- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Saint Valentin Vs Trifon Zarezan
Приятелката ми не признава празника Св. Валентин и иска да празнува Трифон Зарезан, опитах се да и обясня значението на този празник, но тя не ме слушаКакво да направя? А, така и не мога да я убедя, че елфите могат да умират и по други начини освен в битка, водим ужасни спорове и по този въпрос от както гледа Властелина, които много често стигат до кавги....
, сексуалния ни живот просто е умрял заради тези наши неразбирателства, вече незнам как да подходя
![]()
Пич, и аз не признавам Валентина...нема такъв празник, поне не и за мен, поне не и в БГ...Трифон е истинския празник и по стара, и по нова дата...
А относно Валентина, тва са некви супер издрънкани американски изгъзици, които се наложиха последните 10 години и в БГ...нема начин, процеса на американизиране настъпва все по-силно във всички сфери на живота...
А относно умрелия сексуален живот...викни ме мене, ше го възкресим...![]()
![]()
![]()
"When a true genius appears in the world, you may know him by this sign, that the dunces are all in confederacy against him."
хаХАХах
Сексуалния ви живот замира заради спор на тема
"от какво умират елфите" ..
/me въздиша и закрива очите си с длан.
Не се шегувам наистина, съзнавам че звучи ужасно глупаво но си е така, аз самият съм в шах...![]()
Вие се смеете, ама и с моя съм си имала сексуални проблеми, заради спорове. И като ми се нацупи... нямаааааааааааа секс. Опитвах се да му обясня, че това, че ми е сърдит за нещо и това, че му се прави секс и на пук не иска да прави, няма връзка, но той... *въздиша*![]()
Празнувайте Трифон Зарезан тогава. Подари и една бутилка вино и си я изпийте двамата. За мен няма нищо по-романтично от това.![]()
Spitirus vini ...
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
трифон зарезан = празника на пияниците
свети валентин = празника на влюбените
"свети зарезан" = ако приятелката ти иска да се обичате а ти вместо това се напиеш и се изложиш
"трифон валентин" = най-добрата комбинация - първо и двамата се напивате кат казаци и после се ебете кат разпрани![]()
тва беше оригинално, признавам, особено последната комбинация![]()
"When a true genius appears in the world, you may know him by this sign, that the dunces are all in confederacy against him."
Vij sa ti pravnuvai trifon zarezan a puk tq da si misli 4e praznuvate sveti valentin i taka i dvamata ste dovolni![]()
Love House Music !!!
еми ако си с гадже празнуваш Св.Валентин,но ако си без си празнуваш Трифон Зарезан![]()
Абе и аз не му се кефя много на тоя празник, ама от една страна не е лошо 2а влюбени да отпразнуват любовта си![]()
Е, че те любовта моат си я празнуват всеки божи ден...ако са толко влюбени...
Prava si 6toto vse pak 1 da praznuva6 samo ti i tvoita polovinka drugo e da praznuvat o6te mn hora praznika na lubovta tova e po romanti4no za momi4etata a za nas mom4etata prosto o6te 1 povod za pravene na sexПървоначално написано от malka_sladuranka
![]()
Love House Music !!!
ахахаха, ебати директното копеле си братле...![]()
Трифон зарезан празнуват само лозарите, вие кво вместо да сте с приятелките си ше зарязвате клони и шубраци ли?![]()
2т. системно
taka si eПървоначално написано от deidiy
[!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]
Emi ne e li taka ???![]()
![]()
![]()
Love House Music !!!
аз пък на 14 си празнувам рождеия ден![]()
![]()
Добре, че и моето гадже не иска да тръгне да ме разубеждава да празнуваме Св.ВалентинАЗ си празнувам Трифон Зарезан и си ми е идеално
Никакви сърчица, простотии и да трябва да сме щастливи и да се обичаме, защото е некъв тъп празник.. това може да го правим всеки ден, а не само на 14ти февруари
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
.. само да добавя ,че св валентин не е само сърчица ?![]()
при една романтична вечеря на свещи къде ги видяхте тия сърчица ..
иначе аз гледам да съчетавам 2та празника в 1 ..
Да,точно така е! Пък и не виждам причина, да отричаме нещо,което е създадено с цел да прави хората щастливи и да ги забавлява - празника,какъвто и да е той.Първоначално написано от OtherDimension
![]()
ДО АВТОРА:![]()
![]()
хахаха знам за6то имате проблеми със секса в добавка към спорове за елфовете от Властелина на пръстените хахаха Орландо Блуум хва6та окото и не го пуска незнам колко време.. кат ме пусне 6те ви кажа.. като го видях о6те 1вия път във филма така руси4ък млади4ък секси безмъртен и така нататак 4е мога и до утре и направо се влубих в него ... според мен си мастурбира в къ6ти мислейки си за него и за това за теб няма секс :Ппп хихихи абе да те посъветвам друг път да не и дава6 да гледа такива филми със секси актйори визирайки Брад Пит , Орландо Блуум, Адам Броуди и така нататак ако не иска6 пак да има6 проблеми със секса хахахха
![]()
![]()
ОРЛАНДО БЛУУМ
![]()
![]()
![]()
ме4тата на много моми4ета.. жалко 4е остаря..