.

Виж резултатите на анкетата: V kakvi vzaimootnosheniq sa roditelite vi ?

Гласували
69. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Tyrpqt se

41 59,42%
  • Rabirat se mnogo dobre

28 40,58%
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52
    Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    Цитирай Първоначално написано от mrysnika
    I az 6te otgovorq na6te ne se ponasqt
    Да и аз ще допълня ,че и аз не ги понасям..50те% от тях постоянно другите 50% отвреме навреме
    хах аз презнувам когато не са вкъщи.За мое щастие ги няма от Петък на сам и съм си сама но сега след някой др час ще се приберат.но по темата наще не се понасят обществена тайна в вече

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Ами баща ми го няма половината година,но въпреки това са в нормални отношения.Карат се,сдобряват се,сърдят се,смеят се,обичат се...
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

В прекрасни отношения са. Рядко се карат и то за глупости, кой ме глези повече, кой да сготви и такива неща.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Повече от фен Аватара на krisi_l@loka
    Град
    Видин
    Ами търпят се....

БебЕтатаа мииии

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от krisi_l@loka
    Ами търпят се....
    Дамм...и мойте и то даже се разбират добре

Повече от фен
    Град
    In Your Mind
    С майка ми винаги се разбирам,а с бащата-НЕ СЕ РАЗБИРАМЕ!!!

Голям фен
    dosta dobri.po4ti nikoga ne se karat
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Еми и мойте родители са разведени от около 11-12 години мисля. Баща ми е супер идиот и честно казано се радвам, че не съм при него....

98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Не съм отговорила на анкетата, понеже искам да дам точен и ясен отговор : "Добре", но баш да се разбират много добре.. - не.
    От време на време има изпускане на нерви, но още са си заедно.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

анонимка
    Guest
    мене пък ме е страх 6тот много се карат и се заплашват и се 4удя какво да правя

Нашите са разведени от 11 години...Майка ми има втори съпруг.Абе живее се,макар че втория го ненавиждам.Ама така и така скоро се махамчтака че...
    Rosjanin-twoi brat,
    Amerikanin-twoi wrog,
    Kurva-twoja jena

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    не ги знам , пред мен не се карат ама майка ми понякога ми е казвала , че се здърпват.не им се бъркам

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Emi na6te su6to ne se ponasqt i naistina mi se iska da se razdelqt....

PP: Pravi li vi vpe4etlenie, 4e pove4eto hora v temata kazvat, 4e tehnite ne se ponasqt...?
    It's not the age that matters - it's the life in your years...

Град
    о0о0о0 нз чуееееееек нз
    az pyk sym v perfektni otnosheniq s nashte i nqmam nikakvi problemi za koeto mnogo se radvam

Повече от фен
    Град
    В сърцето на MG-X-Power {}
    При мен всичко е 6+
    Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !

Обичам те мило {}{P}{}

ами обичат се

Фен
    Град
    София
    koшмар... искам да се разведат бе хорааааааа! баща ми просто не мога, ама не мога да го понасям тоя човек не минава ден без да се скарат... а не искат да се разведат заради мен щот веднъж като бях малка /още нищо не разбирах/ и те почнаха да си говорят за развод и аз получих някаква криза-от тогава нито дума за развод-поне не пред мен, ама ся осъзнавам вече колко искам да се разведат... как да им го кажа мн мазно...

на6те се разбират поже4е от перфектно
    ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P

Град
    Квартала
    Не се траят и аз не ги понасям....искам да се разведат, виждат се веднъж в седмицата (не са разведени) и за 24 часа намират 24 000 неща за които да се скарат...Ужас
    Всеки си мисли, че знае как другите трябва да живеят живота си, но истината е че никой не знае как да живее своя собствен!

Мега фен Аватара на iiirish
    бих могла да кажа, че се разбират все пак в едно семейство неможе да няма по някой и друг скандал или дърпаница, но всичко идва от напрегнатата работа и стресовото ежедневие. нашето семейство си е малко откачено и дори и след подобни "бури" слънцето изграва много по-рано отколкото е нормално. не мога да си представя други родители, които се закачат в буквалния смисъл по между си и с детето си, които се глезят както един на друг така и на мен самата... това определено сплотява доста здраво семейството

Повече от фен
    V mn dobre otnosheniq sa..
    Imam mnogo otkacheno i qko semeistvo .. !
    Nai-Mi E Dobre Da Sum Zmiq.. Hem Si Lejim,Hem Si Odim

344444444

да кажем че се търпят ... ама аз тех немога да ги търпя

ohhh a az kvo da kaja za na6te te sa razbedeni i nemogat da se ponqsqt.predstabqm si ako o6te bqha zqedno.....

Наще едвам се търпят..не са разделени,ама е въпрос на време...

Повече от фен
    Мхм не живея със тях,но според мен се разбират много добре.Е понякога ще има и караници,те са нормални.И сексуалния живот им е добър до колкото знам,или по-точно доколкото ми е казвала майка
    Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си