.
Затворена тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Guest

Е направо незнам....

Пфффф НЕ Е ИСТИНА какво ми се случи вчера. По принцип леля ми идва понякога в нас да пият кафе с майка ми и да си лафят. Тя е на 37,много е печена, с много добре запазена фигура и страхотни гърди - много добре уформени, леко увиснали абе страхотна е. Аз съм на 18. Та вчера леля ми пак дойде, но майка не се беше върнала от работа и леля реши да се изкъпе преди да се видят. И хуу нали, влезе тя и аз кво-кво и реших да си набия 1 чекия докато я гледам в банята. Открехнах леко вратата и почнах да я гледам как се съблича. Обаче кво стана, залисах ли се нещо и тя ме хвана. И тука простоооооо.... НЕЗНАМ. Вместо да почне да ми вика нещо тя само ми се усмихна и без да каже нещо почна да ми го лъска. От начало незнаех кво става, но съвсем скоро ми стана невероятен кеф. Свърших по плочките в банята. Беше най-страхотното сексуално изживяване, което съм имал някога - леля ми беше толкова страстна, пъшкаше много сладостно. После не смеех да погледна леля ми и майка ми обаче. цела нощ не съм спал, днеска на даскало бех като пиян. Обаче ми се ще да го повторим това упражнения, даже ми се иска да я....

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    а що не я оправи?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    а що не я оправи?
    И аз това се чудя. Ама разбираш ли, бех париран, тя просто дойде и ми хвана хуя А пък аз май ще ходя у тях в събота или неделя да и занеса една уредба и нз кво ще се случи.... \/

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    ako maika ti vi fane nash kakvo shte vi se sluchi pa togava
    moje bi i tq shte se vkliuchi
    p.s.ebasi izvratenite fantazii(ili semeistvo)
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    а що не я оправи?
    Verno 6to ne q prasna???
    Love House Music !!!

Guest
    и тва кога го сънува?

ne padam ot mars
    Guest
    ''После не смеех да погледна леля ми и майка ми обаче. цела нощ не съм спал, днеска на даскало бех като пиян. Обаче ми се ще да го повторим това упражнения, даже ми се иска да я.... ''
    Xaxaxaxax,dobre,4e i v mejdusro4nata vaknciq si hodil na daskalo :P Samo da te svetna,mili4uk,4e dnes i utre ne si na daskalo,a ti ako iska6 hodi :PP I 4ukai lelqta :PP Ne mu misli! :P

Град
    София
    HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA verno be az tfa ne sum go videl.pi4 ima i dr na4ini da si intersen ama ne e tfa na4ina da luje6
    Love House Music !!!

Темата е взета от друг сайт, който няма да споменавам. Следващия път измисли нещо по-оригинално и достоверно.

т. 11 от Правилника!
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си