.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    ......
    Guest

Някакво мнение или съвет....

Такаааа....сигурно много хора ще кажат, че проблемът ми е тъп...но на мен ми е някво гадно....
    Значи...преди две седмици се запознах с едно момче, но за съжаление се видяхме само за два дена, тоест два дена бяхме заедно (заедно с още много хора де, не само двамата) Иииии... не бих казала, че кой знае колко сме оставали насаме, всичко беше общо взето на общи приказки, усмивки, погледи...Та идеята ми е, че...доста ми хареса...но не успяхме да си разменим нито номерата, нито скайп.. И не знам какво да правя, да се опитам ли да го намеря в скайп? Тея дни доста се замислих за него и достигнах до извода, че определено бих искала да поддържаме някакъв контакт... А може би следващият път когато евентуално ще се видим е чак след месец...... Не знам....или изобщо да не мисля за него...или да се опитам по някакъв начин да намеря връзка с него....не знам какво да правя, някакви предложения..?

Голям фен
    Според мен няма нищо лошо да го потърсиш...така или иначе няма да ти коства нищо,а и след това може да се получи нещо по сериозно

Мега фен Аватара на iiirish
    засега остави нещата както са, не мисли прекалено много за него, не си пълни главата с празни илюзии и мечти... изчакай следващия път когато ще се видите, събери смелост и му поискай поне скайп

Мега фен Аватара на koalka
    Може би като се видите, няма да е зле да му поискаш телефона.

Ами не може6 ли от об6ти познати да намери6 някакви негови координати? Направи вси4ко възможно да се видите и от там насетне вий как 6те се стекът не6тата. Успех!
    Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Може би като се видите, няма да е зле да му поискаш телефона.
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си