.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Damien
    Guest

Saint Valentin Vs Trifon Zarezan

Приятелката ми не признава празника Св. Валентин и иска да празнува Трифон Зарезан, опитах се да и обясня значението на този празник, но тя не ме слуша Какво да направя? А, така и не мога да я убедя, че елфите могат да умират и по други начини освен в битка, водим ужасни спорове и по този въпрос от както гледа Властелина, които много често стигат до кавги.... , сексуалния ни живот просто е умрял заради тези наши неразбирателства, вече незнам как да подходя

Фен Аватара на minimalist
    Град
    EU
    Пич, и аз не признавам Валентина...нема такъв празник, поне не и за мен, поне не и в БГ...Трифон е истинския празник и по стара, и по нова дата...
    А относно Валентина, тва са некви супер издрънкани американски изгъзици, които се наложиха последните 10 години и в БГ...нема начин, процеса на американизиране настъпва все по-силно във всички сфери на живота...
    А относно умрелия сексуален живот...викни ме мене, ше го възкресим...
    "When a true genius appears in the world, you may know him by this sign, that the dunces are all in confederacy against him."

Супер фен Аватара на _donna_
    хаХАХах
    Сексуалния ви живот замира заради спор на тема
    "от какво умират елфите" ..

/me въздиша и закрива очите си с длан.

Damien_
    Guest
    Не се шегувам наистина, съзнавам че звучи ужасно глупаво но си е така, аз самият съм в шах...

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Вие се смеете, ама и с моя съм си имала сексуални проблеми, заради спорове. И като ми се нацупи... нямаааааааааааа секс. Опитвах се да му обясня, че това, че ми е сърдит за нещо и това, че му се прави секс и на пук не иска да прави, няма връзка, но той... *въздиша*

Празнувайте Трифон Зарезан тогава. Подари и една бутилка вино и си я изпийте двамата. За мен няма нищо по-романтично от това.

Spitirus vini ...
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

трифон зарезан = празника на пияниците
    свети валентин = празника на влюбените

"свети зарезан" = ако приятелката ти иска да се обичате а ти вместо това се напиеш и се изложиш

"трифон валентин" = най-добрата комбинация - първо и двамата се напивате кат казаци и после се ебете кат разпрани

Град
    EU
    тва беше оригинално, признавам, особено последната комбинация
    "When a true genius appears in the world, you may know him by this sign, that the dunces are all in confederacy against him."

Град
    София
    Vij sa ti pravnuvai trifon zarezan a puk tq da si misli 4e praznuvate sveti valentin i taka i dvamata ste dovolni
    Love House Music !!!

Голям фен
    Град
    trqvna
    еми ако си с гадже празнуваш Св.Валентин,но ако си без си празнуваш Трифон Зарезан

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Абе и аз не му се кефя много на тоя празник, ама от една страна не е лошо 2а влюбени да отпразнуват любовта си

Град
    EU
    Е, че те любовта моат си я празнуват всеки божи ден...ако са толко влюбени...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Абе и аз не му се кефя много на тоя празник, ама от една страна не е лошо 2а влюбени да отпразнуват любовта си
    Prava si 6toto vse pak 1 da praznuva6 samo ti i tvoita polovinka drugo e da praznuvat o6te mn hora praznika na lubovta tova e po romanti4no za momi4etata a za nas mom4etata prosto o6te 1 povod za pravene na sex
    Love House Music !!!

Град
    EU

-

ахахаха, ебати директното копеле си братле...

Супер фен
    Трифон зарезан празнуват само лозарите, вие кво вместо да сте с приятелките си ше зарязвате клони и шубраци ли?
    2т. системно

Цитирай Първоначално написано от deidiy
    еми ако си с гадже празнуваш Св.Валентин,но ако си без си празнуваш Трифон Зарезан
    taka si e
    [!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]

Град
    София
    Emi ne e li taka ???
    Love House Music !!!

Голям фен
    аз пък на 14 си празнувам рождеия ден

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Добре, че и моето гадже не иска да тръгне да ме разубеждава да празнуваме Св.Валентин АЗ си празнувам Трифон Зарезан и си ми е идеално Никакви сърчица, простотии и да трябва да сме щастливи и да се обичаме, защото е некъв тъп празник.. това може да го правим всеки ден, а не само на 14ти февруари
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен
    Град
    Utopia..
    .. само да добавя ,че св валентин не е само сърчица ?
    при една романтична вечеря на свещи къде ги видяхте тия сърчица ..
    иначе аз гледам да съчетавам 2та празника в 1 ..

Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    .. само да добавя ,че св валентин не е само сърчица ?
    при една романтична вечеря на свещи къде ги видяхте тия сърчица ..
    иначе аз гледам да съчетавам 2та празника в 1 ..
    Да,точно така е! Пък и не виждам причина, да отричаме нещо,което е създадено с цел да прави хората щастливи и да ги забавлява - празника,какъвто и да е той.

Guest
    ДО АВТОРА: хахаха знам за6то имате проблеми със секса в добавка към спорове за елфовете от Властелина на пръстените хахаха Орландо Блуум хва6та окото и не го пуска незнам колко време.. кат ме пусне 6те ви кажа.. като го видях о6те 1вия път във филма така руси4ък млади4ък секси безмъртен и така нататак 4е мога и до утре и направо се влубих в него ... според мен си мастурбира в къ6ти мислейки си за него и за това за теб няма секс :Ппп хихихи абе да те посъветвам друг път да не и дава6 да гледа такива филми със секси актйори визирайки Брад Пит , Орландо Блуум, Адам Броуди и така нататак ако не иска6 пак да има6 проблеми със секса хахахха

ОРЛАНДО БЛУУМ
    ме4тата на много моми4ета.. жалко 4е остаря..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си