07 не би бил изпълним, НО идва тъкмо навреме като идея за Трифон/Валентин '08.
Така че, живот и здраве, след изкарването на Новогодишната нощ 07-08 можем полека-лека да се настройваме на организационна вълна.
П.П.1 - Супер много ме е яд, че тва хрумване ми дойде толкова късно преди празника, било то Трифон или Валентин. Признавам си - хвана ме малко яд, че не ме осени по-рано.
П.П.2 - Искрено се извинявам ако съм допуснал правописни грешки, тафтологии или неточности, ноо след 4 чаши изпито вино /понеже ше празнувам Трифон, та започнах да се тренирам още отсега/ е възможно да съм допуснал някоя друга грешка или неточност...за което моля да ми бъде простено
И така, като за финал, най-после обявявам стартирането на проекта SELF DATING TRIFON/VALENTINE 2008 за официално открит...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
=D> =D> =D> =D> =D> =D> \
/ \
/ \
/ \
/ \
/
"When a true genius appears in the world, you may know him by this sign, that the dunces are all in confederacy against him."