.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36
    zatvornika
    Guest

Има ли любов по интернет.. може ли човек да се влюби в някой

Има ли любов по интернет.. може ли човек да се влюби в някой който дори не е виждал..... или това не е влюбване ами само свалка !?
    споделете

Мега фен Аватара на iiirish
    "влюбване" е прекалено пресилена дума за различните свалки и флиртове по нета! любовта включва и чувство за привързаност, което съгласи се не може да стане чрез интернет

Фен
    Град
    сф
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    "влюбване" е прекалено пресилена дума за различните свалки и флиртове по нета! любовта включва и чувство за привързаност, което съгласи се не може да стане чрез интернет
    \

mnooogo to4no kazano

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Да си допаднеш с някой-да,но чак пък да се влюбиш-едва ли.

Мега фен Аватара на koalka
    Чак да обичаш според мен не може.

Guest
    Привързаността може да се появи чрез интернет. Лично аз съм изпитвала силна привързаност към момче от нета. Запознахме се лично чак след 3-4 месеца. Тогава вече бях сигурна, че без този човек не мога. Но след като изведнъж започнах да го дразня много ме нарани и в момента съм с друг човек близо година.

Ми не мисля, 4е е възможно 4овек да се влюби в някой, който дори не е виждал. Любовта не може да е само към характера на 4овек. Не мисля, 4е е и свалка, по-скоро е "зарибявка". Но едва ли е не6то трайно.
    Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!

BG`sMostHated
    Guest
    Moje da se vlubish po internet.Lichno az se vlubih v edno mom4e koeto beshe na 100 km ot men.Chatihme si 1 god i posle se vidqhme,mnogo se privyrzahme edin kam drug i imahme vruzka 3 god .. no priklu4i, a adski mnogo se obichahme.Moje da se vlubish,povqrvai mi !

Не смятам,че можеш да се влюбиш,но все пак понякога някой човек страшно много ти допада и в главата ти почва да се върти мисълта как само да го засечеш на компютъра,да початите и т.н.,но не мисля че това е любов,а по-скоро мания и отчаяна липса на внимание!!!

Град
    In Your Mind
    Не!
    I love you...

Супер фен
    хахаха абе то в реалния свят е супер трудно да откриеш истински човек, пък кфо останало за нета.. хаххаах най-малкото при чата липсват всякакви мимики, жестове, не можеш да видиш нито погледа на отсрещния, нито да усетиш излъчването му, нито дори ароматът му.. тези и още други неща, които мирк не позволява да видиш и усетиш са т.нар. невербално общуване, което е на подсъзнателно ниво, на каквото всъщност се влюбват хората..

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Град
    zimbabve
    molq molq izvineti mnogu sega6niq mi priqtel go namerih f mIRC ne mi govorete 4e nemoje ve4e 1 god si hodim sorry ama f neta 4ovek govori mnogo po svobodno otkolkoto na jivo taka 4e dori da se VLUBI6 spored men e napulno vuzmojno(e ako se vidite sled tfa)ama sq tfa si e moe mnenie

Супер фен
    Град
    Bourgas
    ооо да напълно е възможно с сега6ното ми гадже се запознахме в нета и след определено време се видяхме оба4е доста си бяхме лафили и бяхме свикнали един с друг и ве4е мога да кажа 4е ходим от 5 месеца някъде и сме си мн 6тастливи и мн се би4каме само дето сме от разли4ни градове..но и тва се превъзмогва все пак за лубовта няма граници
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Без да видиш човека отсреща как ще се влюбиш? Като ти говори сладки думички или .. Едно е от IRC да се запознаете само, друго е да се ВЛЮБИТЕ в IRC... Според мен е невъзможно!
    >>> House Music <<<

Мисля,че може да има привличане,но не и любов.

Guest
    emi mislq 4e moje da se vliubi6 v nqkoi v 4ata...no tva ne e to4no istinsko vliubvane a 4ak kogato se sre6tnete 6te razbere6 dali si vliuben/a ili ne!!! az naprimer se vliubih v IRC...no da obi4a6 taino zna4i 6te strada6 bezkraino...........

Супер фен
    Mi ne!Ne e vyzmojno!MOje da ti dopadne i da ti e priqten,no da se vlubish .. tvyrdo NE!
    Обичам те <3 !!!

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    любов...не

Цитирай Първоначално написано от IlLuSi0nS`
    хахаха абе то в реалния свят е супер трудно да откриеш истински човек, пък кфо останало за нета.. хаххаах най-малкото при чата липсват всякакви мимики, жестове, не можеш да видиш нито погледа на отсрещния, нито да усетиш излъчването му, нито дори ароматът му.. тези и още други неща, които мирк не позволява да видиш и усетиш са т.нар. невербално общуване, което е на подсъзнателно ниво, на каквото всъщност се влюбват хората..

=D>
    Гласувайте за мен --> http://prize.bg/bab3

Супер фен
    Особено ако са на голямо растояние пък категорично не

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    НЕ Първо на първо не знаеш кой седи от другата страна-дали е някакъв дебел 60-годишен чичко или е някакво 8-годишно лапе.Тва е просто чат за мен и никога не може да стане повече от това
    В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}

При всеки е различно Един може да се влюби , друг-не.Така , че няма невъзможни неща.На мен не ми харесва идеята да се влюбиш в някой , който не си виждал
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

Голям фен
    napalno sam saglasna
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Голям фен
    според мен по скоро не е любов...а просто привързване...зависи има случаи в които наистина може да се влюбиш,но....

Град
    Пловдив
    Ами зависи от човека,ако си по от влюбчивите не е такъв проблем,естествено не е истинската любов когато се срещате,прегръщате и т.н. Проблемът е,че главата те подвежда и се влюбваш в доокрасен от теб човек,просто с илюзия и фантазия всичко става Иначе вие не сте ли чували,че има камери та мимиките вече не са толкова недостижими Аз лично започнах да се влюбвам в един красавец от Италия,но след няколко кризички прекъснах отношенията ни,просто щото няма бъдеще Всичко се забравя с времето [-o<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си