- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kakvo mislite?
kakvo mislite za tova priqtelq mi s koito mn se obi4ame i sme otdavna zaedno mi zabranqva da si napravq vremenen dori tatoos koeto az mn iskam i dori izleze 4e me zapla6va 4e edin vid ili toi ili tatoos kajete mi kakvo mislite i kak bihte postapili
той май мн мн се възползва от това че ходите и един вид се опитва да те командва...но все пак ако го обичаш няма да е проблем за теб да не си правиш татус..![]()
За кво ти е тъпия татус с извинение ?
"татуса' не е много полезен и може после да съжаляваш.Аз мисля,че приятеля ти е грижовен и мисли за теб.![]()
В чужда скръб мене ли ще утешиш?
Помисли защо го казва и дали наистина има причина за това.Дали този татус, както казаха другите е полезен, защото аз не съм много наясно с нещата.Поразпитай тук там за това и ако няма нищо си направи, но първо се опитай да убедиш приятеля си.Ти няма да си правиш нещо голямо предполагам, за да се сърди толкова, ако го направиш.
същото е и при нас..обаче за цигарите..и знам че е прав...послушай го![]()
никой, дори човека който обичам, не може и няма право да ме поставя пред подобен избор "аз или там нещо си друго!". направи това, което искаш ти, защото ако цял живот трябва да се съобразяваш с чуждото мнение няма да му излезе края и ти винаги ще си тази, която ще отстъпва и ще поставя интересите си на второ място.
от временни татуси не се умира![]()
чакаи малко бе все пак тои ти е гадже не мисля че може да ти забрани не ти е родител говори с него по този въпрос че ти не би му забранила да си сложи татос апък тои на теб не ти дава
ShTe Te ChAkAm 0t tyMn0 Do TyMn0 i DoRi Da Ne Se PoQviSh ZnAm ChE BeZ TeB i MeN ShTe Se SyMnE No EdVaLi BeZ MeN ShTe ZaSpIsH ......
abe kvo se izlagate vsichkite s vashite mneniq. shto da ne moje da i zabrani? Ako she si tatuira nqkoi cherep a toi obicha jenstvenite momicheta mojete li da go sudite za dumite mu? ami ako ne stavashe vupros za tatus ami za narkotici ili neshto po seriozno? vzimaite se malko v ruce, ogledaite se i vijte horata koito vi obichat i mislqt za vas a ne gi mrazete s dumite "toq se opitva da mi nalaga mnenieto si".
idiots... koalka si go kaza nai pravilno
Виж кво, живота си е твой ,а не негов! Той Няма абсолютно НИКАКВО право да ти се бърка! Ако го оби4аш, поговори с него! Мн гадно се възползва от теб! Гад такава (отново ще кажа, нищо ли4ноПървоначално написано от Анонимко
)
Първоначално написано от sledko_f>93
Знаеш ли че говориш много, във всяка тема има твое мнение и досега нито едно от тях не ми подсказва че имаш някакво ниво на интелигентност. Недей да знаеш много и какво по дяволите ти дава право да наричаш абсолютно непознат човек "гад" понеже обича приятелката си и й мисли доброто?!?!![]()
y0u LoV3 m3 bUt YoU dOn'T kNoW wHo I aM, s0 LeT m3 g0...JusT Let Me Go... {}
много ясно че татуса.то така се започва първо татус после нещо друго и докато се усетиш ще си те командва яко
Spored men toi e napalno prav..Toi ti misli edinstveno dobroto ..i ako sikash da izgubish chovek koito naistina te obicha napravi ti tattoo![]()
spored men postavq taka vaprosa za6toto misli za teb!no ako si napravi6 tatoo mislq 4e 6et go prieme,no vse pak 6tom ne mu e priqtno zamisli se sig ima pri4ina...
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
а бе яя ко го слу6а6...той не6то се явява като твой родител..заеби гобе иди си направи и после като го види кво..6те те набие ли 6те те убие ли?![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
мм аз водих разговор с майка на темата за татуировките.. убедих я и ся събирам кинти да си направя.. истинска де..
та мисълта ми беше.. седнете и вие двамцата и обсъдете въпроса.. ти му обясни защо искаш и нека той да ти обясни защо е против.. най-важното е разговора да е спокоен и с истински доводи..
ако все пак не успееш да го убедиш.. ами не мисля, че той има право да ти забранява.. тялото си е твое, животът си е твой, т.е. ти си решаваш..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.