- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Чист алкохол или...?
Водка с портокалов сок обичам много.
Rastafari stands alone!
Някои пият по задължение, някои пият защото ми харесва.
Аз пия защтото ми харесва и затова пия алкохолът чист.
пия рядко,но обикновенно е чиста водка и бираааа кефи ме и пиня колада
![]()
Ммммммммммммммм...Първоначално написано от priti_kiti
Джин с тоник и Водка с кола е това е истината....![]()
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
Принципно само текилата я пия чиста.Иначе водката/която не понасям/и с разредител да я пия пак ми е адна.В повечето случай пия уиски или ракия и до мен има една чашка безалкохолно.След всяка глътка алкохол безалкохолно и тей.Пина колада мога да изпия едно шише ягода без никакав проблем.GooD FatheR обужавам и мога да пия в промишлени количества![]()
mene li4no me kefi poe4e (vodkata specialno) s bezalkoholno,no dori i taka gledam da ne prekalqvam s neq....
Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!
ami vsqkak ama poprincip v nachaloto o piq s bezalkoholno ili nai veche sok i kato me zamae glavata pochvam chisto ... typta taktika ama ne mislq vse pak kakvo pravq .... \/
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!
Първоначално написано от 182+44_4adel
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...and l3av3 7his m3ss b3hind...
Никакъв Алкохол най-добре.![]()
Light The Universe
ИСКАМ СОООООООООК![]()
На мен така ми е по-сладко и повече ми харесва, а пък и не се наливам до напиване така че си ги мешам, защото така ми харесва![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!