- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Za poboinicite!! Vajnoo
Zna4i problema e sledniq!! Edni tipove zaka4at priqtelkata mi i samo q zapla6vat! Non-stop nalitat na boi!! Ta problema e sledniq 4e ako se sbiq s tqx 6te stane lo6o za6toto ot 3 godini treniram Aikido a onezi sa prosto kvartalni gamen4eta! I me e strah 4e moje da postradat mnoo lo6o! Kajete kfo da praa???MErsi predvaritelno!
Подайте оплакване в полицията, със сигурност саморазправата не е най-добрия и културен начин![]()
Хвалиш се, че се занимаваш с бойни изкуства от три години, обаче не правиш нищо, за да защитиш приятелката си? Браво, мамин, браво...![]()
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
ami pona4alo Aikidoto ne te u4i da ataka!?!? Zna4i vikate da gi stupam malko teq a??
Как изобщо до сега не си направил нещо по въпроса??? Ако съм на мястото на твоята приятелка бих се почувствала много зле. В крайна сметка ти си човека, който трябва да я защитева и пази.
Брато, не ставай смешен! С твоя тригодишен стаж като айкидист, ще те смелят и ще станеш за позор не само пред приятелката си, но и пред всички, трениращи айкидо. Има други начини за действие в такива случай, само не се излагай!
hahaahah bratle ne stavai sme6en 3g aikido i kvo ot tova,tva 4e ne si gi bil do sega ozn 4e mai te e strah
NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!
AWE TI LUD LI SI?! KATO TRENIRA6 AIKIDO 6TO NE ZA6TITI6 GAJETO SI?Tva e naistina gadno da zaka4at priqtelkata ti a ti da gleda6 kak q tormozqtVse pak ti si i gaje i trqaa da q za6titava6 bez da ti puka kvo 6te stane s teq koito q zaka4at
![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
awe zashtiti q!!!!
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
еми ае аз пък карате-ДО кфо да кажа не че се учиш на нещо повече..
Отиди на некоя улица сбиисе с некои та да те натупа ако не ти здраво и после при онея клошари![]()
Мисля че ще стане по лошо...те ще я збарат някаде дето теб нема да те има и смятаи....знаеш кфи неща се случват на последак!МИСЛИ БЕ ЧОВЕК!!!![]()
Как можеш да седиш така и нищо да не правиш?Набий ги хубаво, за да им дойде акъла в главата.За Бога, тя разчита на теб, а ти какво?
qvno malko ne ste me razbrali te samo q zapla6vaha!! No vuprosnite otvorkovci bqha prebiti ot boi ako nqkoi ne vqrva moje da otide v okrujna da proveri!! v petuk gi izpisvat!! 4 rapar4eta tursete!
P.S. zamalko da si imam problemi s vlastite za6toto nqmate predstava kfo im se slu4i![]()