.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от CuHu{{o4u}}
    сутрин и вечер си прави процедурки с хума,супер много помага
    Хумата изсушава и не е много полезно да се използва толкова често, маските с хума (понеже има много видове) се правят поне на два-три дена.
    Грешиш За да не се изсушава кожата се маже с крем за лице или с бебешки
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

Град
    In YoUr DrEaMs BaBy....

:)) Dano pomogna..

Vsqko momi4e v tineidjarska vyzrast izpolzva vsqkakvi preparasti i bez efekt.I kogato se poglednem v ogledaloto `Ujas pypka` vyzrastta mejdu 13-17god. organizma ni vse o6te se bori s promenite koito nastypvat s vas taka 4e ne se zadylbo4avaite za pypkite i 4ernite to4ki vseki gi ima nqma kak i ne e nujno mladata koja da se tretira REDOVNO sas maski i silni preparati.Samo kogato ima nujda no po4istvaneto na kojata vsekidnevno e nujno sas toaletno mlqko sled tova ne trqbva da ostava na liceto i da se izmie sas voda.A eto edna maska za lice (a i humata pomaga,no ako se polzva 4esno tq isu6ava kojata ) Правете си избелваща маска. За нея са необходими една кафена чаша кисело мляко и трици. Сместа се разбърква добре. Може да се прибавят и няколко капки лимонов сок.
    Кашицата се намазва на лицето с пръсти или четка и се оставя да престои така 20 минути.

2. Когато вечер забележите, че някоя пъпка ненадейно се е появила на лицето ви, изстискайте я внимателно и я намажете с натопено в оцет памучно тампонче. На сутринта от нея няма да има и следа Uspex!
    ZnAe6 lI 4e mI oMrUzNa S dRuGaTa dA tE d3lQ?! pO-dObR3 iDi pRi N3Q - aZ n3iSkAm dA t3 sPrA Vaj3n b363 nO dO v43Ra, tI za M3N3 zaBraVi.zaV36taVam t3 nA n3q S tFoIt3 hIlqDi laJi!

Супер фен
    Това кремче "Бочко" ,ся се казва "Здраве" и трудно попива това е гадното,иначе лицето става мн мекичко и е просто супер Иначе за почистване на лицето ползвам Гарниер Пюр ,но няма много голям ефект честно казано.Правя си маски с хума всеки ден но вече почна да ми става суха кожата и НЕ премахва черните точки(въпреки че го правя от толкова време и то редовно!)..Освен това като си пипна челцето ми е гладко,а като се погледна се едно имам пъпки а същност не е така и тфа е много гадно! ..я препоръчайте нещу ефикасно за идеално лице
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

към мацката дето е пуснала темата : мацко ако живееш някаде покраи монтана може да се видим и ще те обуча на това което знам за козметиката,защото аз съм от 1 година в орифлейм и сум ходила на доста обучения именно за лицето и какво трябва да използваме.пиши 1 лс ако искасх нещо да ти кажа ако не си живееща покраи монтана

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от GaNGsTa`Gi®l
    Фондьотен
    Фондьотенът прикрива пъпките но той запушва порите и ще се появят повече пъпки.

mene si
    Guest

АКНЕ :))) решението :)))

Тука по тази тема мога да говоря адски много,защото имах много проблеми с кожата и сега тя е просто ПЕРФЕКТНА,гладка мека и най важното ЧИСТА без никакви петна и пъпки.Пробвах какво ли не ... но никакъв резултат даже напротив нещата се влошаваха Самочувствието ми беше направо "под земята" грам самочувствие нямах и мн се срамувах,затова реших да отида на лекар.Взех си талон от личния лекар и отидох.Доктора ми каза че акнето е много трудно за лечение и че ще мине много време докато се излекувам напълно.(затова не ce отчайвай за 1 ден и веднага да изчезнат онези гадории от лицето ти )Каза ми че в никакъв случай НЕ ТРЯВБА да се чопля което аз правех много често защото по този начин само ги размножавам,отначало не го послушах.... предписа ми лекарства Acne out i Dalacin T .Каза ми да се мажа 2 пъти дневно с акне аоут и само вечер с dalacin.Минаха 2,3 седмици и започнах да усещам как настъпват промени с лицето ми найстина то се подобряваше но спрях да се стискам и да се чопля(не те съветвам и теб да го правиш!)след един месец ми изписа още едно лекарство което се казва СКИНОРЕН.Представлява крем, но много щипе от него но целта от неговото ползване е да олющи горния слой на кожата и да отпуши порите.мажех се с него само вечер а с dalacina сутрин,след като съм се намазала с акне аоут.И ето вече 5 месец се мажа и кожата ми е просто идеална затова те съветвам да отидеш на лекар защото това не е шега!!! еСТЕСВЕНО ТРЯБВА ДА ЗНАЕШ, че грижата за една красивата кожа е : ПОЧИСТВАНЕ>ТОНИЗИРАНЕ>ОЛАЖ НЯВАНЕ!!! Това е много важно трябва да тонизираш кожата си.Аз лично ползвам на AVON има лосион със витамини един оранжев на серията SOLUTION много е добър и мн добре действа на кожата.... Е това бяха моите съвети ако решиш да ме послушаш знай няма да сгрешиш Това е успеха към красива кожа и всеки ще ти завижда \/

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Виж просто не трябва да ти пука много . Това не е краят на света . Аз ползвам неща , предписани от дерматолог , пия лекарства .. и пак нямам перфектната кожа. Това си зависи и от гените малко .
    Иначе също така мисля , че има ефект от Гарние серията за този тип кожа. Наистина не е много евтино да си купиш всички неща, но си заслужават .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

използвала съм доста от продуктите които изредихте, значи на мен най много ми помогна на AVON лосион на спиртна основа - премахва пъпките и черните точки също стават значително по малкоиначе сега използвам хума за черни точки за да поддържам кожата си и също съм много доволна

Guest
    aa za eksfoliantite kvi to4no trqbva da sa za problemna koja i kak to4no si gi nanasq6 nqkav hybav moje6 li da prepora4a6 za po amnzi4ka koja

Guest

Re: АКНЕ :))) решението :)))

Цитирай Първоначално написано от mene si
    Тука по тази тема мога да говоря адски много,защото имах много проблеми с кожата и сега тя е просто ПЕРФЕКТНА,гладка мека и най важното ЧИСТА без никакви петна и пъпки.Пробвах какво ли не ... но никакъв резултат даже напротив нещата се влошаваха Самочувствието ми беше направо "под земята" грам самочувствие нямах и мн се срамувах,затова реших да отида на лекар.Взех си талон от личния лекар и отидох.Доктора ми каза че акнето е много трудно за лечение и че ще мине много време докато се излекувам напълно.(затова не ce отчайвай за 1 ден и веднага да изчезнат онези гадории от лицето ти )Каза ми че в никакъв случай НЕ ТРЯВБА да се чопля което аз правех много често защото по този начин само ги размножавам,отначало не го послушах.... предписа ми лекарства Acne out i Dalacin T .Каза ми да се мажа 2 пъти дневно с акне аоут и само вечер с dalacin.Минаха 2,3 седмици и започнах да усещам как настъпват промени с лицето ми найстина то се подобряваше но спрях да се стискам и да се чопля(не те съветвам и теб да го правиш!)след един месец ми изписа още едно лекарство което се казва СКИНОРЕН.Представлява крем, но много щипе от него но целта от неговото ползване е да олющи горния слой на кожата и да отпуши порите.мажех се с него само вечер а с dalacina сутрин,след като съм се намазала с акне аоут.И ето вече 5 месец се мажа и кожата ми е просто идеална затова те съветвам да отидеш на лекар защото това не е шега!!! еСТЕСВЕНО ТРЯБВА ДА ЗНАЕШ, че грижата за една красивата кожа е : ПОЧИСТВАНЕ>ТОНИЗИРАНЕ>ОЛАЖ НЯВАНЕ!!! Това е много важно трябва да тонизираш кожата си.Аз лично ползвам на AVON има лосион със витамини един оранжев на серията SOLUTION много е добър и мн добре действа на кожата.... Е това бяха моите съвети ако решиш да ме послушаш знай няма да сгрешиш Това е успеха към красива кожа и всеки ще ти завижда \/
    A da te pitam... 5meseca li go izpolzva6 tova lekarstvo???Sled kato svur6i6 kursa na le4enie ne go li spira6???ili trqbva postoqnno da gi polzva6?6tot tva e mn dosadno hilqdi proceduri bla bla...

P.S. NQKOI POLZVAL LI E GELA NA GARNIER ZA 4ERNI TO4KI?dovolni li ste?

така.. аз също съм ползвала сума ти препарати и никф резултат и много ми писна и започнах да се отчайвам абсолютно сичко съм опитала,скинорен-а наистина помага добър е и го препоръчвам ... другото от което много съм доволна са едни напоени тампони за лице на Oxy наистина много са добри не ми е излязла пъпчица,но след тва задължително тряя да се намаже крем защото почва да люти,използвам едно кремче Zeniac LP много е хубаво и наистина има резултат,естествено ходя и на козметик за почистане на кожата защото черните точки са голяма напаст,кремчето на Бочко също е добро ама на мене лично много мазно ми стои.това е горе-долу ако се сетя нещо друго пак ще споделя
    Никой не умира девствен..живота секи преебава !

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ????
    Цитирай Първоначално написано от drebosy4eto
    На AVON серията за тийнейджъри е добра, а на мен ми помага най-много гела с микрокапсули. Другото е ACNE out - изсушава бая бързо пъпките! ВАЖНО: И двете са за мазна кожа (като моята )
    Na avon sym probvala cqlata seriq bez ediniq korektor-efekt nulev-kojata mi stava edna gadna lyskava..... blqk

engage
    Guest
    Zineryt

само внимавай да не изсуши кожата много. + някакъв приличен гел за почистване преди да го сложиш него

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си