- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- lqto 2007
здравете всички!пиша тука защото мн обичам лятотокажете тука ко ши си праите лятото(тату,няква нова прическа)
Оффф много време има до лятото... Общо взето има два варианта:
1-ви - приемат ме в СУ и още на след записването хващам гаджето и заминаваме две седмици за Гърция. Никой да не ме търси![]()
2-ри - не ме приемат никъде - рева 1-2 дена, след тва пак хващам гаджето и заминаваме някъде. Не знам къде, сигурно на моренце пак![]()
Май ще ходя на лагер от даскало и у село както винаги![]()
Ами май и тва лято ще си ходя в Испания незнам дано да си отида де ,че ми липсват хората там
Ще ми се да си намеря работа.
Ше ходя на плаж като сяко друго лято
В кой град, щото и аз ще ходя в Испания (края на май, началото на юни - там някъде) и не е лошо да познавам още повече млади хора.Първоначално написано от MG-X-Power
![]()
Левски шампион але але!
Еххх лятото, как ще го дочакам и аз незнам.![]()
![]()
Надявам се да си дойда в България, а стане ли това....леле-мале!![]()
\
/
lqtoto e tolkova dale4.. az dori nz utre kakvo shte pravq a kamo li sled pove4e ot mesecina4e se nadqvam da zamina na nqkude..
![]()
Ще работяв един хотел на морето , и може и на лагер да ходя \
/
Лятото искам да работя. Най-вероятно ще правя и външна топлоизолация на апартамента. Ще поосвежа стаичката си. Решил дсъм да не ходя на море, а на планина.
Страшно много обичам лятото. На море сигурно ще ходя, ама да не правя прибързани планове.
не знам , ако съм жив,здрав и има финикийски знаци ще отида на море ..
6а са у4а да карам кола
![]()
![]()
![]()
![]()
6а са видя с една приятелка
НИКОЙ НЕ УМИРА ДЕВСТВЕН,ЖИВОТА ВСЕКИ ПРЕЕБАВА!!!!
6тот не6та а ти 6о неземи6 да се нау4и6 прав
НИКОЙ НЕ УМИРА ДЕВСТВЕН,ЖИВОТА ВСЕКИ ПРЕЕБАВА!!!!
Ще си купя лък и ще си подобря стрелбата..Ще прочета много книги, които искам да прочета от много време..Ще поработя месец-месец и нещо..Ще направя и още много неща, надявам се.![]()
Sursum deorsum, tenus obitus.
Най-верояно ще ходя на екскурзия в Испания.Само не знам лятото ли или по скоро към септември
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
половината лято мисля да изкарам на палатка край северното черноморие - край Камен бряг, Крапец, Тюленово. Предимство разбира се е фактът че няма да пропъсна нито един от предстоящите концерти в Каварна \/
Другата половина ще изкарам на палатка края някой язовир - Белмекен, Широка поляна, Доспат.
Ще се вдигна с приятели на хижа "Иван Вазов".
Ще ходя на морето на палатка.
Ще взема да поработя над себе си - трябва да прочета доста неща. Че съм се занемарила..
Абе, искам просто за 20 дена да имам пълно спокойствие. И да съм с любимия човек до себе си. Нищо повече.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
През лятото ще ходя по тениска и къси гащи!!!![]()
Run your mouth when I'm not around
It's easy to achieve
You cry to weak friends that sympathize
Can you hear the violins playing you song?
Those same friends tell me your every word
hm 6e ba4kam nqkudee i ako izkaram pari s alice sw 6e hodim na more![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Първоначално написано от lo6a_karma
![]()
Първоначално написано от bungle
Гъзари...аз пък вече нямам желание да си ползвам моите палатки. Май на открито предпочитамПървоначално написано от abstraction
К'ви палатки имате всъщност?
Мисля да уча сериозно, ще кандидатсвам догодина.
Мисля да почна работа, за да събера пари.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Каква палатка ? Стара руска.Тя е за планина принципно и е много тежка и много мъчно се опъва, но един път справиш ли се с нея, нямаш никакви грижи.
И междудругото, няма нищо по-хубаво от това да спиш на чувал на плажа! Любимо ми е. И като си отвориш очото.... бате Райко те грее.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Ще бачкам месец и половина в Китен после с моита любов, най-добрата ми приятелка и гаджето и ще ходиме някъде \/
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!