- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- V kakvi vzaimootnosheniq sa vashite ?
Ами баща ми го няма половината година,но въпреки това са в нормални отношения.Карат се,сдобряват се,сърдят се,смеят се,обичат се...
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
В прекрасни отношения са. Рядко се карат и то за глупости, кой ме глези повече, кой да сготви и такива неща.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Дамм...и мойте и то даже се разбират добреПървоначално написано от krisi_l@loka
С майка ми винаги се разбирам,а с бащата-НЕ СЕ РАЗБИРАМЕ!!!
Еми и мойте родители са разведени от около 11-12 години мисля. Баща ми е супер идиот и честно казано се радвам, че не съм при него....
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
Не съм отговорила на анкетата, понеже искам да дам точен и ясен отговор : "Добре", но баш да се разбират много добре.. - не.
От време на време има изпускане на нерви, но още са си заедно.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
мене пък ме е страх 6тот много се карат и се заплашват и се 4удя какво да правя![]()
Нашите са разведени от 11 години...Майка ми има втори съпруг.Абе живее се,макар че втория го ненавиждам.Ама така и така скоро се махамчтака че...![]()
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena
Emi na6te su6to ne se ponasqt i naistina mi se iska da se razdelqt....
PP: Pravi li vi vpe4etlenie, 4e pove4eto hora v temata kazvat, 4e tehnite ne se ponasqt...?
It's not the age that matters - it's the life in your years...
az pyk sym v perfektni otnosheniq s nashte i nqmam nikakvi problemi
za koeto mnogo se radvam
![]()
При мен всичко е 6+![]()
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}
ами обичат се![]()
koшмар... искам да се разведат бе хорааааааа! баща ми просто не мога, ама не мога да го понасям тоя човекне минава ден без да се скарат...
а не искат да се разведат заради мен
щот веднъж като бях малка /още нищо не разбирах/ и те почнаха да си говорят за развод и аз получих някаква криза-от тогава нито дума за развод-поне не пред мен, ама ся осъзнавам вече колко искам да се разведат... как да им го кажа
мн мазно...
на6те се разбират поже4е от перфектно![]()
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
Не се траят и аз не ги понасям....искам да се разведат, виждат се веднъж в седмицата (не са разведени) и за 24 часа намират 24 000 неща за които да се скарат...Ужас![]()
Всеки си мисли, че знае как другите трябва да живеят живота си, но истината е че никой не знае как да живее своя собствен!
бих могла да кажа, че се разбиратвсе пак в едно семейство неможе да няма по някой и друг скандал или дърпаница, но всичко идва от напрегнатата работа и стресовото ежедневие. нашето семейство си е малко откачено и дори и след подобни "бури" слънцето изграва много по-рано отколкото е нормално. не мога да си представя други родители, които се закачат в буквалния смисъл по между си и с детето си, които се глезят както един на друг така и на мен самата... това определено сплотява доста здраво семейството
V mn dobre otnosheniq sa..
Imam mnogo otkacheno i qko semeistvo .. !![]()
![]()
Nai-Mi E Dobre Da Sum Zmiq.. Hem Si Lejim,Hem Si Odim
да кажем че се търпят ... ама аз тех немога да ги търпя
ohhh a az kvo da kaja za na6te te sa razbedeni i nemogat da se ponqsqt.predstabqm si ako o6te bqha zqedno.....
Наще едвам се търпят..не са разделени,ама е въпрос на време...![]()
Мхм не живея със тях,но според мен се разбират много добре.Е понякога ще има и караници,те са нормални.И сексуалния живот им е добър до колкото знам,или по-точно доколкото ми е казвала майка![]()
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...