.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Hybrid View

sladki_o4i4ki
    Guest

L'OReal Telescopic ???

nqkoi,koito polzva novata spirala L'OReal Telescopic,ako moje da mi kaje cenata i dali e dovolna,pls

Една приятелка каза,че леля й използвала такава,но не е много доволна
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    On The Boulevard Of Broken Dreams; I'm kiddin'!
    Prekarah se i si q vzeh Na Avon nqkva ima6e za 7-8leva sys sy6tata 4et4ica, nqmat golqma razlika. Taq na L`OReal okolo 20lv mislq, 4e be6e, ama ne si struva. I dvete ne stavat!!!
    "Nil Satis Nisi Optimum."
    http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Убедих се,че всичко опира до самите мигли.Има разлика в спиралите разбира се,но е много важно каква е структурата на миглите.Пробвала съм всичко-скъпи,евтини...Ефекта почти винаги е един и същ.Често ме питат дали съм с изкуствени мигли.Просто са ми хубави,не полагам кой знае какви грижи за тях,като допълнително извиване и т.н. Съветвам момичета с по-редки мигли да слагат някаква пудра или руж на косъмчетата преди да нанесат спиралата.Ефекта е по-добър и от този на двойните спирали.Много е важно и да се нанася от корените,за да изглеждат по-повдигнати и обемни миглите.А моите наблюдения отностно четчиците са,че новите (гумените) са доста по-добри.

Супер фен
    Ужас,а аз мислех да си я купувам..попринцип не ползвам спирала но тази ми изглеждаше добра ..
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си