Едно нещо разбрах - няма истинско приятелство. До скоро бях много близка с едно момиче, с което сме приятелки от близо 12-13 години (съвсем малки). Но тя толкова се промени. Започна да се мисли за най-хубавата и най-желаната. Сменя гаджетата като носни кърпи. Но не това е причината да се откажа от нея. Проблема й е, че винаги иска да има момчетата на нейните "приятелки". Прощавала съм й много пъти, но все пак всичко си има граници. Аз и останалите момичета от компанията проведохме много сериозни разговори с нея и тя винаги обещаваше, че ще се промени. Няма и няколко месеца след разговорите ни и продължава да си действа по нейния начин. Мисля, че прекрачи границата и я зарязах, но този път наистина. Да ви кажа честно много ми е тежко, защото я познавам откакто се помня. Незнам дали постъпих правилно. Два дни след като се скарахме разбрах, че е казала на едно момче, че съм пълна 0 без нея и че тя ме била отрязала, защото съм раздухвала всичките й тайни, а това въобще не е така. През цялото време това момиче ми е насаждало комплекси, че не съм толкова хубава или готина като нея, и сега като разбрах, че ме е нарекла пълна нула ми стана ужасно гадно. Дори и казала, че някой ден ще й се моля да "ме прибере" отново. Не мога да повярвам, че е такава лицемерка. Превръща се в най-злия ми враг. Не знам дали имам достатъчно сили да се изправя срещу нея... Дайте ми съвет какво да правя. Моля Ви